Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.949
I tisucama je toliko,u hiljadama vise
Ma zezam se sa tisućama, 30% u Srbiji procenat razvoda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tisucama je toliko,u hiljadama vise
Зашто је Мирко Пајчин црвена застава, а Cradle of filth није или је мања од Баје?Pa ne zenis ih ni jednu. Niti ih spasavas od zivota. Sto moras toliko da se udubis u to sranye? A to jeste sranye. Nek slusa i baju malog knindzu (doduse to jeste bas red fleg) ali ne moras ti s njom da slusas. Objasnis joj, e ja to ne volim brate, kapiram da ti to volis, izadjes s drustvom, penji se na stolove, razbojas case, pucaj iz automata u pazduh, tvoja stvar, cool, kad smo zajedno, ovde se slusa tisina i jecaji strastvenoh yebavanja. Nesh? ne moras.
Zato sto cradle of filth (iako ih ne slusam preterano), bez obzira na zvuk zapravo u poeziji imaju socio kritiku. Baja mali knindza je socio povracka. I to je stvar licnog ukusa koji ne moraju ni da se pravdaju jedno drugome. To je moja poenta. Tebi smeta sto ja slusam neku specificnu mizku bajo pa zbog toga pokusavas da pravis neku raspravu i analogiju a to nema veze sa poentom.Зашто је Мирко Пајчин црвена застава, а Cradle of filth није или је мања од Баје?
Постоје и жене са парама. Оне те гледају као инфериорно биће које држе по својим правилима, а када им досадиш, доводе другог. Може да се деси да буду са олошем и уличарем, само да би напакостиле оцу и браћи (постоји и варијанта где иду са припадницима националних мањина и сл.).
Zavisi kako ko gleda na definiciju voljene osobe. Po meni jednostavno voljena osoba nije ona kojoj se popunjavaju praznine i resavaju problemi. Voleo ili ne, u zivotu ima jedna strana tvog zivota koju sam moras da resavas, jel tako? Tako vazi i za zene. A to tvoja definicja proizlazi iz tradicoinalne perspektive zivota i tradicionalnih brakova. A oni u svojoj definiciji imaju to: jednoga dana ce se naci neko ko ce te voleti i placati ti racune i setati kuce.dobro polako,
ima puno onih koje ne gledaju da im spasavas decu i nju iz njeni problema, opusti se
to je tvoja fobija
tema govori da ima mnogo onih koje mogu biti za nekog muskaraca ulazak u krug ceznje i tuge jer dalje od odredjenog nece moci a mozda pozeli i to kao nikad u zivotu
takve upravo tebi odgovaraju - kresu se ne zhtevazju da ihzenis... mada ni takve nisu potpuno bez zahteva zar ne... svasta nesto im smeta, te oce i u tom slucaju da osete se voljenom da imaju sigurnost da ovo d ono...
gde se nalaze?Ih bre, kapetane.. pa ja tek nađoh sebi *ebača a ti ovde pišeš kako će on da me nogira..
Ej, ova džajant i slova u koloru - prava stvar![]()
"Црни гавран, црни гавран раширио крила..."Zato sto cradle of filth (iako ih ne slusam preterano), bez obzira na zvuk zapravo u poeziji imaju socio kritiku. Baja mali knindza je socio povracka. I to je stvar licnog ukusa koji ne moraju ni da se pravdaju jedno drugome. To je moja poenta. Tebi smeta sto ja slusam neku specificnu mizku bajo pa zbog toga pokusavas da pravis neku raspravu i analogiju a to nema veze sa poentom.
OpuštenoHvala edmunde, zadrzao si komentare na boju slova , kulturno i lepo od tebe
i onako to nije bitno, vec sustina...
Ja, pak, mislim da je suvise sazetoNe znam da li je moglo malo opširnije postaviti temu![]()
Sto bih ja pitaoOpušteno
Nisam hteo da vređam
Ne znam koje je pitanje u temi?
