''РЕАКЦИЈА ДРЖАВЕ ЋЕ БИТИ ЈЕЗИВА''

ahaaaa, to onda dok ste lizali guzicu aktuelnoj vlasti, tj. milosevicu, pa ste bili mirni ko bubice jer ste i vi dokacili fotelju:lol:.

Ja sam tad lizala sladoled, a inace ne pripadam vasoj populaciji koja lize prednjice i zadnjice bilo kome, a ne znam sta znaci "dokaciti" fotelju, osim da razaznam da si ti trebala da se "dokacis" kakve knjige i malo opisemenis, a ocigledno je da si je samo "dokacila" ali, otvarala nisi:zcepanje:

svako ko ucestvuje ili podrzava vandalizam i siledzijstvo treba da ide na lecenje u ustanovu zatvorenog tipa, da ne ugrozava zivote bliznjih

Тако је ... 'ајде спремај се ... долазе чике по тебе !

Нико не чини такав и толики вандализам и силеџијство (лоповлук, издајство, игнорисање основног демократског постулата - поштовање воље већине а у овом случају огромна већина се противила да се педер-бал одржи ...) као ова ''демократска'' власт што чини над државом и народом

ЕУ нема алтернативу !
И крв има да падне у Србији, ако треба - али сва наређења ЕУ морају да се изврше !

Poslednja izmena:
Izmeni potpis makar dok je Klintonka u Beogradu, covek tako uziva, on se nacisto smeo od srece, treme, straha, pa ovo je njegov zivotni san, pa nemoj da si takav, samo dok tetka ode, onda, idemoooooo:)

Ali, ja zaista mislim da bi on tako spasao Srbiju. Ono što smo pevali Slobi je bila fora, a kod njega je stvarnost.

Poslednja izmena:
@ tema:

Nisam preterano politicna i nisam clan partije sto bi rekao moj deda,
ali kompletna SLIKA da se hapse deca izmedju 14 i 18 godina, zatim obican narod koji i nema veze sa paradom ponosa kamenuje medjusobom tu mislim i na momke iz policije, i sve to dok oni oko kojih je i izbilo sve to, djuskaju na zurci duginih boja - retardirana,
bas me briga da li je za to kriva vlast ili opozicija, i ko konkretno, ili je sve produkt novog svetskog poredka...

Mislim da opozicija koju Novalista optuzuje za kamenovanje i organizovanje huligana ne moze da bude (ako uopste jeste) kriva u potpunosti...
Kako mi ljudi nemamo svest o tome kakav smo narod? i da je jako tesko ocekivati od homofobicne sredine
da prihvati setnju koja ce jedne godine mozda biti uljudna, vec u sledecih par ce se
kao i u drugim delovima sveta pretvoriti u karneval skaja i latexa i golih dupeta ...
U tu homofobicnu sredinu ne ubrajam samo musku popoulaciju zato sto sam imala prilike
da razgovaram sa zenskim delom populacije koja ima decu i sve do jedne su
bile zgrozene mislju da njihovo dete gleda kako se dva decaka drze za ruke ili ljube i sve su imale panicni izraz lica koji je krio nepojmljiv strah od pitanja koje svom detetu ne bi umele a ni zelele da objasne

Recimo da o doticnom Djilasu koga sada zbog izjava razapinju i jedna i druga strana ne znam nista.... tajkun lopov sta god... on je svoju duznost gradonacelnika ispunio, bio na licu mesta, zapravo jedini, od svih mudonja ove zemlje... nije ostao u fotelji da palamudi kako ce ovo i ono biti sankcionisano i da li jeste ili nije prihvatljivo i na licu mesta dao jako lepe izjave:

"...da svačije seksualno opredeljenje jeste privatna stvar i da to opredeljenje treba da ostane u okviru četiri zida, kao i da ne vidi razlog zašto bi neko na taj način pokazivao seksualne sklonost a da li ce imati sutra vise sloboda nego danas ... ne verujem" i apelovao na sve bez obzira kakva prava imaju, da ne organizuju manifestacije koje dovode do ovakvih stvari a na državne organe da najoštrije sankcionišu one koji takve manifestacije koriste da uništavaju grad."
A evo i dokaza da se nije radilo samo o rusenju vec i o zaista homofobicnoj sredini...

