da li neko ima iskustva sta moze biti uzrok hrapave koze na bebinim nozicama koja se ponekad zacrveni pa se samo povuce.Savet lekara da nicim nemazemo,a ujedno imamo i tecnu stolicu. da li je to povezano, a . samo sisa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li neko ima iskustva sta moze biti uzrok hrapave koze na bebinim nozicama koja se ponekad zacrveni pa se samo povuce.Savet lekara da nicim nemazemo,a ujedno imamo i tecnu stolicu. da li je to povezano, a . samo sisa
bratu i snaji su rekli da djevojcicu kupaju samo bebi sapunom.. koza joj je bas hrapava na nekim mjestima tako da su sada ubacili i becutan mlijeko
beba inace ima 4.5mjeseca
Ja sam sina u pocetku kupala sina sapunom, bila mu suva koza ponegde. Posle sam skontala da mu sapun smeta
Budi veoma pazljiva - ako je ekcem, od Pavloviceve masti ce se utrostruciti
Pazi na bebinu kozmetiku, kupuj je u apotekama (Seba Med, Mustela, Penaten), pazi na deterdzente kojim peres i bebin i svoj ves sa kojim beba doklzi u dodir kao i posteljinu, ispiraj uvek bar dva puta
Ne pretopljavaj bebu, uvek je oblaci kao sebe
Verovatno ce vremenom proci ali ako se pogorsava - pravac kod lekara
Nisam od onih koji misle da Pavloviceva i sapun resavaju sve - a i moja beba je imala problema sa kozom
Pazi na bebinu kozmetiku, kupuj je u apotekama (Seba Med, Mustela, Penaten), pazi na deterdzente kojim peres i bebin i svoj ves sa kojim beba doklzi u dodir kao i posteljinu, ispiraj uvek bar dva puta
Nisam od onih koji misle da Pavloviceva i sapun resavaju sve - a i moja beba je imala problema sa kozom
vidis, a nasi doktori preporucuju samo becutan ili kosili i Pavlovicevu naravno.
ostale proizvode prozivaju da su preagresivni, a napucani cjenom.
i prpeorucuju da se omeksivac potpuno izbaci, ostalo da se ispira dva puta.
Zbog toga sam i shvatila to ozbiljno i ako nedeluje strasno.KAKO se vama ispoljavalo na kozi kuda ste sve imali promene.Nama se javie kao hrapavi pecati ali na obe nozice na istom mestu.mpzda sam dosadna ali nikad nisam imala kontakt sa ekcemom
a nasi se jeze na kosili i po neko i na pavlovicevu...
bez obzira - ja sam prvo bila u fazonu -sve je to isto, pa sam onda na tezi nacin naucila da nije
vidis, a nasi doktori preporucuju samo becutan ili kosili i Pavlovicevu naravno.
ostale proizvode prozivaju da su preagresivni, a napucani cjenom.
i prpeorucuju da se omeksivac potpuno izbaci, ostalo da se ispira dva puta.
CEMU TAKO PITANJE.STARIJE DETE SAM VODILA KOD ISTOG DR I BILA SAM JAKO ZADOVOLJNAGde vi to idete kod lekara?
CEMU TAKO PITANJE.STARIJE DETE SAM VODILA KOD ISTOG DR I BILA SAM JAKO ZADOVOLJNA
hvala vam puno na savetima.Stvarno vise nisam pametna sta da radim.Sledece sedmice idemo na kontrolu Zanima me da li ishrana moze uticati na sirenje ekcema,posto mi je rekla da i ybog tecnih stolica pratim sta jedem i ako se pojavi prolivcic ili promena na kozi to iskljucim iz jelovnika.bojim se ako nista neotkrijem da ce nas poslati u bolnicu na testiranje
Obraćaš se iskusnoj mami. Vidiš da joj je ovo drugo dete.nemojmo preterivati
ps citala sam da moze zavisiti od tvoje ishrane ,zato se izbegavaju mahunarke a ni pecurke nisu bas naivne,mada to treba ipak lekara da pitas
i da se setis je l bilo rekacija kad nisi jela pecurke
Obraćaš se iskusnoj mami. Vidiš da joj je ovo drugo dete.
Sve zavisi od njene ishrane. Priroda se pobrinula da preko pupčanika beba dobije sve što joj je potrebno.
Bilo da se majka pravilno hrani pa samo prosleđuje ili da se ne hrani pravilno, pa onda krade iz majčinog organizma i šalje bebi.
Mleko ne radi taj posao. To bi sve iskusan pedijatar trebao da objasni.
Od prolivčića do prolivčića su razlike ogromne i sa njim se ne treba šaliti.
Za eskcemčić se daje uput za dermatologa, a ne savet da se bebi ne neguje koža.
U koliko je ekscemčić propaćen i curenjem nosića onda se daje uput za alergologa.
Jer ekscemčić može ostaviti trajne posledice na koži.