- Poruka
- 10.328
Deep? Ne kontam. Ja sam fino momče.A joj.
Mozda ne ovaj lajt verzija
Al ona deep hehehe
Deep? Ne kontam. Ja sam fino momče.A joj.
Mozda ne ovaj lajt verzija
Al ona deep hehehe
Ono sto se desava ispod ovog javnogDeep? Ne kontam. Ja sam fino momče.
Ma ne idem, dobro vi tu svi kazete to je danas istorbano ko zna koji broj. Zato dobra zlatna onanija. Ja se salim ne prilazim zenama jer kondom ne volim a bez njega bi naiieboHrabro ides u nekoseno.
Kako kad je kita cista ko ruka. Pa vi ne vidite sta je unutraI ne bi verovao ali cesto su muskarci ti koji prenose jer nemajj nikakvih simptoma.
A i testiraju se tipa, jednom u nikad
Jao ne razumemo se 😁Kako kad je kita cista ko ruka. Pa vi ne vidite sta je unutra
I malo hrapava pica ga odereElem
Ima divnih tankih kondoma.
Probajte
Hrapava?I malo hrapava pica ga odere
Nemoj!Da istorbam neku forumasicu, pa ne znam sta da ponesem, mozda cvet? Sta ste vi nosili?
Ko i sve njegove, svaka nova sve kreativnija, romantičnija. Tačno svaka žena poželi upoznati i imati nekog takvog kreativca kod sebe. Nema odustajanja sinnke, svijet je tvojJako kreativna tema.
Tisućljećima. To ovi moderni ustase koriste a svu hrvatsku su pokrali iebo im tudjman mater.sliku bake i deke da vidi kako ste lepa familija... znaci torbate se tisucljetima uspwsno i ne gubite na ljepoti
Mislim ono fotka DNK da si lep i da se nw plasi da ce deca da budu debele male dlakave dileje ko ja i meni slicni![]()
Nemoj bre ništada nosiš nećeš valjda daju vaspitaš da bidne koekakva sponzoruša lepo dođži prazni ruku akoe devojka poštena i stalojoj dolepote tvoe duše ane poklona onačeda pristane nauto torbanje bezikakvog poklona gledaj bre prvo hočeli da skuva nešto i jeli dobro skuvala zatim lepo jeli kuću uredila iočeli da bidne dobra do maćica nakon trobanja dajoj nekati ispegla košulju davidiš dali ceni ipoštue pravo muško nemoj dajoj dolaziš kao kakav papučar bre nisi valjda poludejoDa istorbam neku forumasicu, pa ne znam sta da ponesem, mozda cvet? Sta ste vi nosili?
Da kad nakon torbanja zena se uhvati nekog posla ta ima dobre namere, a ako s tobom lezi ko krava na krevetu ta je tu privremeno, dok si joj usput.Nemoj bre ništada nosiš nećeš valjda daju vaspitaš da bidne koekakva sponzoruša lepo dođži prazni ruku akoe devojka poštena i stalojoj dolepote tvoe duše ane poklona onačeda pristane nauto torbanje bezikakvog poklona gledaj bre prvo hočeli da skuva nešto i jeli dobro skuvala zatim lepo jeli kuću uredila iočeli da bidne dobra do maćica nakon trobanja dajoj nekati ispegla košulju davidiš dali ceni ipoštue pravo muško nemoj dajoj dolaziš kao kakav papučar bre nisi valjda poludejo
Ali to je sinnke hehehe.I dalje mi taj izraz "torbanje"....
Udaviću te što mi mijenjaš text