Real Madrid

6a00d8341c730253ef011570ee1f80970b-800wi

Na stranu garderoba i sve to ali samo mi kazite da li sam ja lud ili na ovoj slici ima cvet zadenut za desno uvo ? :eek:

"Petarda" Reala, remi na Mestalji

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Heres rezultatom 5:0, a Valensija i Sporting Hihon igrali su 2:2, u poslednjim mečevima treće runde Primere.

Real je ostao na vrhu Primere, pošto ima 9 bodova iz tri kola, baš kao i Barselona i Atletik Bilbao. Valensija je protiv asturijske ekipe ispustila prve bodove u novoj sezoni. Barsa je obeležila subotnji program ubedljivom pobedom nad Atletikom iz Madrida, a u nedeljnom popodnevnom programu Bilbao je savladao Viljareal.

Na stadionu Bernabeu tok meča nekoliko puta se menjao. Najpre je Kristijano Ronaldo nagovestio lak posao za domaćina pogotkom u prvom minutu, ali je mnogo bolji u narednih sat vremena bio Heres, a samo je stativa sačuvala Madriđane posle slobodnog udarca Emilija Vikere.

U poslednjih 15 minuta Real je pregazio rivala. Sve je počelo drugim golom Portugalca u 75. minutu, usledili su precizni udarci Gutija u 78, Karima Benzeme u 82. i povratnika posle teške povrede Ruda van Nistelroja u 88. minutu. Rud na terenu nije bio gotovo godinu dana zbog povrede kolena, a to je druga duga pauza zbog povrede u njegovoj karijeri.

Raul Gonsales nije bio strelac, pa nije uveličao veliki dan – 523. prvenstvenim nastupom za „kraljevski klub“ on se izjednačio sa Manuelom Sančisom, koji je beli dres nosio od 1983. do 2001. godine. Raul je ove godine postao i najefikasniji igrač u istoriji najtrofejnijeg kluba na planeti.

Real traži pojačanja u Rusiji

Real Madrid je tokom leta na transfere potrošio više od 200 miliona evra, a u januarskom prelaznom roku namerava da dovede još pojačanja. U vrhu liste želja Madriđana nalazi se fudbaler moskovskog CSKA, Alan Džagojev. Mladi, 19-godišnji Džagojev jedan je od najtalentovanijih ruskih igrača, a "kraljevski klub" je već poslao svoje predstavnike u Moskvu na pregovore sa rukovodstvom "armejaca".

Ruski fudbaler je u januaru bio na probi u Čelsiju, ali s obzirom da je u međuvremenu FIFA kaznila londonski klub, predsednik Roman Abramovič je morao da odustane od transfera svog sunarodnika.

Van Nistelroj ponovo povređen

Napadač madridskog Reala Rud van Nistelroj odsustvovaće sa terena do šest nedelja zbog povrede butnog mišića.

Holanđanin se povredio prilikom poslednjeg gola u pobedi Reala nad Herezom rezultatom 5:0, pošto je ušao na teren kao zamena u drugom poluvremenu. Van Nistelroj se protiv Hereza prvi put našao u dresu „kraljevskog kluba“ posle devetomesečnog odustva zbog povrede kolena.

Van Nistelroj je u Real došao 2006. godine iz Mančester Junajteda, i do sada je odigrao 68 utakmica i postigao 46 golova.

e ***

Ronaldo popizdeo zato sto je zamenjen 10 minuta pre kraja utakmice.
Kaze, hoce da bude najbolji strelac Primere i zbog toga mora da igra od pocetka do kraja.
Jebigga, ipak je on veći od kluba, mora da opravda tih 94 miliona, neće valda njemu trener da govori kad će i koliko će da igra :D ...

I on i Ibra su se jako lepo snašli, što znači da nas čeka jedan paklen El Classico ... Messi je već doktorirao u Primeri, tako da ova dvojca moraju da se dokažu da su mu blizu što će dovesti do jednog od najzanimljivij derbija u istoriji ... Računajući i Kaku, biće to otprilike all-star meč ...

Baš sam pre neki dan gledao.

Posle 4 kola, imamo Ronalda, Vilju, i Mesija sa po 5 golova, Zlatana sa 4, i Forlana sa 2. Za ostale ne znam. Ima li neko ko se posebno izdvaja?
Majmun promašio penal, a samo sam njih čekao za 3.500 ...

Mada, Primera je uvek bila najatraktivnija liga, tako će ko i prošle godine biti zanimljiva borba za pićićija, i otprilike ova petorica će i voditi glavnu reč (izuzimam možda Forlana jer Atletiko očajno igra, i pitanje je hoće li se sastaviti u nastavku jer im sledi promena trenera) ...

Jebigga, ipak je on veći od kluba, mora da opravda tih 94 miliona, neće valda njemu trener da govori kad će i koliko će da igra :D ...

I on i Ibra su se jako lepo snašli, što znači da nas čeka jedan paklen El Classico ... Messi je već doktorirao u Primeri, tako da ova dvojca moraju da se dokažu da su mu blizu što će dovesti do jednog od najzanimljivij derbija u istoriji ... Računajući i Kaku, biće to otprilike all-star meč ...

