Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Treba ostaviti par listova,( ili više, ali ih srezati na pola ) - brže će ožiliti.
Ne oživljaju sve sorte dobro, ali msm da bi Don Žuan-ka ožilila. Staviš nekoliko komada, da uspeh bude sigurniji,..
Trebaju zrele (odrvenele) reznice, a sada još nisu takve (zelene su ili poluzrele) - zato se to radi u 8. ili 9.-om mesecu.
Don-Žuan-ka je stara izvanredna puzavica (penjačica) , sa kvalitetnim cvetom - kao čajevke. Zastupljena je puno u vrtovima, pa ćeš lako naći reznice na kraju leta.
Tlo, u koje ožiljavaš, treba da je peskovito ( da ne drži dugo vodu, koja pomaže trulež) i treba joj obezbediti vazdušnu vlagu i sprečiti da dehidrira - zaštiti od vetra: - najbolje ovako:
Hvala ti. Probaću sada sa ovim pupoljkom koji sam dobila. Ako ne bude
uspelo kasnije ću naći drugu reznicu.
To je tačno onaj miris koji sam tražila godinama..
Hvala ti. Probaću sada sa ovim pupoljkom koji sam dobila. Ako ne bude
uspelo kasnije ću naći drugu reznicu.
To je tačno onaj miris koji sam tražila godinama..
Ako ćeš sada, stavi ih u hladovinu, jer toplote tek nadolaze ( ako u VIII ili IX mesecu, tada već prolaze), jer ta plastična flaša je mini plastenik,.. ako ju obasja sunce, skuvaće je toplota.