Razmena serija i titlova

I dalje trazim serije koje bih kupio :

- Dinotopia
- Gilmore Girls (sa prevodom)
- FBI-Strogo cuvane tajne
- Specijal: Otkrivena tajna Da Vincijevog koda
- Potraga za svetim gralom

- Three minutes untill impact
- Tajne predsednickog aviona
- Velika bela ajkula
- Tajna Bermudskog trougla

Ako neko ima ove serije: stefi_sims2@yahoo.com

Inace volim dokumentarce i sl. pa ako neko ima dobru ponudu neka pusti katalog na mail :)

Ovo imam,ali moram da ga pronadjem (ne znam trenutno gde mi je :zstidljivko: )
To su oni NG dokumentarci?

NOVITETI (ovogodisnje sezone) :

90120 (Beverly Hills) sezona 1, epizode 1-11

24: Redemption - dvocasovni uvod u 7. sezonu

CSI Miami sezona 7, epizode 1-10

Californication sezona 2, epizode 1-11

Dexter sezona 3, epizode 1-12

Desperate Housewives sezona 5, epizode 1-10

Fringe sezona 1, epizode 1-10

Gossip Girl sezona 2, epizode 1-13

Grey's Anatomy sezona 5, epizode 1-10

Heroes
sezona 3, epizode 1-10

House M.D. sezona 5, epizode 1-9

How I Met Your Mother sezona 4, epizode 1-9

Knight Rider sezona 1, epizode 1-8

One Tree Hill sezona 6, epizode 1-12

Prison Break sezona 4, epizode 1-16

Smallville
sezona 8, epizode 1-10

Supernatural sezona 4, epizode 1-10

Terminator
Sarah Connor Chronicles
sezona 2, epizode 1-13

Kompletan katalog

kontakt:

vuchko87@gmail.com

Evo ja da prijavim neuspesnu razmenu.

Rec je o korisniku Dambo5882,koji ocigledno ne zna da radi razmene vec samo da prodaje diskove.

Naime,dogovorili smo razmenu za 5 dvd,i rekli smo da posaljemo u utorak 23.12.2008.
Ja poslao kao po dogovoru i stiglo mu je sledeci dan sto mi je on i potvrdio...imam i priznanicu ako nekoga zanima.
Za razliku od mene on je navodno dao diskove drugarici da posalje i rekao mi da je poslala.Posle par dana,posto diskovi ne stizu ja ga cimam on mi kaze sad ce da zove drugaricu da je pita i da mu da priznanicu,ali od drugarice nista,niti ima priznanicu niti sta,a on ne sme da je cima da se ne bi svadjali :hahaha:

Sledeceg dana me zove i pita dal cu da dodjem u Ks da mi nareze ponovo i da preuzmem licno.Posto mu odgovaram da necu on mi nudi post-expresom da posalje.I ok dogovorimo se da posalje.
E sad fora je u tome sto lik nije platio postarinu,pa sam morao ja da placam i za njega i za mene postarinu...
Pa ja bolje da sam kupio te diskove,ne bih cekao 15 dana na njih i + bi bili dobri diskovi.Inace diskove je stavio u 1 kesicu(5 dvd) bez zastite,pri cemu je jedan disk dosta izgreban+nije mi na njemu narezao ono sto sam trazio.

Tako da izbegavajte razmenu sa ovim korisnikom,posto on izgleda zna samo za prodaju.
Imam i poruke za one koji ne veruju u ovo-ali to na pp.

Izvinjavam se moderatoru sto ovo pisem ovde,ali tema predvidjena za ovo je zakljucana.

Moj katalog:

http://www.speedyshare.com/475423778.html

Srecan svima Bozic i praznici.

Evo ja da prijavim neuspesnu razmenu.

Rec je o korisniku Dambo5882,koji ocigledno ne zna da radi razmene vec samo da prodaje diskove.

Naime,dogovorili smo razmenu za 5 dvd,i rekli smo da posaljemo u utorak 23.12.2008.
Ja poslao kao po dogovoru i stiglo mu je sledeci dan sto mi je on i potvrdio...imam i priznanicu ako nekoga zanima.
Za razliku od mene on je navodno dao diskove drugarici da posalje i rekao mi da je poslala.Posle par dana,posto diskovi ne stizu ja ga cimam on mi kaze sad ce da zove drugaricu da je pita i da mu da priznanicu,ali od drugarice nista,niti ima priznanicu niti sta,a on ne sme da je cima da se ne bi svadjali :hahaha:

Sledeceg dana me zove i pita dal cu da dodjem u Ks da mi nareze ponovo i da preuzmem licno.Posto mu odgovaram da necu on mi nudi post-expresom da posalje.I ok dogovorimo se da posalje.
E sad fora je u tome sto lik nije platio postarinu,pa sam morao ja da placam i za njega i za mene postarinu...
Pa ja bolje da sam kupio te diskove,ne bih cekao 15 dana na njih i + bi bili dobri diskovi.Inace diskove je stavio u 1 kesicu(5 dvd) bez zastite,pri cemu je jedan disk dosta izgreban+nije mi na njemu narezao ono sto sam trazio.

Tako da izbegavajte razmenu sa ovim korisnikom,posto on izgleda zna samo za prodaju.
Imam i poruke za one koji ne veruju u ovo-ali to na pp.

Izvinjavam se moderatoru sto ovo pisem ovde,ali tema predvidjena za ovo je zakljucana.

Moj katalog:

http://www.speedyshare.com/475423778.html

Srecan svima Bozic i praznici.

15 Dana si cekao za 5diskova?z:shock: I jos ih platio?z:cry:Skupe kesice sunce mu..z:)

I jos sam trazio "3rd rock from the sun" 4 sezonu,a dobio sam pola 3 sezone(koju vec imam) i pola 4,tako da i dalje nemam celu 4 sezonu.

Nikad necu razumeti takve ljude,kolko treba vremena da se nareze 5diskova?sat?dva?ili para?60-100dinara?ili kesica?z:lol: 5kom po tri dinara,za ime boga!A ako nesto nema ili mu se sjebao disk,sto ne rece,uzeo bi nesto drugo verovatno a ne da ti salje sto ti ne treba.ccccz:(

Trebaju mi sledece Serije:
NINDZA KORNJACE
SEX i GRAD

Smao razmene, po mogucstvu Beograd i okolina

javite se na kirk84@eunet.yu
pa cu vam dati katalog (filmovi, dokumentarci, muzika, serije...).

Ukratko:
Amazing Race
Aladin
Allo Allo
Beni Hill
Baywatch
Deadwood
Dark Angel
Drawn Together
Duck Tales
Dexster Labaratory
Friends