MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Da li neko ima serije u .mkv ekstenziji, formata 720p HDTV x264, 1.1 GB po epizodi?
Ja imam Gossip Girl u tom formatu i toj ekstenziji, ali su epizode po 160-170 mb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ima serije u .mkv ekstenziji, formata 720p HDTV x264, 1.1 GB po epizodi?
A ima li nesto ti da nemas?
Mrzi me da gledam tvoj katalog, imas li kompletne serije The Saint i Return of the Saint?
Ako neko zeli mozemo se menjati
Ja nudim serije kvalitetno snimljene na Verbatim DVD koje mozete pregledati na www.dvdserije.blogspot.com
a u zamenu mi mozete poslati sledece stvari:
- DVD serije koje nemam. Narocito mi je sada potrebno ako neko ima Transformerse.
- albume sa samolepljivim slicicama fudbalskih prvenstava
- slicice duplikate nebitno kojih albuma
- transformers figurice ()
- stripove (papirne a ne na DVD)
- polovne SF knjige na srpskom jeziku
- Yu gi o karte ali samo original ne one kineske
A ako neko ima nesto drugo neka mi slobodno napise PP i mozda cemo moci da se dogovorimo.![]()

E, ja sam imala preko 400 duplikata tih sličica, uglavnom fudbalski albumi, a sve sam to pobacala...
Imam par dvd serija koje nemaš, pa se javi na pp
Pozdrav

Imam kompletnu seriju "The Saint" sve su Extra dvd ripovi, i sve je na 14 dvd diska.
Return Of The Saint nemam tu seriju nisam ni trazio da je nabavim, samo sam nabavio "The Saint" zbog Roger Moora.
Aj nadji i Povratak Svetca. E a Mission Imposible jel imas sad? Znam da si imao problem sa HDD-om.
Ja imam Gossip Girl u tom formatu i toj ekstenziji, ali su epizode po 160-170 mb

ima negde da se skine pb
prva epzoda cetvrte sezone?