Evo ja da prijavim neuspesnu razmenu.
Rec je o korisniku Dambo5882,koji ocigledno ne zna da radi razmene vec samo da prodaje diskove.
Naime,dogovorili smo razmenu za 5 dvd,i rekli smo da posaljemo u utorak 23.12.2008.
Ja poslao kao po dogovoru i stiglo mu je sledeci dan sto mi je on i potvrdio...imam i priznanicu ako nekoga zanima.
Za razliku od mene on je navodno dao diskove drugarici da posalje i rekao mi da je poslala.Posle par dana,posto diskovi ne stizu ja ga cimam on mi kaze sad ce da zove drugaricu da je pita i da mu da priznanicu,ali od drugarice nista,niti ima priznanicu niti sta,a on ne sme da je cima da se ne bi svadjali
Sledeceg dana me zove i pita dal cu da dodjem u Ks da mi nareze ponovo i da preuzmem licno.Posto mu odgovaram da necu on mi nudi post-expresom da posalje.I ok dogovorimo se da posalje.
E sad fora je u tome sto lik nije platio postarinu,pa sam morao ja da placam i za njega i za mene postarinu...
Pa ja bolje da sam kupio te diskove,ne bih cekao 15 dana na njih i + bi bili dobri diskovi.Inace diskove je stavio u 1 kesicu(5 dvd) bez zastite,pri cemu je jedan disk dosta izgreban+nije mi na njemu narezao ono sto sam trazio.
Tako da izbegavajte razmenu sa ovim korisnikom,posto on izgleda zna samo za prodaju.
Imam i poruke za one koji ne veruju u ovo-ali to na pp.
Izvinjavam se moderatoru sto ovo pisem ovde,ali tema predvidjena za ovo je zakljucana.
Moj katalog:
http://www.speedyshare.com/475423778.html
Srecan svima Bozic i praznici.