Разведене жене - веза са њима

Pa ne zenis ih ni jednu. Niti ih spasavas od zivota. Sto moras toliko da se udubis u to sranye? A to jeste sranye. Nek slusa i baju malog knindzu (doduse to jeste bas red fleg) ali ne moras ti s njom da slusas. Objasnis joj, e ja to ne volim brate, kapiram da ti to volis, izadjes s drustvom, penji se na stolove, razbojas case, pucaj iz automata u pazduh, tvoja stvar, cool, kad smo zajedno, ovde se slusa tisina i jecaji strastvenoh yebavanja. Nesh? ne moras.
Зашто је Мирко Пајчин црвена застава, а Cradle of filth није или је мања од Баје?

Постоје и жене са парама. Оне те гледају као инфериорно биће које држе по својим правилима, а када им досадиш, доводе другог. Може да се деси да буду са олошем и уличарем, само да би напакостиле оцу и браћи (постоји и варијанта где иду са припадницима националних мањина и сл.).

Hahaha, a ja ono poslednjih god I po dana bila samo sa jednom osobom, za razliku od mnogih udatih i oženjenih koji su obrnuli mnoge 😂

Volim samce, mogu I razvedeni ali dugogodišnji samci mi odgovaraju jer smo sličan mentalni sklop. Ja samo slučajno imam decu jer sam htela, ali sam već sa 16 znala da se nikad neću udavati I to... Mrzim stereotipne živote. Taj što ga ti predlažeš nije za mene. Pre ću s nekim bajkerom da se muvam 😄

Зашто је Мирко Пајчин црвена застава, а Cradle of filth није или је мања од Баје?

Постоје и жене са парама. Оне те гледају као инфериорно биће које држе по својим правилима, а када им досадиш, доводе другог. Може да се деси да буду са олошем и уличарем, само да би напакостиле оцу и браћи (постоји и варијанта где иду са припадницима националних мањина и сл.).
Zato sto cradle of filth (iako ih ne slusam preterano), bez obzira na zvuk zapravo u poeziji imaju socio kritiku. Baja mali knindza je socio povracka. I to je stvar licnog ukusa koji ne moraju ni da se pravdaju jedno drugome. To je moja poenta. Tebi smeta sto ja slusam neku specificnu mizku bajo pa zbog toga pokusavas da pravis neku raspravu i analogiju a to nema veze sa poentom.

dobro polako,

ima puno onih koje ne gledaju da im spasavas decu i nju iz njeni problema, opusti se
to je tvoja fobija

tema govori da ima mnogo onih koje mogu biti za nekog muskaraca ulazak u krug ceznje i tuge jer dalje od odredjenog nece moci a mozda pozeli i to kao nikad u zivotu

takve upravo tebi odgovaraju - kresu se ne zhtevazju da ihzenis... mada ni takve nisu potpuno bez zahteva zar ne... svasta nesto im smeta, te oce i u tom slucaju da osete se voljenom da imaju sigurnost da ovo d ono...
Zavisi kako ko gleda na definiciju voljene osobe. Po meni jednostavno voljena osoba nije ona kojoj se popunjavaju praznine i resavaju problemi. Voleo ili ne, u zivotu ima jedna strana tvog zivota koju sam moras da resavas, jel tako? Tako vazi i za zene. A to tvoja definicja proizlazi iz tradicoinalne perspektive zivota i tradicionalnih brakova. A oni u svojoj definiciji imaju to: jednoga dana ce se naci neko ko ce te voleti i placati ti racune i setati kuce.
Onog trenutka kada krene da svira na flauticu, lepo joj kazes: e, ne radi to, ja nisam takav, necu ni da ulazim u takve price.

Zato sto cradle of filth (iako ih ne slusam preterano), bez obzira na zvuk zapravo u poeziji imaju socio kritiku. Baja mali knindza je socio povracka. I to je stvar licnog ukusa koji ne moraju ni da se pravdaju jedno drugome. To je moja poenta. Tebi smeta sto ja slusam neku specificnu mizku bajo pa zbog toga pokusavas da pravis neku raspravu i analogiju a to nema veze sa poentom.
"Црни гавран, црни гавран раширио крила..."

Мени су лично најодвратнији тзв. "забавњаци" типа Александра Радовић. Немам ништа против жене, али та музика је без ичега. Ту је да не било глуво.

