гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
obicno starateljstvo dobiju zene, ali ima situacija kad se dodjeljuje muskarcu, doduse to su ekstremne situacije. pa kod mene je ta ekstremnaHaha bas si ispizdela women power my ass
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obicno starateljstvo dobiju zene, ali ima situacija kad se dodjeljuje muskarcu, doduse to su ekstremne situacije. pa kod mene je ta ekstremnaHaha bas si ispizdela women power my ass
)
kod nas je minimum 150e za jedno dijeteBude jedva i za pamoers
Ne prenagljuj... nekad na kraju bude sve ok. Ljudi shvate u poslednjem trenutku da su prerano doneli odluku.
Ma brate pusti sve u pm,uzivaj u detetu i pokusaj da ga postedis takvog okruzenjaobicno starateljstvo dobiju zene, ali ima situacija kad se dodjeljuje muskarcu, doduse to su ekstremne situacije. pa kod mene je ta ekstremna)

Nema to veze ni sa decom ni sa opamecivanjem.Jao da ,ti si se s decom opametila ono bas se vidi![]()
Uu de to ima na parkingu naaajjsssNema to veze ni sa decom ni sa opamecivanjem.
Nekog kome je najveci domet da je.be nepoznatu ribu na parkingu..prosto ga ne uzimam ozbiljno kao sagovornika.Tvoj zivot,tvoja stvar.
Ukoliko je iole uracunjiva, ne bi trebalo da mu uskracujes majku,jer ne mozes da je zamenisobicno starateljstvo dobiju zene, ali ima situacija kad se dodjeljuje muskarcu, doduse to su ekstremne situacije. pa kod mene je ta ekstremna)
Uu de to ima na parkingu naaajjsss

necu ja nikom nista uskratiti, samo majka nije podobna da bude staratelj djetetu, da odlucuje nesto u ime djeteta. vidjace ga koliko god bude zeljela.Ukoliko je iole uracunjiva, ne bi trebalo da mu uskracujes majku,jer ne mozes da je zamenis
Ko sto ja ne mogu oca.
A ne nije to bas te briga nije stvar.necu ja nikom nista uskratiti, samo majka nije podobna da bude staratelj djetetu. vidjace ga koliko god bude zeljela.
ako jedan od roditelja nije sposoban sebe da dozove pameti nije sposoban ni za dijete.A ne nije to bas te briga nije stvar.
Po meni duznost i roditelja koji ima starateljstvo jeste da priziva pameti onog drugog, zbog deteta.
Da... ali to su extremni slučajevi,uglavnom se i nakom razvoda prepucavaju preko dece. To je žalosno,nehumano i ostavlja deci posledice. Posebno je malom detetu majka najpotrebnija.ako jedan od roditelja nije sposoban sebe da dozove pameti nije sposoban ni za dijete.
Nije duzan on nista prema njoj.A ne nije to bas te briga nije stvar.
Po meni duznost i roditelja koji ima starateljstvo jeste da priziva pameti onog drugog, zbog deteta.
mi saradjujemo koliko je neophodno, vodimo dijete zajedno kod doktora i sl.Da... ali to su extremni slučajevi,uglavnom se i nakom razvoda prepucavaju preko dece. To je žalosno,nehumano i ostavlja deci posledice. Posebno je malom detetu majka najpotrebnija.
ona se sad kao trudi, ali to radi samo zbog sela. dok smo bili zajedno samo je gledala kako da dijete prebaci kod babe ili da platimo tetu da ga cuva.Nije duzan on nista prema njoj.
Nek sama razmislja o svom odnosu sa detetom.
Ne veličam ..imam rođaku koju je majka ostavila i preudala se. Odrasla je s ocem,dedom i bakom.Žena nije ni narkoman, ni prostitutka, ni nesposobna... rodila je drugom mužu dete,i nakon par godina je dolazila da viđa moju rođaku, koja dalje nije želela nikakav kontakt s majkom. Nije bila tu kada joj je bila najpotrebnija.Ali joj majka fali celog života, u tome je stvar.Aj ne velicaj zene bzvz
...obicno starateljstvo dobiju zene, ali ima situacija kad se dodjeljuje muskarcu, doduse to su ekstremne situacije. pa kod mene je ta ekstremna)