Razmena serija i titlova

Trebaju mi serije:
Genie in the House IMDB
78947.jpg

Lizzie McGuire IMDB
MV5BMTczMjE0OTA3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3MTcyMQ@@._V1._SY400_SX600_.jpg

Moze razmena i kupovina.

Trebaju mi

Pepper Dennis
The New Adventures of Old Christine
Baywatch 9,10,11 sezona
As time goes by
According to Jim
Jake in Progress 2 sezona (1,2 epizoda)
Missing
She spies
NCIS 5 sezona

ako neko ima nesto od ovoga nek se javi na serijasmolvil@yahoo.com

Imam 300 serija, pa mozemo da se menjamo. Neke od njih su npr. Samantha Who, Reaper, Pushing Daisies, Moonlight, New Amsterdam, My Wife and Kids, My Hero, My Family, Vampire High, What I like about you, Two guys and a girl, Monk (kompletan), Kitchen Confidential, Dharma & Greg, Chuck, Blind Justice, Aliens in America, The Big Bang Theory i tako dalje.

Poslednja izmena:
Evo sta BitDefender Total Security 2008 kaze o sajtu http://www.balkanclub.co.nr/
This web page has been blocked by BitDefender Antivirus Real-time Protection!
The blocked web page included objects that were either infected or likely to be infected with a virus. Your system has NOT been infected.

Virus Name: Trojan.IFrame.G
Path: www.geocities.com/balkanclub2004/index

Inace ovaj sajt reklamiraju preko pp.

moje serije

allo allo
charmed
smallville
c.s.i. new york
c.s.i. miami
enterprise
voyager
naruto
dragon ball z
dragon ball gt
prison break
supernatural
battlestar galactica
dark angel
blade
hustle-prevaranti
power rangers

treba mi
stargate atlantis-druga polovina druge sezone, cela treca sezona i ono od cetrvte
selo gori a baba se ceslja 18 i 22 epizoda

pozzzz

Trebaju mi serije:
Genie in the House IMDB
78947.jpg

Lizzie McGuire IMDB
MV5BMTczMjE0OTA3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3MTcyMQ@@._V1._SY400_SX600_.jpg

Moze razmena i kupovina.[/Q

Izgleda da volish da gledash Happy TV. Ovako, Genie in the house, ili Duh u kuci teshko da cesh naci.
Duh u kuci se pojavio i na DVD-u, cini mi se da ima 4 ili 6 epizoda na disku koji kosta 299,,00 dinara. U septembru proshle godine i serija Lizzie McGuire bila je na DVD-u. Bilo je sest epizoda.

Ja imam 2 kompletne sezone, a skupljam i trecu. Serija je bez prevoda, DVD rip. Ako si zainteresovan javi se na pp, pa da se dogovorimo.

E OVAKO, JA SAM ZAINTERESOVANA ZA SERIJE KOJE VI IMATE, ALI NEMAM STA DA NUDIM U ZAMENU OSIM NOVCA. U STVARI IMAM SERIJU COUPLING, NE ZNAM DA LI TO NEKOG ZANIMA I IMAM FILMOVE. U SVAKOM SLUCAJU, EVO MOJE ADRESE andi@suonline.net POSALJITE MI SVOJE KATALOGE AKO VAS NE MRZI, ODGOVORICU VAM STA MI TREBA, PA CU JA VAMA DATI PARE, A VI MENI SERIJU. ODGOVARA?

Back