Братај

основа је иста. Ма колико се те што слушају Children of bodom праве да им је битно које књиге читаш, где излазиш и како причаш енглески, на крају се све своди на паре, путовања, станове и кола.

Ја сам прошао кроз све то и знам о чему причам.

Zavisi kako ko gleda na definiciju voljene osobe. Po meni jednostavno voljena osoba nije ona kojoj se popunjavaju praznine i resavaju problemi. Voleo ili ne, u zivotu ima jedna strana tvog zivota koju sam moras da resavas, jel tako? Tako vazi i za zene. A to tvoja definicja proizlazi iz tradicoinalne perspektive zivota i tradicionalnih brakova. A oni u svojoj definiciji imaju to: jednoga dana ce se naci neko ko ce te voleti i placati ti racune i setati kuce.
Onog trenutka kada krene da svira na flauticu, lepo joj kazes: e, ne radi to, ja nisam takav, necu ni da ulazim u takve price.
Ok bratou

Do malopre sam na tv-u slušala šta govori žena koja radi u socijalnom i žena advokat za razvode.
Užasno je što roditelji nisu svesni koliko zla nanose deci i kad razvod prodje “u najboljim uslovima”.

O posledicama i o životu dece razvedenih roditelja bi neko stručniji trebalo da govori.
Nijedno dete nije prošlo kroz razvod roditelja bez posledica kasnije ili pre.

O tome treba roditelj da misli pre odluke o razvodu.

Naprotiv. Deca razvedenih koje poznajem mirnija su samostalnija odgovornija uspešnija u školi od mnogih koji žive sa oba roditelja. Mnogi nervozni pretrpeli sve i svata, razmaženi, na kraju eno ti onaj mali ubica je od roditelja u braku. Svakakve mrtvačke kosti se kriju po brakovima, nikakva to garancija nije za dete

Vrlo nepristojno to tagovanje

Ali smo navikli.
Немој Паула.
Уопште није таговање.Напоменуто је да имам ного врста разведених жена...
Нису све попут тебе рецимо Паула.
Ајмо о теби,
ти рече у оној теми коју си данас отворила да ти треба неко: ко ти пружа пажњу, ко даје нежност, ко ће показати присутност
Знам да си пре писала
о томе како се откаже виђење јер ето он мора да вози хитно негде децу или да иде по децу, углавном нешто око деце или ти другим речима хитна ствар је... па то буде чешће...
писала си и да своје везе не упознајеш са пријатељима...

Спомињеш како ти много значе ти викенди, и да би волеле да током тих викенда идете на планину, да се возате мотором а уз оно горе то говори подоста паула.

Шта то јасно говори о теби:

- разведена си, имаш дете, клинца (жив вам и здрав дуго био!)
разводом ниси наравно притиснула дугме којим супрестале твоје потребе сексуалне, емоционалне...

-Треба ти неко , нормално је. Ниејда их није било јел... Али као жени ипак ти треба и нешто више од самог секса или ти те сировости.
Да осјетиш да си вољена ,да си жељена , да осјетиш пажњу (да ниси само објекат за свршавање мушкарца) да осјетиш оргазме, да тај љубавник или мушкарац покаже особину -ПРИСУТНОСТ ...

другим речима хтела би неку везу сигурну али на дистанцу
шта је та дистанца у твом случају ?
па управо ти ''викенди'' , јер тим викендом када спакујеш клинца и пошаљеш код тате , ти би користила занадоканду онога што немаш - романтику, држање под руку, вожњу мотором, путовањем негде,... и сексом наравно

дакле кад ниси у псоловним и породичним обавезама, кад не радиш и кад клинац није ту...

а шта ако се он толико заљуби и пожели твоју присутност и уторком у 18 часова или 18.30 ...
четвртком у то време ?
рецимо треба му стисак твоје руке, твој поглед, твоја присутнст само...
било кад а да то није договорено ? да мо-е рецимо доћи до тебе ако ти не можеш већ до њега ?
да дођеш тогуторка и преспаваш паодатле одеш на посао у среду ујутру ? или тако вежеш двадана редом током радних дана ?

е видиш ту то отпада...

јер ти имаш свој начин живота и како бирекла ''обавезе'' осим посла...

