Real Madrid

Sin selektora moli oca da pozove Raula!

Legenda madridskog Reala, Raul Gonzales, mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije i to najviše zahvaljujući sinu aktuelnog selektora.

Visente del Boske saopštio je da ga njegov sin, koji boluje od Dunovog sindroma, moli da vrati Raula u redove prvaka Evrope. Inače, selektor "furije" je to objavio na promociji knjige Gabrijele Masfurola u Madridu, koja se bavi ovom bolešću.

- On mi neprestano govori koga da pozovem u reprezentaciju. Raul je jedan od njegovih favorita - priznao je trener koji je zajedno sa Raulom i Realom 2000. i 2002. godine bio pobednik Lige šampiona.

Sta on sad moze pored Ville i Torresa

@dulebass
:hahaha1:

Posljednji gol Kristijana u pobjedi Reala je remek-djelo...

Mesi je samo patuljak koji odlicno igra fudbal...nikad broj 1...uvijek ce postojati neka sjenka na svako njegovo prvo mjesto...

Poslednja izmena:
@dulebass
:hahaha1:

Posljednji gol Kristijana u pobjedi Reala je remek-djelo...
Zaista remek-delo, neka bude što više takvih i mi možemo samo da uživamo u fudbalu ...

Mesi je samo patuljak koji odlicno igra fudbal...nikad broj 1...uvijek ce postojati neka sjenka na svako njegovo prvo mjesto...
Patuljak ili ne, Mesija je najbolji igrač na svetu, i takvih golova ko CR sada on je dao na tuce ... I Maradona je bio patuljak, pa ga to nije sprečilo da bude fudbalsko božanstvo ... To u fudbalu nije hendikep, te ne znam zašto si i spominjao ...

Mesija je svoju ekipu doveo do tri najvažnija trofeja prošle sezone, dao 38 golova čini mi se, bio najbolji kad je najpotrebnije (gol u finalu LŠ, u kupu protiv Bilbaoa kad se lomio rezultat, i dva gola i asistencija protiv Reala kad se odlučivala titula), pre toga je dao isto ključne golove protiv 10-ak ekipa, i kad sve se sabere nema mu premca ... Jedna od najboljih sezona nekog igrača u poslednjih 15-20 godina ...

Ako ti u tome, i u njegovom umeću vidiš senku, onda samo dodaješ sumnju u tvoju objektivnost koja je ovde pod ogronim upitnikom ...

Da Mesi kojim slučajem pređe u Čelsi, bio bih siguran da bi on za tebe bio najbolj igrač ikada ...

Ako ti u tome, i u njegovom umeću vidiš senku, onda samo dodaješ sumnju u tvoju objektivnost koja je ovde pod ogronim upitnikom ...

Walken, kazi mu istinu, krajnje je neobjektivan i primenjuje dvostruke standarde.
Ti to znas, on to zna, ja to znam, forumasi to znaju. Mislim da to polako postaje stvar za sprdnju. :)

Mesi je car, svaka decku cast kako je odigrao proslu sezonu. Pretprosla sezona je bila u znaku CR7. Prosla u znaku Mesija.
Videcemo ko ce ove godine da se raspomami. Gigs :mrgreen:?

Ima li kraja tvom lupetanju ?
Maradona je patuljak....kao i Pele...ti se diras kad gledas igrace Celsija i CR-a , priznaj :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ! ! !

Sta si ti to znacajno rekao u ovom postu da bi mogao meni da kazes da lupetam...?! Nastavi da pravis svoje tijelo...

Maradona jeste patuljak... I Mesi i on su slicne sorte... Odlicni igraci ali bilo je boljih i kompletnijih... I uvijek ce biti i jedan i drugi sredina... I ne mogu da stoje uopste u istoj recenici sa Peleom...jedino ako je u pitanju poredjenje nebo-zemlja, onda mogu...

Mesi moze biti bolji od Maradone jer nije narkoman...vec je veoma stidljiva osoba...ali opet ce biti sredina...

Navijacima Barselone ce on biti Bog ili mesija(kao Walken-u na primjer)...ali u stvari on je samo odlican igrac od kojeg je bilo mnogo boljih...cak ni danas nije najbolji...

Primjer igraca koji moze biti nevidjeno cudo je Kristijano Ronaldo...a ja nemam nijedan razlog da ga volim...

Sta si ti to znacajno rekao u ovom postu da bi mogao meni da kazes da lupetam...?! Nastavi da pravis svoje tijelo...

Maradona jeste patuljak... I Mesi i on su slicne sorte... Odlicni igraci ali bilo je boljih i kompletnijih... I uvijek ce biti i jedan i drugi sredina... I ne mogu da stoje uopste u istoj recenici sa Peleom...jedino ako je u pitanju poredjenje nebo-zemlja, onda mogu...

Mesi moze biti bolji od Maradone jer nije narkoman...vec je veoma stidljiva osoba...ali opet ce biti sredina...

