Lung
Obećava
- Poruka
- 99
Ja sam bila u 5. redu. Odlicno se vidi, nije mnogo blizu scene, ali da sam na tvom mestu, ukoliko imas karte za 5. red ne bih ih menjala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bila u 5. redu. Odlicno se vidi, nije mnogo blizu scene, ali da sam na tvom mestu, ukoliko imas karte za 5. red ne bih ih menjala.
Jel moze da se sagleda celina? Kod masovnih scena uvek je bolje biti dalje! Nisam razumela da li ova predstava ima titl?
) Što se titla tiče, on se nalazi skroz gore, kao u Narodnom na operama, ali preporučujem ti da ni ne pokušavaš da ga čitaš jer je to totalno mučenje ma u kom redu da sediš.
Neko gledao Jadnike juce?
Ja gledala 19.01. Sve mi se dopalo.Dosla sam mrtva umorna i pod stresom, a izasla odmorna i sa dubokim osecanjem da sam gledala nesto dobro. Ekipa je uigrana, glasovi u masovnim scenama se savrseno uklapaju, solo deonice sam slusala bez daha. Ja nisam strucnjak, niti sam sa operom rasla (seosko dete) i nisam pozvana da kritikujem neciji vanredni trud (a, evidentno je da su se svi potpuno predali izvodjenju). Znaci, ja sam maksimalno uzivala i nisam osetila da je trajalo preko 3 sata, i ta 3 sata sam bila izmestena iz ovog vremena.
Inace, savet svima koji, mozda ne znate, da se uclanite u Klub ljubitelja pozorista
www.bg-pozoriste.co.yu. Em ce vam slati mail-ove sa gomilom popusta za sva pozorista, em cete moci lepo da rezervisete (elegantno, mail-om) karte i gledate jadnike iz FENOMENALNOG 5-og reda, sredina. Ekstra mesta.
Pozdrav
To je super,samo bih ja mogla da udjem kao, recimo, mama nekog ko ima index takvog fakulteta!!!! E, blago vama deco i ja sam se u svoje vreme tako snalazila, ali avaj, sad sam sredovecna i moram da ulazim sa urednim kartama, kako dolikuje gospodjama. I sa ceznjom gledam mlade koji cekaju da svi udju, pa da ih cika na vratima pusti... Nije da mi zao para, nego mi zao sto ne mogu opet tako da se "snalazim". Ah, to lepo vreme studiranja...Ili josh bolje ako imate nekog sa umetnichke(bilo koje )akademije.Uz njihov index imate 80% popusta u Madlenijanumu.![]()

To je super,samo bih ja mogla da udjem kao, recimo, mama nekog ko ima index takvog fakulteta!!!! E, blago vama deco i ja sam se u svoje vreme tako snalazila, ali avaj, sad sam sredovecna i moram da ulazim sa urednim kartama, kako dolikuje gospodjama. I sa ceznjom gledam mlade koji cekaju da svi udju, pa da ih cika na vratima pusti... Nije da mi zao para, nego mi zao sto ne mogu opet tako da se "snalazim". Ah, to lepo vreme studiranja...![]()

...to je teorijaPitera Bruka, i tacno je to da dovoljan je jedan glumac ili pak samo stolica na sceni i jedan covek u publici da imamo teatar....ali kao sto i sam Bruk kaže postoji velika mogućnost da to postane mrtvački teatar... tako da pitanje ~da li je pozorište mrtvo~ se odnosi ne na materijalnu pojavu tetra već na duhovnu...