о томе тема говори,нема потребе да то вешто прескачеш и дасе правиш наивна.

Ја не кажем да неће бити оних којима ће одговарати да имају однос са тобом и редовну крес комбинацију викендима... можда понекад током радних дана,на брзака предвече...

биће их.

Али биће и оних којима можеш испасти чежња . Алиако ти све то на почетку контаката кажеш мушкарцу како стоје ствари код тебе, онда је то апсолутно искрен однос и ок, он сам бира да ли жели ту везу на дистанцу. Или не потпуно присну везу.

Naprotiv. Deca razvedenih koje poznajem mirnija su samostalnija odgovornija uspešnija u školi od mnogih koji žive sa oba roditelja.
ето опет мењаш тему и окрећеш правдајући своје стање...
нико ниеј писао о понашању дјеце...
Mnogi nervozni pretrpeli sve i svata, razmaženi,
има тога и код ожењених и код разведених ,немој сад ко мало дјете...
na kraju eno ti onaj mali ubica je od roditelja u braku.
О господе Боже
Svakakve mrtvačke kosti se kriju po brakovima, nikakva to garancija nije za dete
:mazi:

Ок Паула.

Али то и даље не мења чињеницу да си за неког мушкарца који унапред не огрнаичава своје везе, не планира везе само викендима и жели нешто више од тога ти уствари опасност и пут који води ка чежњи...

Сети се одласка у хотел на виђање са оним грком, странцем неким шта већ... Малтене на невиђено како си нам рекла...

Ок и то је природно треба ти неко. Аје ли то нормално ?
Је ли то заиста нормално ?

па немогу те осудити... али не могу ни рећи даје нормално.

Друго, и теби треба какокажеш : пажња, присутност, нежност
нормално ,без тогаје све пресирово зар не

али шта ако је неко пожели стално ?

ти ниси адреса на коју треба да се обрати зар не

е о томе говори тема на шта се све може налетети...

Naprotiv. Deca razvedenih koje poznajem mirnija su samostalnija odgovornija uspešnija u školi od mnogih koji žive sa oba roditelja. Mnogi nervozni pretrpeli sve i svata, razmaženi, na kraju eno ti onaj mali ubica je od roditelja u braku. Svakakve mrtvačke kosti se kriju po brakovima, nikakva to garancija nije za dete
Žao mi je tih ljudi. Dece posebno.
Traume su neprimetne, nevidljive ... manifestuju se kasnije, lepo bi bilo da neko stručniji govori o tome.
Pokušaću da nadjem emisiju na net-u. Mada ne mislim da je već u etru.

ето опет мењаш тему и окрећеш правдајући своје стање...
нико ниеј писао о понашању дјеце...

има тога и код ожењених и код разведених ,немој сад ко мало дјете...

О господе Боже

:mazi:

Ок Паула.

Али то и даље не мења чињеницу да си за неког мушкарца који унапред не огрнаичава своје везе, не планира везе само викендима и жели нешто више од тога ти уствари опасност и пут који води ка чежњи...

Сети се одласка у хотел на виђање са оним грком, странцем неким шта већ... Малтене на невиђено како си нам рекла...

Ок и то је природно треба ти неко. Аје ли то нормално ?
Је ли то заиста нормално ?

па немогу те осудити... али не могу ни рећи даје нормално.

Друго, и теби треба какокажеш : пажња, присутност, нежност
нормално ,без тогаје све пресирово зар не

али шта ако је неко пожели стално ?

ти ниси адреса на коју треба да се обрати зар не

е о томе говори тема на шта се све може налетети...
Grk iz teme od pre 3 godine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kapetane, ne brini, ja sam dovoljno poremećena da sa mnom nisu ti normalni koji bi poželeli utorkom u 18h 🤣...
рекох отприлике, знаш поенту
радишпре пдоне нафаксу падугодо увече ...ма рузмела си тимене одлично али се фемкаш
Ali pazi, tebe nešto tu kopka, a nagađaš neverovatno. Rado bih ti sve napisala u pp
ајмо на пп боље је. имаш моју реч да нећу јавно износити
а можда ћемо се боље разумети
ali verujem da bi ti to javno iznosio , omaklo bi se gdegod, pa neću 😊
рекох ти

Back