Poslednja izmena:
Silno grešiš, ta policija nije koristila nikakva sredstva sem onih koja su namenjena odbijanju direktnog sukoba. A ako je njih bilo 4 000 za neki uspešan napad ,pod uslovom da i demonstranti koriste sredstva kao i policija, potrebno je bar 10 000. Policija se je trudila da što mirnije završi taj dan. Zato je i odnos primljenih u Urgentni onakav.

A sta su trebali da pucaju na sopstveni narod , ako hoce da treniraju strogocu nek idu na Kosovo pa nek se hurce.

To mogu isto da kazem za demonstrante. Lako je dici ruku na bolesnike. Smesno je na sta je spalo srpsko vitestvo.
Vec zamisljam guslare kako pevaju o junackom "Boju na pedere"

To mogu isto da kazem za demonstrante. Lako je dici ruku na bolesnike. Smesno je na sta je spalo srpsko vitestvo.
Vec zamisljam guslare kako pevaju o junackom "Boju na pedere"

:hahaha::super::super::super::super:

Ustav cita Obradovicu Mladene,
sa starcem Kostunjavim Vojom.
A kad su se napojili Ustava
Stade starac Mladenu govoriti
O moj sine Obradovicu Mladene,
ostavi se sine prebijanja
jer krv dobra deneti nece.
Vec ti uzmi ustavnu zalbu
i podnesi je Ustavnom sudu
Gledaj sine moju casnu borbu,
i moje bitke protiv DSTuraka.
Koji priznase nezavinost KiM-a
Vec su u potpunom raspadu
i plase se mojega povratka
na vladarsko casno mesto.
Pa su krenuli sa zlobnim akcijama
zlobnim akcijama i podmuklim.
Mobilsase celu policiju
po ponosnoj zemlji Srbiji
Sve zbog moje legitimne borbe
protivu zlobnoga i prljavog rezima,
Usrali se mojeg legalizma
K'o Grobar povratka Vojvodinog.

Slusa Mladen Kostunjavog Voju
Mirno slusa pa mu odgovara:
Oj premudri Mutavi Vojo
Ti si Vojo u velikoj zabludi
Ako mislis to sto zboris.
Sto je i normalno ti mudri starce
Jer je rezim guja prepredena
Pa zavara tebe neobavestenoga
Zavara te i ne trepnu.
Jer nije Vojo Srbija mobilisana
Zbog tvoje legitimne borbe
Legitimne i pravedne.
Boli njih k.rac mudri starce
Za tvoje mirne proteste
Jer to nikad nece ubit' guju.
Rezim je Kostunjavi Vojo
Usr'o gace zbog drugijeh stvari.
Usro ih je zbog mojih hrabrih pretji
Hrabrih pretnji i ponositih
Prema onom talogu drustva
Sodomi i Gomori srpstva
Koje samo sebe je.be u bulju.
A svi znamo zasto Bog stvori bulju
Ne zbog zadovoljsva muzozelnikovog
Vec zbog sedenja u stolici drvenoj
I cesanja iste, al' samo kad svrbi
Tako krst casni Vojo zapoveda,
Samo tako i nikako drugo.
Zato Vojo, srpska vecna nado
Batali ta retard-saopstenja
Ostavi se Sova i Macaka,
Nemoj Vojo, vecno mutav biti.
Vec dodji meni u sutrasnjem danu
Da vijamo tu odvratnu posast
I hrabro razbijamo glave
U mene je 6000 Obilica
Hrabrih junackih sinova
Ponos Srbije i majki svojih.
Svaki od njih po 5 kamena nosi
pederma ponosito da prkosi
I cestito im rane nanosi.
Gejevska DS zmija ce pasti
Ako stanemo jedan uz drugoga
Brat uz brata, junak do junaka.
Zato dodji meni u sutrasnjem danu
Nemoj Vojo vecno pi.cka biti.

Poslednja izmena:
Е свака ти част, опет ћу морати да те цитирам.

ПС мада би могли и мало да је заједнички дорадимо
рецимо:

Устав чита Обрадовић Младене,
са старином Коштуњавим Војом.
А када су ситне књиге изчитали
тад почеше руна вина пити
те прозбори старина Младену:
Сиви тићу Младене Обрадовићу ...

итд итд

Ал овај део ти је најбољи:

Jer nije Vojo Srbija mobilisana
Zbog tvoje legitimne borbe
Legitimne i pravedne.
Boli njih k.rac mudri starce
Za tvoje mirne proteste
Jer to nikad nece ubit' guju.