CR je posebno osetljiv na izmenu, secas se da je i kod Fergusona pravio problem oko iste stvari. Voli da je ispred kamere pa to ti je :mrgreen:

Sto se tice El Classica, slazem se, i jos bih dodao da je Barca u blagoj prednosti uigranosti ali igraci poput CRa i Kake mogu da odnesu prevagu.
Ove sezone se razgoropadio i Guti, odlicno igra, nisam ga uopste video u rotaciji ali drzi se matori gej, kao i do sada.

http://4.***************/_NovhJoZnVak/R7RxzncfGVI/AAAAAAAABYI/6TYuZqMzUXE/s400/guti.jpg

Van Nistelroj ponovo povređen

Napadač madridskog Reala Rud van Nistelroj odsustvovaće sa terena do šest nedelja zbog povrede butnog mišića.

Holanđanin se povredio prilikom poslednjeg gola u pobedi Reala nad Herezom rezultatom 5:0, pošto je ušao na teren kao zamena u drugom poluvremenu. Van Nistelroj se protiv Hereza prvi put našao u dresu „kraljevskog kluba“ posle devetomesečnog odustva zbog povrede kolena.

Van Nistelroj je u Real došao 2006. godine iz Mančester Junajteda, i do sada je odigrao 68 utakmica i postigao 46 golova.

e ***

Steta :( valjda nije ovo kraj njegove karijere :confused:

Ocekuje nas super aktraktivna Primera, sudeci prema pocetku. A nasi jos uvek nisu kupili prava :evil:

Verovatno ni neće. Čuo sam da je to deo one debilne kampanje promocije domaćeg fudbala.

Znaš onu reklamu na SOS-u: ''Nemanja Vidić, Bane Ivanović, Miloš Krasić, Milan Jovanović, Marko Pantelić... su igrači kojima se divi cela planeta.'' :D

Osim Vidića i eventualno Ivanovića, reklama je smešna, ali Pantelić je baš vrhunac. :D

Verovatno ni neće. Čuo sam da je to deo one debilne kampanje promocije domaćeg fudbala.

Znaš onu reklamu na SOS-u: ''Nemanja Vidić, Bane Ivanović, Miloš Krasić, Milan Jovanović, Marko Pantelić... su igrači kojima se divi cela planeta.'' :D

Osim Vidića i eventualno Ivanovića, reklama je smešna, ali Pantelić je baš vrhunac. :D

Stvarno je debilna reklama, ali mi zao SOS-a, oni se trude stvarno.
Iznenadjuje me Ronaldo, moram da priznam.

Ronaldo: I dalje navijam za Junajted
Ronaldo: I dalje navijam za Junajted

Po mnogima, najveća fudbalska zvezda današnjice, as Reala, Portugalac Kristijano Ronaldo, priznao je da i dan danas, kad god stigne, gleda utakmice Mančester junajteda i raduje se uspesima svog dojučerašnjeg kluba.

- I dalje me zanima šta se dešava na "Old Trafordu" i bez obzira što sam sada u Realu, uvek me obraduje pobeda Mančestera. Kad god stignem gledam svoj bivši klub na TV-u - rekao je Ronaldo, a njegove reči preneo "Dejli Miror".

O dešavanjima u Mančesteru Ronaldo se informiše preko saigrača iz reprezentacije Nanija, za koga tvrdi da polako prerasta u jednog od nosilaca igre engleskog šampiona.

- Čujemo se često telefonom, drago mi je što ove sezone dobija daleko više prilika da zaigra nego dok sam ja igrao. To je sjajna stvar za njega i verujem da će znati da iskoristi šansu, a vidim i da ima sve veću podršku navijača.

Real zbog Kine pomera raspored u Primeri

Fudbal odavno nije samo sport, a madridski Real je pravo "preduzeće", koje svugde vidi priliku da dodatno zaradi pa čelnici kraljevskog kluba sada razmišljaju da svoje utakmice igraju ranije, kako bi se iste u Kini emitovale u povoljnijem terminu nego do sada!

Niko ne može da kaže da nema logike, jer i Real i, recimo, Barselona svoje mečeve u Primeri igraju u 22 sata po španskom vremenu što je četiri po ponoću u Kini. Zbog ovog fakta „rukovodioci" Madriđana pokušavaju da sa Primerom dogovore ranije odigravanje mečeva.

Nema sumnje da je Kina veliko i još uvek nedovoljno istraženo tržište, koje Madriđani žele prvi da „istraže".

- Smatramo da bi celoj ligi pomoglo ako bismo mi igrali utakmice u, za kineske gledaoce, razumnijim terminima - rekao je Emilio Butragenjo, direktor kluba sa Santijago Bernabeua.

S obzirom na to da su Realovi argumenti dobri, a razmišljanje više nego logično - glavni direktor Primere Francisko Roka ne isključuje takvu mogućnost:

- Ne mogu da kažem da nema logike u idejama Reala, ali ne mogu ni da kažem da ove sezone nećemo eksperimentirati sa terminima, pa ćemo videti kako će sve funkcionisati.

Traze se pare :D

Back