Navijacima Barselone ce on biti Bog ili mesija(kao Walken-u na primjer)...ali u stvari on je samo odlican igrac od kojeg je bilo mnogo boljih...cak ni danas nije najbolji...

Primjer igraca koji moze biti nevidjeno cudo je Kristijano Ronaldo...a ja nemam nijedan razlog da ga volim...

Prvo, nipodistavas Lea Mesija, najboljeg igraca na svetu. To je suludo.
Ko je bio kompletniji od Maradone ? Sta on NIJE UMEO da uradi ? U kom je segmentu igre bio los ?

Pele uopste nije mnogo bolji od Maradone. To je mit. Tom mitu je doprineo i sam Pele konstantnim nipodistavanjem Maradone. On Maradonu pominje uglavnom u kontekstu droge, gde namerno njega spusta a sebe izdize u prvi plan. To je za povracanje.
Pitanje je da li je uopste Pele bolji. I ako jeste, to su nijanse, nesto subjektivno u oku posmatraca.
Maradona je potpisao za jedan osrednji klub, Napoli, i doneo im dve titule prvaka.

Ti imas pravo na svoje misljenje, naravno, a to sto nisi objektivan, to je druga stvar.
Ja znam da je trenutno za tebe najbolji igrac na svetu Frenk Lampard. Ali to je samo tvoja realnost, ne objektivna.

CR-u svaka cast, ali prosla sezona je Mesijeva.

Maradona i Mesi osrednji igraci
- zar treba nesto dodati ovom kretenizmu?

Poslednja izmena:
.

Koliko sam ja shvatio, Walken je navijac Juventusa.
Kao sto sam i ja navijac Manchestera, ali nemam problema da priznam da je Mesi bio najbolji prosle godine, a cinjenica je da je i ove sezone nastavlja da briljira.
To sznaci biti objektivan, nesto za sta ti nikada neces biti sposoban.

@Krang
Toliko bljuvotina izlazi iz tebe da jednostavno ne mogu da vodim sa tobom razgovor...
Siguran sam da je tako i sa mnogim licnostima koje se krecu oko tebe...jednostavno te izbjegavaju...
Zato cu i ja krenuti linijom manjeg otpora...izbjegavacu te...

Za mene je najbolji igrac na svijetu Kristijano Ronaldo...mada ima nekoliko njih koji su mu veoma blizu(Vilja npr.)....
Omiljeni igrac mi je Dzon Teri... A nakon njega su mi omiljeni igraci skoro svi igraci Celzija(izuzev Anelke)...

P.S. Walken je navijac Barselone jer nikad neces naci jednako nadahnuce ni u jednom njegovom postu kao sto je kada pise o Barseloni(citao sam sta pise i o srpskom sportu, i o Juventusu i mnoge njegove postove...i nije mi bilo tesko da zakljucim)...

@Krang
Toliko bljuvotina izlazi iz tebe da jednostavno ne mogu da vodim sa tobom razgovor...
Siguran sam da je tako i sa mnogim licnostima koje se krecu oko tebe...jednostavno te izbjegavaju...
Zato cu i ja krenuti linijom manjeg otpora...izbjegavacu te...

Za mene je najbolji igrac na svijetu Kristijano Ronaldo...mada ima nekoliko njih koji su mu veoma blizu(Vilja npr.)....
Omiljeni igrac mi je Dzon Teri... A nakon njega su mi omiljeni igraci skoro svi igraci Celzija(izuzev Anelke)...

P.S. Walken je navijac Barselone jer nikad neces naci jednako nadahnuce ni u jednom njegovom postu kao sto je kada pise o Barseloni(citao sam sta pise i o srpskom sportu, i o Juventusu i mnoge njegove postove...i nije mi bilo tesko da zakljucim)...

Prvo, ne potezi argumentum ad hominem.
Kakav sam ja, da li mene ljudi izbegavaju ili ne, nema apsolutno nikakve veze sa glupostima koje ti iznosis niti sa ovim razgovorom. Dakle, ne pokusavaj da me diskreditujes takvim argumentima zato sto su prljavi i lako prepoznatljivi.

Btw, voleo bih da mi navedes neku moju "bljuvotinu" . Najvece bljuvotine na podforumu fudbal koje sam video su da je Ronaldo Da Lima propao igrac, da je Mijatovica proslavlio jedan gol, i najveca od svih je ta da su Mesi i Maradona osrednji igraci.

Ja sam citao vrlo nadahnute postove Walkena o igracima koji nikada nisu igrali u Barseloni.
Sada primenjujes prljave argumente i u Walkenovom slucaju. Dakle, ako je on odusevljen igrom Barse, to ne znaci da ce on umesto Juventusa poceti da navija za Barsu.
To je odlika nekih drugih ljudi...recimo, vecine navijaca Celsija ili Mancester Citya.

PS Mozes da me ignorises ali to nece anulirati cinjenicu da si neobjektivan i da primenjujes dvostruke standarde.

