pa i da jesam, danas skapirala da mi snaja u dvorištu ima skro pa drvo Lovora.Pa što nisi čitala ? Kao malo dete si ?
secnula tri grančice, pa da vidim.
usputs obrstila da imam za u jelo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i da jesam, danas skapirala da mi snaja u dvorištu ima skro pa drvo Lovora.Pa što nisi čitala ? Kao malo dete si ?
pet meseci, pa i da ne preporučuješ, od toga onda nema ništa.I tu navode da ožiljavanje traje 5 mesecija bih odustao,.. a ti kako 'oćeš
mučena ja, samo mene ništa neće.@Plant
Ozilile mi se dve reznice lijandera, ostale sam zasekla, setila sam se ovde pomocu tvog posts da je tako oziljavala drvenastije biljke moja teta...
Hoces da ti ih poklonim? Stvarno, poslacu ih postom, samo jos malo im treba zilica...mučena ja, samo mene ništa neće.![]()
![]()
zhvaljujem, ne volim tu cvećku.Hoces da ti ih poklonim? Stvarno, poslacu ih postom, samo jos malo im treba zilica...
![]()
A sta tebi uspevazhvaljujem, ne volim tu cvećku.
lepa je kod drugih, kod mene nije nikada rasla.
ove godine ništa.A sta tebi uspeva?
ove godine ništa.
sve tuga
jedino Bugenvilija lista do besvesti, i raste u nebesa.![]()
Ne razumemLovor se rasađuje kao i maslina, komad grane sa malom grančicom se zakopa.
secnula lisje kao ti sa olijanderom, ubacila u manju teglu, i sad neka stoji pet meseci.Ne razumem. "Komad grane sa malom grančicom" ?
Misliš kao recimo ruže: U jesen grana (ispod flaše) pa na proleće ožili?
A izraz "rasađuje" podrazumeva ožiljenu biljku rasad .
Objasni.
Tako sam ja ozilila onaj zbun sto smo mislili da je bogumilaDeblju granu odrežeš skratiš sa jedne i druge strane ostaviš izdanak iz nje pa zakopaš u zemlju da viri samo taj izdajak. To se radi u jesen ili februaru kada je vlažno i to se ožili. Slično se i maslina rasađuje.
Kako bi ti ovo nazvao?
Isto sam uradila sa nekoliko koje nisu pustile zilice.secnula lisje kao ti sa olijanderom, ubacila u manju teglu, i sad neka stoji pet meseci.
menjaću vodu na 10 dana, flaširanu, pa da vidim šta će da ispadne.
taman do proleća imam vremena![]()
meni je uginulo i ožiljeno pa presađeno.Deblju granu odrežeš skratiš sa jedne i druge strane ostaviš izdanak iz nje pa zakopaš u zemlju da viri samo taj izdajak. To se radi u jesen ili februaru kada je vlažno i to se ožili. Slično se i maslina rasađuje.
Kako bi ti ovo nazvao?
sad jedino da tri ubaciš u zemlju, a dva u vodu, pa da vidiš.Isto sam uradila sa nekoliko koje nisu pustile zilice.
Juce sam dobila jos pet grancica oleandera.
![]()