imaginacija*
Buduća legenda
- Poruka
- 27.140
Bez ljutnje molimTo sto si napisala su opstepoznate cinjenice, nemam nista protiv iznosenja iskustava
![]()
Tema je otvorena da se piše. Ja bih svakako nekad iznela šta imam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez ljutnje molimTo sto si napisala su opstepoznate cinjenice, nemam nista protiv iznosenja iskustava
![]()
Ovo je zenka zar ne?
Evo jednog you tube klipa kako se sterilizacija radi.
Ko je gadljive prirode molim da ne pogleda klip.
jao bre, ovim klipom ces samo odvratiti one koji se premisljaju
jao bre, ovim klipom ces samo odvratiti one koji se premisljaju
Ovo je zenka zar ne?
Extra izvedeno!
Ozbiljno, operacija na snimku je izvrsno izvedena, jedino bih više voleo da su rez zatvorili heftalicom, a ne koncem.
Osim toga, poenta je i u trajanju operacije.![]()
Hvala svima na savetima. Mnogo ste mi pomogli da se odlucim za sterilizaciju
Ja sam prilicno sigurna da mackama koje se sterilisu pre nego sto se prvi put omace preti u velikom procentu sigurna smrt od raka necega
Čestitam na odluci.Jeste li to rešili? Kod kog veta?
Jesam, resila sam da ga odnesem kod Boska u S.Polju. Moj sin se vec dogovorio sa njim, cekam samo da jos malo poraste. Mislim da cu se odmoriti kada to uradim. U pitanju je macak, i uzasno je agresivan u poslednje vreme, rezi kao lav, i ujeda za noge.
Nego, Cali, ko još od veterinara terenaca po "unutrašnjosti" ima heftalicu?!Moj muž i njegove kolege jok!
Jesam, resila sam da ga odnesem kod Boska u S.Polju. Moj sin se vec dogovorio sa njim, cekam samo da jos malo poraste. Mislim da cu se odmoriti kada to uradim. U pitanju je macak, i uzasno je agresivan u poslednje vreme, rezi kao lav, i ujeda za noge.
Nisam ništa loše mislio, samo sam komentarisao na osnovu svog laičkog iskustva, koje potiče iz posmatranja toka operacije sterilizacije i toka oporavka. U oba slučaja je vreme kraće ukoliko se koristi heftalica.
Kao što sam napisao "više bih voleo..."![]()
Mislila sam da je Boško zatvorio? Inače, dečkonja polako pokušava da se nametne kao gazda, morate jasno da mu stavite do znanja da nije glavni. I sve je bliži pubertetu.
Bosko jeste zatvorio, ali posto se privatno druzimo obavice to kod kuce. Ima svu opremu i uslove i kod kuce.
Oko 50 evra je kod veterinara a bese 1800 u Centru za mesance cini mi se.
Oko 50 evra je kod veterinara ...
Naš Meda je sterilisan u privatnoj ambulanti. Najpre je rečeno 3.000..