Real Madrid

Real I Celzi ne stvaraju igrace veci ih kupuju za milione i zbog toga ih mrzim.pepea iz porta platili 30 miliona i kaku ce platiti 70-80 miliona i tako stalno nikog da stvore samo kupuju.
NAPRED ARSENAL

Kao i puno madridista i ja mislim da sam najveci fan Reala. Nemojte da vredjate real. Ja imam respekta prema barsi. Iako su rivali, to ne znaci da kad te vidim na ulici da trebam da te zakoljem.
U 21 igra Real - PSV (Finale kupa Russian Railways)
Vamos Campeones!!!
Hala Madrid!!!

не каки!!:lol: :lol:
a010.gif

:lol: :lol: :lol:
шала мала.

Mislila sam da posto barsa,Junajted,Celzi imaju svoje posebne teme, bilo bi lepo da i Real ima posebnu. Ali vidim da nema mnogo navijaca ovde, tako da ako mislis da je visak ti slobodno zatvori.

JekaiGeorge:
Mislila sam da posto barsa,Junajted,Celzi imaju svoje posebne teme, bilo bi lepo da i Real ima posebnu. Ali vidim da nema mnogo navijaca ovde, tako da ako mislis da je visak ti slobodno zatvori.
:roll: :roll: :roll: :shock:
Jekoooo, šta pričaš? :D Ovo je bilo upućeno onom ko je otvorio još jednu temu o Realu (koju sam izbisao), a tema naravno da treba da postoji za klub kakav je Real Madrid. ;-)

vuk93:
Real I Celzi ne stvaraju igrace veci ih kupuju za milione i zbog toga ih mrzim.pepea iz porta platili 30 miliona i kaku ce platiti 70-80 miliona i tako stalno nikog da stvore samo kupuju.
NAPRED ARSENAL

A kako to Barselona stvara igrace, majke ti? Najbolji Spanski igrac Raul "napravljen" je u Realu!

17' [0 - 1] Renato

24' [1 - 1] R. Drenthe

29' [1 - 2] Renato

37' [1 - 3] F. Kanoute (pen.)

45' [2 - 3] F. Cannavaro

78' [3 - 3] S. Ramos

82' [3 - 4] F. Kanoute

90' [3 - 5] F. Kanoute

Sada neka placu za Kapelom...

Back