Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebao sam da naglasim svi osim tebe da se jave
bez uvrede ti si super i sve to ali ja pokusavam da ne kupim ove serije nego da se menjam za njih
ti si mi poslednja opcija
ako nenadjem nikog onda cemo da vidimo za tu kupovinu

e jesam dosadan ali treba mi TMNT i stare i nove
pa ako je neko za razmenu evo spiska
allo allo
dragon ball z
dragon ball gt
naruto
3rd rock from the sun
power rangers
stargate atlantis
prison break
joey
c.s.i ny
c.s.i miami
enterprise
voyager
one tree hill
supernatural
battlestar galactica
dark angel
blade
hustle-prevaranti
alf
the 4400
bad girls
the L word
i to bi trebalo da bude to
Ne razumem što biste da ih se otarasite
Nikad se ne zna kad će vam možda zatrebati za neku razmenu, a možda i uzmete lepu lovu od njih. Meni serija nikad dosta
Dajte meni![]()
KATALOG SA SERIJAMA:
http://www.speedyshare.com/327134445.html
SERIJE KOJE NISU U KATALOGU:sarah connor`s,bad girls,cashmere mafia,extras,the last don,bolji zivot,ptice umiru pevajuci,the war at home,pepper dennis,felicity,wanderfalls,the o.c.,my so-called life,men in trees,ljubav navika panika,freaks&geeks,merried with children,house m.d.
ZAINTERESOVAN SAM ZA RAZMENU,ZA BOLO KOJU SERIJU KOJU NEMAM.ZAINTERESOVANI MOGU DA SE JAVE NA MAIL:
bratemili@gmail.com

brate mili!! verbatim 35 dina.... pa da l' je to normalno :???::???::???:
Nije to nista, ja sam kod mene u jednoj knjizari video da prodaju Verbatime po 75 dinara po komadu![]()
Nije to nista, ja sam kod mene u jednoj knjizari video da prodaju Verbatime po 75 dinara po komadu![]()

Kakav je? Jel pozlaceni?
Kod mene je 17 ali ne zadugo, za koji dan ce biti 15.

Kakav je? Jel pozlaceni?
Kod mene je 17 ali ne zadugo, za koji dan ce biti 15.
Da li neko ima serije u .mkv ekstenziji, formata 720p HDTV x264, 1.1 GB po epizodi?
Imam ja komplet "Star Wars" filmova, svaki film je na 2 dvd diska od po 4,3 giga. Slika je Extra![]()