nikad ne znas u kog se mosh zacopati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da tu nema pravila.
Neki su se znali par dana, a brak zaista skladan.
Neki se zabavljaju preko deceniju, pa ne uspe.
Tacno, nema pravila.
Neki se zabavljaju deceniju, zive zajedno, vencaju se pa se razvedu.
Neki se malo zabavljaju pa brak opstane, mada i taj brak moze da se raspadne.
Ne mozes nikad biti siguran da nekog dobro poznajes iako zivis nevencano godinama, da odgovarate jedno drugom i obrnuto, malo se zabavljas pa ubrzo vidis da je totalni promasaj.
Sve je to kao neka vrsta lutrije, naravno da je ljubav na prvom mestu, ali kasnije dolazi do izrazaja tolerantnost spremnost na ustupke, neka menjanja u navikama, razumevanje, podrska i jos bezbroj stvari.
Raspisala se, a pade mi napame recenica iz flma Forest-zavisi koju bombonu iz bombonjere uzmes![]()
Verovatno bi se malo ko slozio sa mnom, ali ja smatram da zena tek kada sa muskarcem dobije dete shvati za koga se zaista udala (i obrnuto). I ne mislim da je tacno ono da znas da volis muskarca kada pozelis dete sa njim, mislim da je obrnuto- kada pomislis "nikada vise dete sa njim" znas da vise nema ni jedne lepe emocije.
Verovatno bi se malo ko slozio sa mnom, ali ja smatram da zena tek kada sa muskarcem dobije dete shvati za koga se zaista udala (i obrnuto). I ne mislim da je tacno ono da znas da volis muskarca kada pozelis dete sa njim, mislim da je obrnuto- kada pomislis "nikada vise dete sa njim" znas da vise nema ni jedne lepe emocije.