Razmena serija i titlova

a mozhda lazhe dok ne nabavi seriju koju sam mu trazio i za koju je rekao da ima =) iskreno,skoro svakog sam pitao ljubazno za tu seriju,pola mi nije odgovorilo,skoro svi su rekli imam ali ovo ono trte mrte qr.ac palac bla bla ne mogu da ti poshaljem jos jedino je gotthard rekao iskreno nemam zamolio sam ga da nabavi i potrudio se i jedini mi je izasao u susret.prijatno sam se iznenadio,jer ipak nisu svi varalice,ima i poshtenih!svaka cast!

a mozhda lazhe dok ne nabavi seriju koju sam mu trazio i za koju je rekao da ima =) iskreno,skoro svakog sam pitao ljubazno za tu seriju,pola mi nije odgovorilo,skoro svi su rekli imam ali ovo ono trte mrte qr.ac palac bla bla ne mogu da ti poshaljem jos jedino je gotthard rekao iskreno nemam zamolio sam ga da nabavi i potrudio se i jedini mi je izasao u susret.prijatno sam se iznenadio,jer ipak nisu svi varalice,ima i poshtenih!svaka cast!

A mozda u vili u kojoj sam odseo ima internet konekcije i racunara koji gosti mogu koristiti,pa dok cekam da se drustvo spremi za plazu ili za izlazak prekratim vreme na netu...
Izgleda da ti uzivas da izmisljas teorije zavere.Mogu ti reci da vecu glupost odavno nisam procitao.Mislim stvarno,to je tako veliki broj diskova da je prosto nemoguce ispustiti takvu priliku,pa cu morati da slazem kako bih kupio vreme da nabavim i odradim tu seriju,a za to vreme cu te zavlaciti:???:
Rebu mozes dobiti kada se vratim kuci,sto znaci posle 1.9.,staje na 7dvd-a,snimak je dvd/hdtv-rip i nema titla.
Dobio bi seriju ranije da se nisi javio dan pre nego sam krenuo,a vec na dan polaska nisam imao vremena da se zezam sa tim.
Znaci ako i dalje budes zainteresovan za seriju pocetkom septembra javi se na dambo5882@yahoo.com i dobices je.
pozdrav

Back