Размишљам...

Postoje...ali u jako malom broju...Ja npr nemam sad bas neke super drugarice sa kojima se druzim...jer ako pokusas tako nesto...one ce ili misliti da ih ja muvam...ili ce one poceti mene da muvaju. I onda dzaba...ne vredi se truditi i objasnjavati...

a zasto razmisljas sta ce ona pomisliti... moras da srusis tu barikadu... mozda se nekad opeces, pa ona koju si smatrao drugaricom pocne da te gleda drugim ocima... razocaras se... ima i toga.. i onda prosto ne das sebi da imas prijatelja suprotnog pola...

a zasto razmisljas sta ce ona pomisliti... moras da srusis tu barikadu... mozda se nekad opeces, pa ona koju si smatrao drugaricom pocne da te gleda drugim ocima... razocaras se... ima i toga.. i onda prosto ne das sebi da imas prijatelja suprotnog pola...

Pa zato sto je tako bivalo par puta...mada treba pokusavati jer ta prijateljstva bivaju mnogo iskrenija i jaca.

Pa zato sto je tako bivalo par puta...mada treba pokusavati jer ta prijateljstva bivaju mnogo iskrenija i jaca.

meni se desilo da sam ostala u dobrim odnosima sa jednim deckom posle veze i mnogo bolje funkcionisemo kao drugovi nego dok smo bili u vezi.. mada bi on opet hteo nesto sa mnom, ali ja necu... i oboje smo priznali da nam je mnogo bolje kad nismo zajedno...

meni se desilo da sam ostala u dobrim odnosima sa jednim deckom posle veze i mnogo bolje funkcionisemo kao drugovi nego dok smo bili u vezi.. mada bi on opet hteo nesto sa mnom, ali ja necu... i oboje smo priznali da nam je mnogo bolje kad nismo zajedno...

pa kako ste onda prijatelj kad vam je bolje kad niste zajedno? ja ne mogu da budem tako s nekim kad znam da ceka kad cu opet hteti vezu...

Ja to ne bi mogao...meni zena slomi srce nakon raskida...

Meni je ON slomio (bio) srce. Sad mi daje prijateljske savjete, ispovijeda mi se.... a nismo se sreli nakon tog raskida... 10 god.... na daljinu je ok. a i na blizinu ga vise ne bi' htjela. valjda godine ipak ucine svoje. A i olaksavajuca okolnost je sto smo daleko bili tih prvih mjeseci kad je iznikao iz mrtvih i javio se. tako da sam imala vremena sagledati sve sa strane na neki nacin. I sad mogu reci da, iako ne vjerujem u m-z prijateljstva, sa malim modifikacijama je to moguce.

Meni je ON slomio (bio) srce. Sad mi daje prijateljske savjete, ispovijeda mi se.... a nismo se sreli nakon tog raskida... 10 god.... na daljinu je ok. a i na blizinu ga vise ne bi' htjela. valjda godine ipak ucine svoje. A i olaksavajuca okolnost je sto smo daleko bili tih prvih mjeseci kad je iznikao iz mrtvih i javio se. tako da sam imala vremena sagledati sve sa strane na neki nacin. I sad mogu reci da, iako ne vjerujem u m-z prijateljstva, sa malim modifikacijama je to moguce.

pa i kod mene se to desava.. sve te moje ljubavi su daleko.... ko zna sta bi bilo da su ovde... tako da sam uvek imala vremena da sagledam stvari i sve....
i meni moj bivsi daje savete... cak je poceo i da mi ljubomorise za bivseg i prica kako on nije za mene...

ovo je ne vezano za tog mog druga (bivseg decka), o cemu sam pisala prethodno...

i ja se uvek posvadjam...zato sto uvek zapocnu temu o nasoj vezi itd,pa na kraju--a jel mogu samo da te poljubim? pa kad kazem--ne moze,posle toga--a jel mogu samo da te zagrlim? ja kazem--bolje nemoj,i osecam se kao *****,a ne zelim da ga lazem i dajem laznu nadu...

i ja se uvek posvadjam...zato sto uvek zapocnu temu o nasoj vezi itd,pa na kraju--a jel mogu samo da te poljubim? pa kad kazem--ne moze,posle toga--a jel mogu samo da te zagrlim? ja kazem--bolje nemoj,i osecam se kao *****,a ne zelim da ga lazem i dajem laznu nadu...

A sto mu ne das da te poljubi ***...niti bi tebi pala kruna s' glave...a on bi ziveo i dalje u iluzijama...i svima lepo :)

1. Зашто ја не могу да нађем девојку?
Мислим, обично ме само обљубе и после тога оду...
2. Да ли им смета то што плачем после секса?

Озбиљно, све ме цене као неког тамо пријатеља али неће да спавају са мном...
3. Какво је то мушко-женско пријатељство ако нема секса?

Примарно питање је ово под бројем 3.

Nisam sve čitala, samo uvodni post....do sada se tema verovatno pretvorila u gomilu spama..

1.Nego, možda se pogrešno postavljaš, gde ima ljubavi... nema prijateljstva i obrnuto...brkaš odnose.
2. joooj, nema ti pomoći...:(
3. Kakvo je to prijateljstvo kada ima sexa? :)

Ličiš na neku dobricu (mlak, njanjav, mekan)...a to žene ne vole, osim u slučaju prijateljstva...ali u ljubavi, nikako.

Back