Razmena serija i titlova

Ako neko zeli mozemo se menjati

Ja nudim serije kvalitetno snimljene na Verbatim DVD koje mozete pregledati na www.dvdserije.blogspot.com

a u zamenu mi mozete poslati sledece stvari:

- DVD serije koje nemam. Narocito mi je sada potrebno ako neko ima Transformerse.
- albume sa samolepljivim slicicama fudbalskih prvenstava
- slicice duplikate nebitno kojih albuma
- transformers figurice (:D)
- stripove (papirne a ne na DVD)
- polovne SF knjige na srpskom jeziku
- Yu gi o karte ali samo original ne one kineske

A ako neko ima nesto drugo neka mi slobodno napise PP i mozda cemo moci da se dogovorimo. :D

Poslednja izmena:
Ako neko zeli mozemo se menjati

Ja nudim serije kvalitetno snimljene na Verbatim DVD koje mozete pregledati na www.dvdserije.blogspot.com

a u zamenu mi mozete poslati sledece stvari:

- DVD serije koje nemam. Narocito mi je sada potrebno ako neko ima Transformerse.
- albume sa samolepljivim slicicama fudbalskih prvenstava
- slicice duplikate nebitno kojih albuma
- transformers figurice (:D)
- stripove (papirne a ne na DVD)
- polovne SF knjige na srpskom jeziku
- Yu gi o karte ali samo original ne one kineske

A ako neko ima nesto drugo neka mi slobodno napise PP i mozda cemo moci da se dogovorimo. :D

E, ja sam imala preko 400 duplikata tih sličica, uglavnom fudbalski albumi, a sve sam to pobacala...
Imam par dvd serija koje nemaš, pa se javi na pp :)
Pozdrav

AKCIJA

Dajem DVD NA POKLON

Sve sto treba je da odete na adresu http://antic-filmovi.foroes.net (Tu je moj spisak sveg sto imam), izaberete BILO STA, samo je uslov da staje na 1 DVD,
i ko mi se PRVI JAVI NA PP, dobija izabrani materijal (Film, igra... sta izabere),
besplatno sto znaci da ne mora nista da mi salje za uzvrat...

Nakon jednog uspesno poklonjenog DVD-a, evo dajem jos jedan, a od sada cu ovo raditi 2 puta mesecno....

Pozurite! :super:

EDIT: DVD je dobio korisnik ''ods''.:super:

Poslednja izmena:
KATALOG SA SERIJAMA:
http://www.speedyshare.com/327134445.html
SERIJE KOJE IMAM,A NISU U KATALOGU:
medium,ncis,pride and prejudice,absolutely fabulous,hidden palms,ruska mafia-doc,balkan inc,weeds,ghost whisperer,the last don,cashmere mafia,the sarah connors,the torn birds,pepper dennis,extras,the war at home,bad girls,bolji zivot,the orange county,ljubav navika panika,felicity,wonderfalls,freaks&geeks,men in trees,my so called life,house m.d.,heartbreak high,footballers wives,merried with children,eli stone,invasion,8 simple rules...for my teenage daughter
ZAINTERESOVANI MOGU DA SE JAVE NA MAIL:
bratemili@gmail.com

Poslednja izmena:

Back