pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
ne radi.ubaci u <code=js> </code>
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne radi.ubaci u <code=js> </code>
nesto krstarica od koda prevodi u specijalne simbole. ovo sam trebao da napravimu jbt sta je uopste bubble sort ... sta se ovde trazi da uradis? ovde kod mene u konzoli izgleda upada u neku beskonacnu petlju
trazi se animacije za bubble sort. to im je bitno. bubble sort sam po sebi je lagan.Nije ti baš ponajbolji bubble sort, treba unutrašnja petlja da ide od i+1...<len i ima optimizacija da ako ne uradi nijedan flip da odmah izađeš iz petlje ČP
mislim da je treba [ umesto < <code=javascript>ne radi.
Samo što to što si napisao nije bubble sort ČPtrazi se animacije za bubble sort. to im je bitno. bubble sort sam po sebi je lagan.
i bilo jos pitanje iz sql nesto trivijalno.
jeste bubble sort, nego nije optimizovana verzija.Samo što to što si napisao nije bubble sort ČP
Nije, bubble sort ima u najboljem slučaju kompleksnost O(N), a tvoj je uvek O(N^2) čak i kad je niz sortiran...jeste bubble sort, nego nije optimizovana verzija.
jao, bio sam prisutan kada je to rekao, ali koji si nick tada imala? Umro sam od smehaJedna konstanta na ovom forumu se nikada nece promeniti:
bumerska posle forumasa bmaxe koji mraci i baca u depresiju svakog ko zeli da bude programer.......
.....meni je prosli pit rekao da treba tipa 20 godina ucenja da bi postao programer ili tako nesto......
Daj mi link na taj post ČPjao, bio sam prisutan kada je to rekao, ali koji si nick tada imala? Umro sam od smeha
Ma gde znam gde je to sada, lebac ti tvojDaj mi link na taj post ČP
https://forum.krstarica.com/threads/programiranje.942246/page-2#post-44061615Daj mi link na taj post ČP
Pa rekoh minimum 5 godina. Tu podrazumevam dobro znanje ČPMa gde znam gde je to sada, lebac ti tvoj
https://forum.krstarica.com/threads/programiranje.942246/page-2#post-44061615
bar smo skontali da je to nonaligned. da nije rekao ovo za pet godina, ne bih nikada pogodio. ajd kapiram ja da pravim nove naloge, ali što ona baš? Još bila mod na politici i tako to .Pa rekoh minimum 5 godina. Tu podrazumevam dobro znanje ČP
No za frontend/bekend možeš da počneš za 6 meseci ČP
isti kao sad, samo duziali koji si nick tada imala?
nonaligned. ti li si tico?isti kao sad, samo duzi![]()
u jbt sta je uopste bubble sort ... sta se ovde trazi da uradis? ovde kod mene u konzoli izgleda upada u neku beskonacnu petlju
Cuj, bubble sort sluzi samo za edukativne svrhe, niko to ne koristi za neki stvarni programJedan od najgori algoritam sortiranja koji postoji(za velike skupove). Jedina prrednost je što je kod jednostavan. Izbegavati to u širokom luku. Kod malih skupova svejedno koji se koristi ali opet izbegavati "mehuričasto" sortiranje. Iz principa.