RBD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta mislis da je grupa brate vrh da moze da nadmesuje jbt i linkin park i mensona i ostale??
aj ne s**i molim te..to stose vi lozite na njih ne mora da znaci da oni jesu vrh..

Ti sranj'e bendovi kao sto su ovi mozda imaju lepe pesme, ali je to cista komercijala za mlacenje para i to su sve ti neki prolazni bendovi na koje se klinci loze neko vreme a onda bend pukne a puci ce jer nema kvalitet i dovidjenja djaci.

Choveche ne mogu vishe ovo ni da komentarishem pokidacu sve zivce a ova deca nece shvatiti da je to shto slushaju sranje...mislio sam da je onaj tokio hotel njihov najveci problem medjutim ovo je sad prilicno gadno

Videh danas onu Luisanu u BRAVOU (znam da je sr'anje casopis ali mi dosadno pa ga citam).
Je'bote kakva pi'cka!!!:D
Onaj BRAVO je skroz patetican i danas mi se zgadio, ma necu vise da ga kupujem!

ja vise volim rbd... luda sam za njim! mislila sam da su na foru rebelde way , cije mi se pesme ni malo ne svidjaju i mislim da su komercijala, ali rbd imaju sve! i talenat i pesme i nastup! i jako su lepi, svi... steta sto je christian gay... imaju divne pesme i stvarno obozavam da ih slusam!

Stedza:
Choveche ne mogu vishe ovo ni da komentarishem pokidacu sve zivce a ova deca nece shvatiti da je to shto slushaju sranje...mislio sam da je onaj tokio hotel njihov najveci problem medjutim ovo je sad prilicno gadno
Pa znas kako, svako ima svoj ukus, i ti ne mozes da promenis necije misljenje samo zato sto se tebi to ne svidja... Neka traju jos mesec dana, pa sta? Mi ih trenutno volimo i ne mislimo na buducnost... Verovatno ce se raspasti, jer je Cristian gay i hoce da usvoji dete, zatim Mayte ce mozda zatrudneti i ode sve niz vodu, ali nema veze... Sada nam se svidja, a dalje kako bude...Ne zelim da se svadjam niti raspravljam, stoga odoh...

A ovo su kao prave grudi jel' tako?
Mislim ako je ona tako dobra glumica zasto mora da se slika za ovakve fotografije?
Mislim to je bre da bi klinci dr'kali na nju a klinke pokusavale da budu kao ona, mada Luisana jeste bas ekstra riba, to ne poricem.
https://img207.imageshack.us/img207/3707/luisanalh8.jpg

luisanalh8.jpg

Lea_RBD:
Pa znas kako, svako ima svoj ukus, i ti ne mozes da promenis necije misljenje samo zato sto se tebi to ne svidja... Neka traju jos mesec dana, pa sta? Mi ih trenutno volimo i ne mislimo na buducnost... Verovatno ce se raspasti, jer je Cristian gay i hoce da usvoji dete, zatim Mayte ce mozda zatrudneti i ode sve niz vodu, ali nema veze... Sada nam se svidja, a dalje kako bude...Ne zelim da se svadjam niti raspravljam, stoga odoh...
to manje vise nije problem volite i sve ali bas takve sto ste vi oni mame da bi uzeli ogromne pare tako je recimo bilo i za korak napred seriju..mislim ne shvatate da je to uzimanje love..a jos gore uzor joj je lusiana s tim sto ona zeli da bude kao ona..budite svoji imajte svoje stavove..mislim ako ona padne i potone procice gore od nje..mi pokusavamo da je ispravimo ali vidim da ne vredi..a mi sve sto vam ovo pricamo je iz najbolje namere..

Da Lea to sto ih ti trenutno volis to je OK. Ali kao sto dale kaze Mia stvarno prelazi neku granicu izmedju toga sto se voli neki bend i tog bolesnog obozavanja. Nadam se Lea da i ti vidis kakva je gluposti Mia napisala na ovoj i na onoj drugoj temi.

dusho,Luisana jeste stavila silikone ali to je njena odluka i ja je podrzavam!Kao i milioni i milioni njenih fanova!!! A lepo sam ti rekla da lechish komplekse na nekoj drugoj glumici i pevacici,ne na njoj!

a ja ne prelazim nikakvu granicu obozavanja i kako me vec nazivate,samo necu da dozvolim da tako lupetate o njoj! To shto je ona za vas neka tamo ko zna kakva glumica,za njene fanove nije!

ko kaze da ja slusam mesona i ostale??
jel sam rekao mozda da ih slusam??
a i da slusam taj rock i komercijalni rock to je nebo i zemlja..
ma dzabe ja tebi pricam kad to ne dopire do tebe kad ne zelis da saslusas nego teras svoje..a svaka ti cast ako podrzavas silikone stavise nadogradi ih pa ces da vidis dokle ces dogurati..

ma necu vise bre da trosim reci zavrsio sam i sa vama i sa temom..necu da nabijam postove za dzabe i da trosim reci a jos manje da se nerviram..a to sto ne mozete da skapirate i to sto terate sve po svome i mislite da ste u pravu to je vasa stvar..ne zelim vise da ulazim u to..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back