raspberry
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
joj.... znachi bljak.... :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je samo sex u glavi ili moraš to da propagiraš ovde iz čisto materijalnih razlogaGazdarica:Dobar seks je 10 odsto, a los 90 odsto veze...
Samanta ti si retka osoba koja je ovde spremna da kaže istinu :razz: svaka čast evo ruke :wink:Samantha Jouns:Ma kakvi...ko ti je to rekao....NAJVAZNIJE JE POSTOVANJE?:?
Aham mogla bi... ode po bananu?*luna*:Vidis nije ti losa idejamogla bih i ja ponovo malo
njami, njami.......i opet pune ruke posla
![]()
![]()
pauza
![]()
Au vidje iz jednog zalogaja...
Ugusices se sesto polako... 
Pa ti bi vrlo dobro trebao da znas sta znaci rec kujna... ne izbivas odande...krvolok:A ta KUJNA, zašto je ona negde TAMO,DOLE i šta to znači ?!? :shock:
Jedno 130 kila na tu tvoju malu visinu....
Sta reci nego... diznilend.... 
ne mislimo nego znamoKurt2:Ne, ne mislimo.
Aham... ako ga nema budi nedoumice i sumnje...Cruella:ako je los ili ga nema,
postaje najvazniji problem u vezi
e da je malo vise takvih...al bice ipak da je kesh no.1ljubomorko:Uhhh...ja se slazem sa ovim!!!
Meni je sex u vezi jako bitan, mada mi se desavalo da mi se neki momci naljute kada cuju takav neki stav, ali sta ces kad sam iskrena!![]()
Nekako mi je ovo malo grubo, ali na žalost istinito...Aleksej_BASO:Naravno.
Ako je sex dobar veza moze da se odrzi i ako ostalno nije skroz OK.
Ali ako je SVE U NAJBOLJEM REDU osim sexa, nema nista od veze.
Po mojoj proceni sex je 3/4 veze.
Ako nema one preostale 1/4 nije to to, ali sex je ipak vazniji.
Aleksej_BASO:Naravno.
Ako je sex dobar veza moze da se odrzi i ako ostalno nije skroz OK.
Prebiću sebi prste, ali slažem se i sa ovimGazdarica:Najbitniji je ako ne funkcionise...
latica:gresis sinko, silno gresis
Jap... jedan od osnovnih preduslova za bilo sta drugo....Samantha Jouns:Ma kakvi...ko ti je to rekao....NAJVAZNIJE JE POSTOVANJE?:?

Aleksej_BASO:Eh upoznao sam i ljude (zene zaproavo) koji ne vole sex preterano nego vise to shvataju ajde da se odradi jednom nedeljno.
Slazem se da njima uopste nije bitno ako sex ne stima bas...
Ali to su nenormalni ljudi.