Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bi uzeli pare naivnoj deci kao sto ste vi..anak332:Naravno da ih slusaju , sto su onda prodali 20 MILIONA diskova ?
A tvoja kao nije, ja se potpuno slazem sa njegovim misljenjem, a izvini jer ti imas realnost, posto zivis u Luisaninom svetu?Mia_rebeldeway:pa brate tvoja realnost je malo poremecena...malo vishe
ne moras da me branis mislim nema frke prihvatam takvu vrstu primedbe..devojka samo daje svoje misljenje..was:A tvoja kao nije, ja se potpuno slazem sa njegovim misljenjem, a izvini jer ti imas realnost, posto zivis u Luisaninom svetu?
Pa znas kako, svako ima svoj ukus, i ti ne mozes da promenis necije misljenje samo zato sto se tebi to ne svidja... Neka traju jos mesec dana, pa sta? Mi ih trenutno volimo i ne mislimo na buducnost... Verovatno ce se raspasti, jer je Cristian gay i hoce da usvoji dete, zatim Mayte ce mozda zatrudneti i ode sve niz vodu, ali nema veze... Sada nam se svidja, a dalje kako bude...Ne zelim da se svadjam niti raspravljam, stoga odoh...Stedza:Choveche ne mogu vishe ovo ni da komentarishem pokidacu sve zivce a ova deca nece shvatiti da je to shto slushaju sranje...mislio sam da je onaj tokio hotel njihov najveci problem medjutim ovo je sad prilicno gadno
to manje vise nije problem volite i sve ali bas takve sto ste vi oni mame da bi uzeli ogromne pare tako je recimo bilo i za korak napred seriju..mislim ne shvatate da je to uzimanje love..a jos gore uzor joj je lusiana s tim sto ona zeli da bude kao ona..budite svoji imajte svoje stavove..mislim ako ona padne i potone procice gore od nje..mi pokusavamo da je ispravimo ali vidim da ne vredi..a mi sve sto vam ovo pricamo je iz najbolje namere..Lea_RBD:Pa znas kako, svako ima svoj ukus, i ti ne mozes da promenis necije misljenje samo zato sto se tebi to ne svidja... Neka traju jos mesec dana, pa sta? Mi ih trenutno volimo i ne mislimo na buducnost... Verovatno ce se raspasti, jer je Cristian gay i hoce da usvoji dete, zatim Mayte ce mozda zatrudneti i ode sve niz vodu, ali nema veze... Sada nam se svidja, a dalje kako bude...Ne zelim da se svadjam niti raspravljam, stoga odoh...