RBD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dale92:
ma dzabe ja vama lajem bwe za rbd i sve kad znam da necete shvatiti..tako kad izadje iz mode rbd docice neki deseti i na to cete da se popalite i oni ce isto da naprave pa i sledeci..to ce tako jedan lanac da bude gde ce oni da uzmu ogromne pare dok ce da se truje omladina..u to sam siguran..jedino oni koji ce na vreme da skapiraju i kazu stop i nece ubuduce da se popaljuju..
@was
toliko smo izdangubili ti i ja i jos neko da im objasnimo i ne vredi...
E ovo si odlicno rekao! To je sve jedan neprekidan krug uzimanja para i trovanja omladine!
Nece oni skapirati (cast izuzecima).
Ma sve vise razmisljam kako bi bilo da se pojave neki novi Sex Pistolsi i da onako pljunu na sva ova danasnja sranja.

ali opet to nece nista da promeni..ali jbg docice i taj dan kad ce ukapirati a mozda i nece a nadam se da oce..al pusti ih jbg nek se truju ako im je do toga stalo..

moscow_girl:
svaka cast was!i isto su valda spanci,pevaju istu tu neku bednu muziku,igraju uz nju,svi su isli u skolu za plesace...ne to ne slici,to je jadna kopija...ali samo se vi trujte tim glupostima...proci ce vas brzo...oh.....
E REBELDE TI JE TOTALNO DRUGA STVAR DETE , ONI SU U INTERNATU I NESMEJU DA PEVAJU NI DA SVIRAJU I ONDA JEDNA GRUPA STVORI GRUPU KOJA JE POSTALA POZNATA OK ? MNOGO TI ZNAS MOSCOWSKA ********** GRRRRR AAAAA RRRRRRRRRRRRRR :D

was:
E ovo si odlicno rekao! To je sve jedan neprekidan krug uzimanja para i trovanja omladine!
Nece oni skapirati (cast izuzecima).
Ma sve vise razmisljam kako bi bilo da se pojave neki novi Sex Pistolsi i da onako pljunu na sva ova danasnja sranja.
Ma cuti bre ti

A i onako je serija jako nerealna i ne mozes da se poistovetis sa likovima.
Sta oni kao u tom internatu ne smeju da pevaju i sviraju? Nerealno i glupo.

Ne znam da li Natasa pise, ali ne znam zasto pokretati ovu temu, kad vecini skodi nego sto doprinosi, a i imamo jednu sa 100 i vise strana na Televiziji....

was:
Al' prvo da je pitam da l' smem da joj ga metnem il' samo da ga ubacim, sta mislite?:D
Pa vidi, ti idi do nje i pitaj je, da ispadnes kulturan, i onda ce ti sigurno dati da joj metnes, a i nesto vise, jer drugi joj stalno ubacuju bez pitanja, jadna vec ni ne oseca onaj dole predeo :D:D:D
P.S. Pazi u predelu grudi, da joj ne pukne silikon xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back