Razmena serija i titlova

Nudim
Only fools and horses , Friends , Charmed , That's 70Show-prve 4 sezone , CSI Miami -do 6 sezone , Las Vegas , Desperate Housewives , Simpsons , 3rd Rock from the Sun , The X Files , Ally McBeal , Everybody Loves Raymond , Profiler , Sienfield , Prison Break -5dvd-a , The Sopranos , Will & Grace , Alo Alo -41 epizoda, Vratice se rode - prvih 11 epizoda , OZ , Veronica Mars -2 dvd-a , CSI Las Vegas , Nip Tuck - Rezi me , The Practice , Commander in Chief - 2 dvd-a , Boston Legal -3 sezone , Beverly Hills , 24 , House M.D.,Fraiser,Coupling (Parovi), M.A.S.H.,Babilon 5

Trazim
CSI Miami - od seste sezone
Alo alo (ostale)
Reba
That's 70Show-od 5 sezone
Kitchen Confidental
Boston legal (ostale)
The King of Queens
Jamie Oliver
Vratice se rode-ostale
pisite direktno na umbraiskra@beotel.net

@dapasa

Jel "Neki novi klinci" serija ili film. Ja imam film

@Seranovi

Seranove, jako su dobro zaštićeni pokušati Studio b pritisnuti da vam da seriju je vrlo nemoguće. Jedino ako neko ima tv-rip jedino tako.
Ali svakako je bolje to dobiti od studio b-a. Moj drug ima oca koji radi u redakciji Studia b-a već 30 godina i pokušao je doći do serranovih ali nemože jako su dobro zaštićeni kao Disney-jevi crtaći.

To je što je tiče mojih uskih saznanja.

@Dexin film

Dexin film je distributerska kuća svi spanski serija koje gledamo po raznima televizija kao što je Pink, Studio b i ostale televizije.
Od njih sam dobio informaciju da će serija izaći na dvd-u ali naravno verni gledaoci se nezadovoljavaju time to je 2 DVD-a skraćena serija, pa se zato razmatra da izdaju celu seriju.

P:S Toliko od mene.
P

ko je za razmenu neka se javi... anddri_87@verat.net
moje serije:

Heroes I sezona (01-11,16-19)
Selo gori a baba se ceslja 3,4 epizoda
Desperade housewives I sezona
One tree hill I sezona
Crni Gruja 1 I sezona
Dexter I sezona
The Simpsons I,II,III,IV,V,VI,VII
Prison Break I,II,III (03x13)
Joey II sezona
Kapelski kresovi Kompletna serija
La femme Nikita Kompletna serija
Sivi dom Kompletna serija
Sasina ekipa (Brigada) Kompletna serija
Band of Brothers Kompletna serija
Smallville I,II,III sezona
Nip/Tuck III,IV,V(14)
Family Guy I,II sezona

Ja sam isto za seranove ima nas ako se nevaram 5 po crvenu.+ još 5 pa se javite.

Ali smatram da je to premalo za onoga ko je prevodio+Dexin Film. Ali dobro da neulazimo u detalje.

Treba pokušati naći IVANU NIKOLIĆ, ja sam pokušavao i u jednom trenutku umalo mi se nije javila.

Ali pokušavajte smarajte Dexin film i možda vam daju njen broj telefona.

@Cezar-Roma

Imaš seranove do 70 epizode

ja sam počeo da snimam od 96-130 i još uvek snimam.
Što se tiče titlova imam za 36,37,39.

Jel imaš Ljubav u Zaledju i koliko ima epizoda serija.

JA bih bio zainteresovan.

@ASDS

Ja neznam šta je sa njim ako on ima seriju LOS SERRANO do 140 epizode .

Što nekupimo od njega kaže da ima 64 Dvd-a odličan kvalitet.

Poslednja izmena:
@Cezar-Roma

Imaš seranove do 70 epizode

ja sam počeo da snimam od 96-130 i još uvek snimam.
Što se tiče titlova imam za 36,37,39.

Jel imaš Ljubav u Zaledju i koliko ima epizoda serija.

JA bih bio zainteresovan.

@ASDS

Ja neznam šta je sa njim ako on ima seriju LOS SERRANO do 140 epizode .

Što nekupimo od njega kaže da ima 64 Dvd-a odličan kvalitet.

Imam do 71 epizode,to sto snimas je od 90-130 sa prevodom?Imam Ljubav u zaledju,cekam samo jos par epizoda da bi bila skroz kompletna.Sto se tice @ASDS meni je rekao da ima samo prve 3 sezone sa prevodom,tako da sumnjam da ima ostatak,mozda ne znam...

Zalepljen titl moze jedino da se skine sa DVB rip-a a sa TVRipa ne.
Evo je slika iz TVRipa koju mogu da nabavim prve 4 sezone komplet, po meni nije losa

A vi bi da uzmete ovo i da prepisujete (sto treba dosta vremena) i PLUS da uskladite tajming uz seriju (dok prepisujete) .... to je mnooooogo ali mnogo posla, ne verujem da se to isplati nekom da radi.

Nudim
Only fools and horses , Friends , Charmed , That's 70Show-prve 4 sezone , CSI Miami -do 6 sezone , Las Vegas , Desperate Housewives , Simpsons , 3rd Rock from the Sun , The X Files , Ally McBeal , Everybody Loves Raymond , Profiler , Sienfield , Prison Break -5dvd-a , The Sopranos , Will & Grace , Alo Alo -41 epizoda, Vratice se rode - prvih 11 epizoda , OZ , Veronica Mars -2 dvd-a , CSI Las Vegas , Nip Tuck - Rezi me , The Practice , Commander in Chief - 2 dvd-a , Boston Legal -3 sezone , Beverly Hills , 24 , House M.D.,Fraiser,Coupling (Parovi), M.A.S.H.,Babilon 5

Trazim

CSI Miami - od seste sezone
Alo alo (ostale)
Reba
That's 70Show-od 5 sezone
Kitchen Confidental
Boston legal (ostale)
The King of Queens
Jamie Oliver
Vratice se rode-ostale
pisite direktno na umbraiskra@beotel.net

Ja ne znam kako to ide i dali se moze,mislim da je najbolje da @Mijatovic da svoje misljenje:) jer on se razume u to vise (od mene sigurno:D )

E, koliko ja znam novi SubRip ima solidan OCR za tako nesto, ali verujte, to je toliko naporan posao, da je bolje da se prekucava... jedino ako je slika stvarno dobra ... moze on i sa losije slike da izvuce nesto, ali znaci ima da podesavate 100 dogina, pocevsi od toga gde da trazi redove u kojima se text nalazi, pa od toga sto ce verovatno svaku trecu mrlju na ekranu da prepoznao nao nseto, pa da pitati koje je to slovo, da mu zadate... koje ripovao titlove sa original dvda, zna o cemu pricam, stim sto za DVD samo je potrebno da se prvih 30 razlicitih karaktera ubacui, posle ide samo... dok kod tvripa nije to slucaj... trazice ubkvalno za svako slovo da se ubaci sta je ... ja sam to pojusavao da radim za men behaving badly, sa oonog extra tvrip sa b92, al sam bataio ... djavolja posla :d

Back