Razočaranja i očekivanja

Tema je o ljudima koji su vas nekako razocarali.
Sta je greska? Nasa pogresna ocekivanja?
Meni se bas cesto desava da budem razocarana.
Da li smo naivni, mi koji smo takvi?
Pogrešno biramo.
Zabavne, kul, koji nam imponuju ili su se našli tu u blizini.
Posle se razočaramo što pored toga nisu i odani, iskreni, nesebični...naknadno se setimo tih sitnica

Tema je na 40+ jer nisam imala ideju gde drugde.
Nije o politici.
Tema je o ljudima koji su vas nekako razocarali.
Sta je greska? Nasa pogresna ocekivanja?
Meni se bas cesto desava da budem razocarana.
Da li smo naivni, mi koji smo takvi?

Pisite o svojim razocaranjima ili prevelikim ocekivanjima.
Samo se ne doticite politike ovde.
Зато човек има једног правог пријатеља.
И ужу породицу, да не бих свима веровао, може само бити повређен.

Када знаш шта од кога очекујеш, ниси рањив/а.

Чак шта више, постану предвидиви...

Nista nisam ni ocekivao pa se nisam ni razocarao ,u stvari nisam ocekivao da cu ici u veci minus s nekima koje sam zaduzio,da su mislili da cu im se davati beskonacno, pa se uvredise kad stavih tacku,smesno mi pomalo sad iako sam se iznenadio ali to se meri u satima samo,glupi ljudi misle kad sam dobar da sam naivan,koliko rasterecuje to napusavanje ,zao mi sto nisam mnoge ranije i jace samo

Odavno nemam očekivanja pa sam pošteđena razočarenja. Kao mlada osoba sam doživela par teških, shvatila da nije do njih već do mene, suviše vere i nade. Kada to skloniš, tu veru i nadu prebaciš na sebe, veruješ samo sebi, nadaš se samo svojim ostvarenjima - onda je sve lakše. I jednostavnije je.
Da, ali svi mi svakog dana ocekujemo nesto, dajemo nesto.. ta interakcija postoji.
Ocekujes poziv neki, neki mejl, ocekujes lepu rec, jer si I ti bio ok da pruzis lepu rec..?

Da, ali svi mi svakog dana ocekujemo nesto, dajemo nesto.. ta interakcija postoji.
Ocekujes poziv neki, neki mejl, ocekujes lepu rec, jer si I ti bio ok da pruzis lepu rec..?

Kada god dam nešto, ne očekujem nikada isto ili slično za uzvrat. Ništa. Da li je to osmeh, pažnja, poziv, poklon, vreme, emocije... To je nešto što JA dajem.

Opet se vraćamo na očekivanja. Da, očekujem poziv, mejl, reč, pozdrav, pogled... ali ukoliko to ne dobijem ne mogu da se razočaram jer to su MOJA očekivanja, nešto što ja želim, nadam se. Ne mogu da se razočaram u osobu koja mi to ne daje jer je to MOJA želja. Ako se osoba ponaša onako kako ja želim i radi ono što ja želim onda taj odnos nije ni iskren, a ni ravnopravan.
Reci mi šta želiš da mi kažeš, a ne ono što ja želim da čujem kao što treba da postupaš onako kako ti želiš, a ne onako kako ja očekujem.

Kada god dam nešto, ne očekujem nikada isto ili slično za uzvrat. Ništa. Da li je to osmeh, pažnja, poziv, poklon, vreme, emocije... To je nešto što JA dajem.

Opet se vraćamo na očekivanja. Da, očekujem poziv, mejl, reč, pozdrav, pogled... ali ukoliko to ne dobijem ne mogu da se razočaram jer to su MOJA očekivanja, nešto što ja želim, nadam se. Ne mogu da se razočaram u osobu koja mi to ne daje jer je to MOJA želja. Ako se osoba ponaša onako kako ja želim i radi ono što ja želim onda taj odnos nije ni iskren, a ni ravnopravan.
Reci mi šta želiš da mi kažeš, a ne ono što ja želim da čujem kao što treba da postupaš onako kako ti želiš, a ne onako kako ja očekujem.
Potpuno si u pravu.
Osnovne stvari nisam savladala..

Back