Jebbiga, nisam ja kriv što Barsa igra tako kako igra, i što ima takve igrače, pa moram da pišem o njima u superlativu ... Da si pažljivije čitao moje postove, video bi su meni tri savršena igrača i jedni od najomiljenih, Barezi, Maldini i Zaneti, i znači da po toj tvojoj logici ja obožavam Inter ili Milan ... Ne volim ni Arsenal preterano ali sam uvek obožavao da ih gledam, i mogao sam samo da hvalim njihove igrače, i takva je situacija sa Barsom ... A sve i da jesam navijač Barselone, ne vidim šta je u tome loše ili sramota, pa da sad to skrivam ...

Šteta što ovaj forum nije postojao tamo negde 2000-e, jer mislim da mi je tada Barsa bila omražena jednako kao Zvezda, nešto slično kao tebi danas ...

Prošle godine sam napisao da će biti sramota ako CR ne osvoji nagradu za najboljeg na svetu, jer je perfektnu klupsku sezonu odigrao, dok po tebi Mesi ove godine nije baš najbolji, i ima neka senka na njegovo prvo mesto ... I onda nađeš da pričaš o objektivnosti ... Zaboravljaš da je jedan patuljak najbolji igrač Čelsija u istoriji ...

Poslednja izmena:
@Walken
Meni Barselona nije omrazena...
Divio sam se golu Danija Alvesa iz slobodnjaka prije neko vece... I golovima Mesija takodje... A pogotovo akcijama Barselone...

Sjenku na njegovo prvo mjesto napravice upravo Celzi jer je kradja najveci argument da je on najbolji...ali prezivjecu i to nekako... A cinjenica je da je izuzetan igrac...

A to sto pises o Barseloni u superlativu je sasvim u redu...ali to ne znaci da imaju najbolju odbranu nakon Celzija...

P.S. Ja tvoje postove izuzetno pazljivo citam...:ok:
P.P.S. Zola nije bio bolestan...samo je bio niskog rasta...

@Krang
Ja cu se i dalje drzati toga da su Maradona i Mesi igraci koji ce ostati sredina...

Razlika izmedju Pelea i Maradone je astronomska...kao sto je i razlika izmedju tvog i mog ponasanja...

Tvoje ponasanje i recnik su jedini razlog zasto cu te izbjegavati a ne to sto ti smatras mene neobjektivnim(na to mogu samo da se nasmijem)...

@Walken
Meni Barselona nije omrazena...

Divio sam se golu Danija Alvesa iz slobodnjaka prije neko vece... I golovima Mesija takodje... A pogotovo akcijama Barselone...
Znači ti navijaš i za Barselonu čim se diviš Alvešu i golovima Mesija ...

Sjenku na njegovo prvo mjesto napravice upravo Celzi jer je kradja najveci argument da je on najbolji...ali prezivjecu i to nekako...
Kad pogledaš oba meča, a ne samo onaj u Londonu, onda ćeš videti da nema mesta krađi nego da su sudije bilo očajne (taj isti Overbo je priznao Bordou gol iz ofsajda, pa šta sad) ... U prvom meču je Barsa oštećena za penal, a i Čelsi je trebao dobiti dva crvena, i ko zna kako bi se situacija razvijala i u prvom i u drugom meču da sudije nisu bile očajne ...

Očajne su bile i na meču Juve vs Čelsi, pa ti tad nije smetalo što greše u Čelsijevu korist i nisi vikao da je krađa ... Da je bilo pravde ne bi Čelsi ni stigao do Barse ...

A to sto pises o Barseloni u superlativu je sasvim u redu...ali to ne znaci da imaju najbolju odbranu nakon Celzija...
Tu su negde sa Čelsijem ... Čelsi ima bolje spoljne bekove, Barsa centralne ...

P.S. Ja tvoje postove izuzetno pazljivo citam...:ok:
PA onda bi video da se ne divim samo Barsinim igračima, nego i mnogim drugim, pa to ne znači da navijam za njih ...

P.P.S. Zola nije bio bolestan...samo je bio niskog rasta...
Bolestan ili ne - patuljak je patuljak, a to nikome nije smetalo u fudbalu ...

Ja cu se i dalje drzati toga da su Maradona i Mesi igraci koji ce ostati sredina...
Auuu Grizli, pa ovo je jedan od bisera koji su u rangu bridžisovih :rotf: ... Šta imaš protiv Argentinaca?

Razlika izmedju Pelea i Maradone je astronomska...kao sto je i razlika izmedju tvog i mog ponasanja...
Razlika je minimalna, u mikromilimetrima ... Maradona je genije, možda veći i od Pelea po fudbalskom znanju i driblingu, ali Pele je bio daleko bolja atleta, sa razornim šutom, brzinom, osećajem za gol i skok igrom ... Pola ljudi će reći da je bolji Pele, druga polovina će reći Maradona, a ko je zaista bolji nemoguće je reći ... Možda je tako i bolje, čisto da ljudi imaju o čemu da se raspravljaju ...

Back