Poslednja izmena:
To bi znacilo da su ljudske i gradjanske slobode izrazavanja dozvoljeni SVIMA?
Mucna scena od juce: Grupa svestenika (monaha) nose krstove i pevaju HIMNU SVETOM SAVI, nalece kordon policije, svestenik pada na zemlju od udarca, pa pitam, zasto se ne sme pevati HIMNA SVETOM SAVI dok bolesnici propagiraju svoju bolest i njome se ponose dok ih stitet kordoni i kordno policije, i zar to nije Himna i Crkve i Skole?

TESKO ZEMLJI U KOJOJ SU PASCAD PUSTENA A KAMENJE SVEZANO!
A reci mi ima li koji link ili klip da se vidi to padanje svestenika od udaraca milicije?

Varas se ako mislis da su oni produkt rezima od 2000, oni jesu rasli tada, ali gnevna mlada generacija je formirana mnogo ranije, 90-ih smo imali Cecu i Arkana, Palmu i Juzni vetar, Vidimo se u citulji, Kneleta... odatle to pocinje.

Nismo mi nikakav specijalitet, ovakve stvari se dogadjaju u osiromasenim drustvima koja su razorena ratom i porazima. Tako je bilo pocetkom 30-ih u Nemackoj, izgubili su rat, ponizeni u Versaju, morali da placaju odstete, ekonomska kriza 1929 ih dovela na rub egzistencije...i oni se dohvatili Hitlera, cvrste ruke, i zavrsili kao narod sa etiketom najvecih zlocina u modernoj istoriji Evrope.

Mi smo i danas u ekonomskim govnima, 90-ih smo bili jos i vecim, krenulo je nesto malo bolje, ali onda svetska kriza, a mi sa nestabilnom ekonomijom i polovnom privatizacijom tonemo u lajne.

Mozemo da se dohvatimo sovinizma, satro cvrste ruke koja ce na recima o borbi protiv kriminala i korupcije doci na vlast, ali onda smo ga nahebali.

Danas imamo slabasnu vlast koja moljaka po zapadu da nam udele crkavicu da bi preziveli, taj zapad nas ponizava gde stigne, Rusi su nam lazni prijatelji, prepusteni smo sami sebi.

U ovakvim situacijama se pokazuju veliki narodi, i oni koji nestaju, ako mi udjemo u samodestrukciju, ako se bijemo izmedju sebe jer nemamo vise koga da samaramo, onda je to shortcut ka bioloskom nestajanju.

Ajde da budemo mudri, da pokazemo dostojanstvo i kad nas gaze, da postujemo jedni druge, da ne povladjujemo onima koji promovisu nasilje i u ime srpstva tuku druge.

Ne valja nam posao, nicemu dobrom ne mozemo da se nadamo ako tako nastavimo.

Eto vidiš... I kod tebe je Šaper dopro do podsvesti i tu ugradio strah od nečeg drugog, jer to drugo neminovno mora biti nešto nalik Hitleru ili Slobi ili čak nešto još gore. Istovremeno su uspeli da vas ubede da oni nisu krivi ni zašta, da oni nisu na platnom spisku tajkuna i kriminalaca, nego da su oni samo "slabašni", ali da boljih od njih nema, a i u situaciji u kojoj smo, ne moženi da bude. Time vas navode da pravite prividan izbor "od dva zla-manje".

Prijatelju, nije istina da je jedina alternativa njima neki naci režim i autodestruktivna banda.

Eto vidiš... I kod tebe je Šaper dopro do podsvesti i tu ugradio strah od nečeg drugog, jer to drugo neminovno mora biti nešto nalik Hitleru ili Slobi ili čak nešto još gore. Istovremeno su uspeli da vas ubede da oni nisu krivi ni zašta, da oni nisu na platnom spisku tajkuna i kriminalaca, nego da su oni samo "slabašni", ali da boljih od njih nema, a i u situaciji u kojoj smo, ne moženi da bude. Time vas navode da pravite prividan izbor "od dva zla-manje".

Prijatelju, nije istina da je jedina alternativa njima neki naci režim i autodestruktivna banda.
Још само кад би одговорио, конкретно: а шта је права алтернатива, по твоме суду?

(Рекох: конкретно и прецизно, а не неке магле и хипотезе...)

Back