Razredni ispit

belav

Početnik
Poruka
1
Gledala sam na mnogim forumima da li postoje teme vezane za razredni ispit i nisam ništa posebno našla, stoga odlučila sam da ja započnem temu.
Ja sada završavam prvi razred Prve beogradske gimnazije međutim najverovatnije moram da polažem razredni ispit iz par predmeta zbog čestog odsustvovanja. Naime, izostanci su počeli još negde u decembru zbog mog zdravstvenog stanja... No, da ne širim priču htela bih da vidim da li je neko polagao razredni ispit i kako je sve to prošlo. Iskrena da budem MNOGO se plašim, u osnovnoj sam oduvek bila odlikaš, išla na takmičenja a evo sada idem na razredni ispit a i ove ocene koje imam su šarene... Išla sam i kod psihologa poslednjih par nedelja jer često paničim i ne mogu da se smirim u naletima loših misli.
Unapred hvala na odgovorima!!:bye::heart::bye:
 
Pokušaj da vidiš sa razrednim starešinom ako može da sredi s profesorima kritičnih predmeta da odgovaraš posebno, da ne bi išla na razredni. Mišljenje školskog psihologa takođe može biti veoma korisno. Može da uspe, moja je ćerka isto imala dosta izostanaka zbog bolesti, pa smo sredili nekako pre par godina.
 

Back
Top