milisav sound
Zainteresovan član
- Poruka
- 288
Na stranu garderoba i sve to ali samo mi kazite da li sam ja lud ili na ovoj slici ima cvet zadenut za desno uvo ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na stranu garderoba i sve to ali samo mi kazite da li sam ja lud ili na ovoj slici ima cvet zadenut za desno uvo ?![]()
Šta znači dobar špic...68 utakmica i postigao 46 golova.

vala nije da mu promena sredine nije prijala... Odlicno se snalazi.Ronaldo popizdeo zato sto je zamenjen 10 minuta pre kraja utakmice.
Kaze, hoce da bude najbolji strelac Primere i zbog toga mora da igra od pocetka do kraja.
vala nije da mu promena sredine nije prijala... Odlicno se snalazi.
Jebigga, ipak je on veći od kluba, mora da opravda tih 94 miliona, neće valda njemu trener da govori kad će i koliko će da igraRonaldo popizdeo zato sto je zamenjen 10 minuta pre kraja utakmice.
Kaze, hoce da bude najbolji strelac Primere i zbog toga mora da igra od pocetka do kraja.
Majmun promašio penal, a samo sam njih čekao za 3.500 ...Baš sam pre neki dan gledao.
Posle 4 kola, imamo Ronalda, Vilju, i Mesija sa po 5 golova, Zlatana sa 4, i Forlana sa 2. Za ostale ne znam. Ima li neko ko se posebno izdvaja?
Jebigga, ipak je on veći od kluba, mora da opravda tih 94 miliona, neće valda njemu trener da govori kad će i koliko će da igra...
I on i Ibra su se jako lepo snašli, što znači da nas čeka jedan paklen El Classico ... Messi je već doktorirao u Primeri, tako da ova dvojca moraju da se dokažu da su mu blizu što će dovesti do jednog od najzanimljivij derbija u istoriji ... Računajući i Kaku, biće to otprilike all-star meč ...

Baš sam pre neki dan gledao.
Posle 4 kola, imamo Ronalda, Vilju, i Mesija sa po 5 golova, Zlatana sa 4, i Forlana sa 2. Za ostale ne znam. Ima li neko ko se posebno izdvaja?

VILJAREAL 0
REAL MADRID 2
C.Ronaldo
Kaka'(p)

Van Nistelroj ponovo povređen
Napadač madridskog Reala Rud van Nistelroj odsustvovaće sa terena do šest nedelja zbog povrede butnog mišića.
Holanđanin se povredio prilikom poslednjeg gola u pobedi Reala nad Herezom rezultatom 5:0, pošto je ušao na teren kao zamena u drugom poluvremenu. Van Nistelroj se protiv Hereza prvi put našao u dresu „kraljevskog kluba“ posle devetomesečnog odustva zbog povrede kolena.
Van Nistelroj je u Real došao 2006. godine iz Mančester Junajteda, i do sada je odigrao 68 utakmica i postigao 46 golova.
e ***
valjda nije ovo kraj njegove karijere Ocekuje nas super aktraktivna Primera, sudeci prema pocetku. A nasi jos uvek nisu kupili prava![]()
Verovatno ni neće. Čuo sam da je to deo one debilne kampanje promocije domaćeg fudbala.
Znaš onu reklamu na SOS-u: ''Nemanja Vidić, Bane Ivanović, Miloš Krasić, Milan Jovanović, Marko Pantelić... su igrači kojima se divi cela planeta.''
Osim Vidića i eventualno Ivanovića, reklama je smešna, ali Pantelić je baš vrhunac.![]()