gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
a tebi će tako teško da padne kad počnu da te muvaju...missim...ništa od drugarstva...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje...ali u jako malom broju...Ja npr nemam sad bas neke super drugarice sa kojima se druzim...jer ako pokusas tako nesto...one ce ili misliti da ih ja muvam...ili ce one poceti mene da muvaju. I onda dzaba...ne vredi se truditi i objasnjavati...
a zasto razmisljas sta ce ona pomisliti... moras da srusis tu barikadu... mozda se nekad opeces, pa ona koju si smatrao drugaricom pocne da te gleda drugim ocima... razocaras se... ima i toga.. i onda prosto ne das sebi da imas prijatelja suprotnog pola...
meni najgore kad ocu da raskinem vezu a tip kaze--ajde da ostanemo prijatelji.
ma kakvi prijatelji,mislim se,samo ceka priliku da opet pokusa nesto.glupost...
Pa zato sto je tako bivalo par puta...mada treba pokusavati jer ta prijateljstva bivaju mnogo iskrenija i jaca.
Може и тако...
Не смета мени...![]()
meni se desilo da sam ostala u dobrim odnosima sa jednim deckom posle veze i mnogo bolje funkcionisemo kao drugovi nego dok smo bili u vezi.. mada bi on opet hteo nesto sa mnom, ali ja necu... i oboje smo priznali da nam je mnogo bolje kad nismo zajedno...
meni se desilo da sam ostala u dobrim odnosima sa jednim deckom posle veze i mnogo bolje funkcionisemo kao drugovi nego dok smo bili u vezi.. mada bi on opet hteo nesto sa mnom, ali ja necu... i oboje smo priznali da nam je mnogo bolje kad nismo zajedno...
Ja to ne bi mogao...meni zena slomi srce nakon raskida...
pa kako ste onda prijatelj kad vam je bolje kad niste zajedno? ja ne mogu da budem tako s nekim kad znam da ceka kad cu opet hteti vezu...
Ja to ne bi mogao...meni zena slomi srce nakon raskida...
Meni je ON slomio (bio) srce. Sad mi daje prijateljske savjete, ispovijeda mi se.... a nismo se sreli nakon tog raskida... 10 god.... na daljinu je ok. a i na blizinu ga vise ne bi' htjela. valjda godine ipak ucine svoje. A i olaksavajuca okolnost je sto smo daleko bili tih prvih mjeseci kad je iznikao iz mrtvih i javio se. tako da sam imala vremena sagledati sve sa strane na neki nacin. I sad mogu reci da, iako ne vjerujem u m-z prijateljstva, sa malim modifikacijama je to moguce.
pa retkost je da ostanes u dobrim odnosima sa nekim posle raskida...
ja sam primer... ni sa jednim skoro ne pricam.. a i kad pricam obavezno se posvadjamo...
pa retkost je da ostanes u dobrim odnosima sa nekim posle raskida...
ja sam primer... ni sa jednim skoro ne pricam.. a i kad pricam obavezno se posvadjamo...
Sto se svadjash?![]()
Pazi se, nije dobro za srce![]()
pa ne svadjam se ja.. nego poludim zbog nekih gluposti... obe strane ustvari... sve bzvz... ono kao nismo zajedno i sad smak sveta.. a ni jedno ni drugo to nece da prizna.. nego se glupiramo....
moze i nesto trece pored jareta i pareta..? haha!
i ja se uvek posvadjam...zato sto uvek zapocnu temu o nasoj vezi itd,pa na kraju--a jel mogu samo da te poljubim? pa kad kazem--ne moze,posle toga--a jel mogu samo da te zagrlim? ja kazem--bolje nemoj,i osecam se kao *****,a ne zelim da ga lazem i dajem laznu nadu...
1. Зашто ја не могу да нађем девојку?
Мислим, обично ме само обљубе и после тога оду...
2. Да ли им смета то што плачем после секса?
Озбиљно, све ме цене као неког тамо пријатеља али неће да спавају са мном...
3. Какво је то мушко-женско пријатељство ако нема секса?
Примарно питање је ово под бројем 3.