Da li imaš neku konkretnu misao kao pitanje?
Pa dobro i to je pošteno rećiA mislim se, e da je meni jedna takva mlada razvedena hahaa
Ne bih se bunio
![]()
Ok bratouZavisi kako ko gleda na definiciju voljene osobe. Po meni jednostavno voljena osoba nije ona kojoj se popunjavaju praznine i resavaju problemi. Voleo ili ne, u zivotu ima jedna strana tvog zivota koju sam moras da resavas, jel tako? Tako vazi i za zene. A to tvoja definicja proizlazi iz tradicoinalne perspektive zivota i tradicionalnih brakova. A oni u svojoj definiciji imaju to: jednoga dana ce se naci neko ko ce te voleti i placati ti racune i setati kuce.
Onog trenutka kada krene da svira na flauticu, lepo joj kazes: e, ne radi to, ja nisam takav, necu ni da ulazim u takve price.
Vrlo nepristojno to tagovanjeMalo mi je bzvz kad taguje razvedene zene
kao da su one nesto drugacije od ostalih i imaju drugacije potrebe
Zena je zena, da l slobodna ili razvedena...
DobroSto bih ja pitao
Ja rekoh kako ja to vidim
Pa dobro i to je pošteno reći
Немој Паула.Vrlo nepristojno to tagovanje
Ali smo navikli.
ето опет мењаш тему и окрећеш правдајући своје стање...Naprotiv. Deca razvedenih koje poznajem mirnija su samostalnija odgovornija uspešnija u školi od mnogih koji žive sa oba roditelja.
има тога и код ожењених и код разведених ,немој сад ко мало дјете...Mnogi nervozni pretrpeli sve i svata, razmaženi,
О господе Божеna kraju eno ti onaj mali ubica je od roditelja u braku.
Svakakve mrtvačke kosti se kriju po brakovima, nikakva to garancija nije za dete
Žao mi je tih ljudi. Dece posebno.Naprotiv. Deca razvedenih koje poznajem mirnija su samostalnija odgovornija uspešnija u školi od mnogih koji žive sa oba roditelja. Mnogi nervozni pretrpeli sve i svata, razmaženi, na kraju eno ti onaj mali ubica je od roditelja u braku. Svakakve mrtvačke kosti se kriju po brakovima, nikakva to garancija nije za dete
Grk iz teme od pre 3 godineето опет мењаш тему и окрећеш правдајући своје стање...
нико ниеј писао о понашању дјеце...
има тога и код ожењених и код разведених ,немој сад ко мало дјете...
О господе Боже
Ок Паула.
Али то и даље не мења чињеницу да си за неког мушкарца који унапред не огрнаичава своје везе, не планира везе само викендима и жели нешто више од тога ти уствари опасност и пут који води ка чежњи...
Сети се одласка у хотел на виђање са оним грком, странцем неким шта већ... Малтене на невиђено како си нам рекла...
Ок и то је природно треба ти неко. Аје ли то нормално ?
Је ли то заиста нормално ?
па немогу те осудити... али не могу ни рећи даје нормално.
Друго, и теби треба какокажеш : пажња, присутност, нежност
нормално ,без тогаје све пресирово зар не
али шта ако је неко пожели стално ?
ти ниси адреса на коју треба да се обрати зар не
е о томе говори тема на шта се све може налетети...
рекох отприлике, знаш поентуKapetane, ne brini, ja sam dovoljno poremećena da sa mnom nisu ti normalni koji bi poželeli utorkom u 18h...
ајмо на пп боље је. имаш моју реч да нећу јавно износитиAli pazi, tebe nešto tu kopka, a nagađaš neverovatno. Rado bih ti sve napisala u pp
рекох тиali verujem da bi ti to javno iznosio , omaklo bi se gdegod, pa neću![]()
јел толко ?Grk iz teme od pre 3 godine![]()