Razvedena zena

Detetu trebaju oba roditelja. Ipak, ukoliko jedan od njih svojim ponašanjem i načinom života ugrožava sopstveno dete, slažem se da treba biti na neki način prvo upozoren a onda i sankcionisan za viđanje. Recimo, zbog neiživljenog oca dete bude konstantno u društvu dama sumnjivog morala. Naravno da želiš dete da skloniš iz te priče, naravno da ne želiš da ti dete večera čips i smoki jer tata nema ništa kod sebe u kolima dok razvozi fufe. Kad ga upozoriš, ispadneš ljubomorna. I kad dete ne želi više kod njega, ispadne da si ti nagovorila dete ovo ili ono.

Ja sam prestala da poturam kicmu i za njeg ai za sebe.
Lepo sam je odgovoran za njihov odnos. Ako sutra budu imali super odnos, extra, ako ne, opet, sam ce biti kriv.
Kao i ja za moj sa decom.
Svako za sebe, nek razmislja

Aj ne velicaj zene bzvz
Ne veličam ..imam rođaku koju je majka ostavila i preudala se. Odrasla je s ocem,dedom i bakom.Žena nije ni narkoman, ni prostitutka, ni nesposobna... rodila je drugom mužu dete,i nakon par godina je dolazila da viđa moju rođaku, koja dalje nije želela nikakav kontakt s majkom. Nije bila tu kada joj je bila najpotrebnija.Ali joj majka fali celog života, u tome je stvar.

obicno starateljstvo dobiju zene, ali ima situacija kad se dodjeljuje muskarcu, doduse to su ekstremne situacije. pa kod mene je ta ekstremna :))
...:(
Kad je vec takva situacija ona mora da je bas mnogo proshvicala. :(

Sta joj se dogodilo? Postnatalna depresija?
Da li je bar svesna da je otisla u k? Radi li na tome da se promeni?

Ne moras odgovarati, ako ti je neugodno.
Samo mi nije jasno sta se dogodilo. Bas ste bili super. :(

Back