- Poruka
- 55.076
Kaze onaj jedan drekavac iz LDP-a sto je u skupstini..mislim Andric da se preziva....da su ga sa pit-bulom cekali![]()
Torrente,
poveo si i pit bula sa sobom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze onaj jedan drekavac iz LDP-a sto je u skupstini..mislim Andric da se preziva....da su ga sa pit-bulom cekali![]()
Čekaj, jel to Čeda pobego i ostavio familiju na milost i nemilost napadačima?...
Ko ima detaljnije informacije nek javi...
маркетиншки трик јовановића. за наивне српске овце
Kaze onaj jedan drekavac iz LDP-a sto je u skupstini..mislim Andric da se preziva....da su ga sa pit-bulom cekali
Ima u mom komsiluku lik stenaru kavkaskih ocara, dacu likovima telefon da iznajme dva rasna za sledecu priliku.
„Jovanović je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadači ostali na mestu napada i nastavili da vređaju i prete roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da neće ostati živi", navodi se u saopštenju, uz ocenu da je ovaj napad posledica političkih prilika u Srbiji i kampanje koja se vodi protiv Jovanovića.
Ti se šališ?![]()
"Uspeo da izbegne napad"????
Otkad se bezanje zove izbegavanje???
I kako bas da ga napadnu kada se digla frka oko stana u kome zivi,kirije od 2-3 hiljade evra.......
ako je ocigledan poraz pobeda, zasto bezanje ne bi bilo izbegavanje![]()