Razmena serija i titlova

Evo spiska Ukoliko je neko za razmenu neka se javi na mejl serije_divx@yahoo.com
my name is erl
will and grys
medium
numbers
full hause
dead zone
star trek opening seies
star trek the next generation
star trek deep space 9
star trek enterprise
neznam tacno kako se zovu svi serijali sta treka
sledge hammer
24-10 dvd
4400-2dvd
o.c-6dvd
The Pretender-8dvd
One Tree Hill-8dvd
Heroes-2dvd
House m.d-2dvd
Rome-2dvd
CSI NY-4dvd
CSI:Miami-9dvd
CSI las vegas-12dvd
CHARMED-16dvd
dosije x-17 dvd
Prison Break-2dvd
BITANGE I PRINCEZE-3dvd
PRIJATELJI-12dvd
Alias-10dvd
Desperate Housewives-6dvd
Lost-6dvd
Supernatura-4dvd
kyle xy-1dvd
Eureka-1dvd
braca po oruziju
smallville
sex and city
invasion
surface
kingdom hospital
ivasion
dead zone 1 i 2 sezonu
2,5 men 1 sezonu
john doe 1 sezona
Dead Like Me
Surface (13,14,15)
Oz
the last rom
baywotch
vanshead
gray's antomy
dexter
day break
boston legal
twin peaks
kevin heel
lisice
absolutly fabulos
crni gruja
otvorena vrata
south park-ceo
the L world

Javite se!!!

Specijalni popust na serije:

Ugly Betty, season 1

10m.jpg

Info : http://imdb.com/title/tt0805669/

2 dvd-a,Verbatim, 130 din

24, season 1&2

10m.jpg

Info: http://imdb.com/title/tt0285331/

4 dvd-a DataWrite + 2 cd-a Verbatim, 300 din

Ukoliko ste zainteresovani za te ili druge serije, javite se na PP.

Pozdrav svima

Ljudi nemojte da vas varaju paceri, kao prvo Weeds ima 2 dvd, ne moze nikako da ima 4, gospodin mongoloid je to odokativno ocenio koliko moze da mazne ni ne znajuci sta je u pitanju... :-( ...hoce li neko konacno krenuti redovnije da ga brise, aman?! :-( :-(

***Danas sam nabavio kompletnu seriju Rebelde Way(Temporada 1' y Temporada 2')!!!***

REBELDE WAY

Tinejdžerska serija "Rebelde Way" ("Buntovnici"), dešava se u ekskluzivnoj i elitnoj internacionalnoj školi u kojoj se mladi iz srednje više klase školuju u idelanim uslovima, stiču znanje i uspostavljaju društvene veze koje im obezbeđuju sigurnu budućnost. Škola takođe nudi stipendije za dobre đake i sportiste iz siromašnijih porodica. Nažalost, samo nekolicini takvih polazi za rukom da je završi, jer je tajno udruženje škole sebi dalo za zadatak da očuva "čistotu" klase. Zbog toga oni maltretiraju stipendiste i primoravaju ih da napuste školu. Među učenicima nalaze se i Mia, Manuel,Marizza i Pablo, četvoro tinejdžera koje i pored svih razlika i predrasuda sjedinjuje ljubav prema muzici. "Buntovnici" su uzbudljiva priča o devojkama i mladićima čije se odrastanje odvija u surovom okruženju škole u kojoj su moć, tradicija i ljubav prema novcu sve što je važno. Ali oni ne bi bili pravi junaci da nemaju snage i duha da se izbore za pravo da vole i budu voljeni bez obzira na poreklo. Uloge:Marizza(Camila Bordonaba),Manuel(Felipe Colombo),Mia(Luisana Lopilato),Pablo(Benjamin Rojas),Tomas(Jorge Maggio),Guido(Diego Mesaglio),Marcos(Diego Garcia),Nico(Gillermo Santa Cruz),Vico(Victoria Maruette),Feli(Angeles Balbiani),Pilar(Micaela Vasquez),Joaquin(Gaston Grande),Lujan(Jazmin Beccar),Luna(Georgina Mollo),Sonia(Catherine Fulop),Franco(Martin Seefeld),Santiago(Fernan Miras),Francisco(Francisco Bass),Nacho(Agustin Sierra),Belen(Belen Scalella),Diego(Diego Child),Sol(Ines Palombo),Lola(lis Moreno),Fernanda(Maria Neil),Laura(Mariana Seligmann),Javier(Mariano Bertolini),Agustina(Paola Sallustro)Rocco(Piru Saenz),Juan(Juan Manuel),Flor(nadia Di Cello),Martin(Migel Angel),Miranda(Federico D'Elia),Blas(Pablo Heredia),Dunnof(Arturo Bonin),Sergio(Boy Olmi)...

Kompletna prva sezona(Temporada 1'),svih 139 epizoda + film ErreWay:Cuatro Caminos + Albumi:Tiempo,Sensales y Memoria + El Especial Rebelde Way na 14 DVDa!
Kompletna druga sezona(Temporada 2'),svih 177 epizoda + Concierto Israel 2003 na 18 DVDa!

Slika je odlicna DVD-Rip,nema prevoda..

***Danas sam dobio kompletnu seriju Rebelde Way(Temporada 1' y Temporada 2')!***

Kompletna prva sezona(Temporada 1'),svih 139 epizoda + film ErreWay:Cuatro Caminos + Albumi:Tiempo,Sensales y Memoria + El Especial Rebelde Way na 14 DVDa!
Kompletna druga sezona(Temporada 2'),svih 177 epizoda + Concierto Israel 2003 na 18 DVDa!

Slika je odlicna DVD-Rip,nema prevoda..

Ovo je spisak serija koje imam:
30 Days Complete 1 DVD (isti tip koji je snimio Super Size Me o McDonald restoranima)
Dexter S01 1 DVD
Eureka S01-S02 2 DVDs (fali samo poslednja epizoda druge sezone koja u ovom trenutku jos nije emitovana)
Heroes S01 2 DVDs
Jericho S01 2 DVDs
Lost S01- S03 6 DVDs
One Tree Hill S01-S04 8 DVDs
Painkiller Jane S01 1-16
Prison Break S01, S02 4 DVDs
Rome Complete 2 DVDs
Smallville S01-S06 12 DVDs
Supernatural S01-S02 4 DVDs
Surface complete 1 DVD
Taken complete 2 DVDs
The 4400 S01-S04 5 DVDs
The Dead Zone S01- S06 7 DVDs
The Lost Room Complete 1 DVD
Threshold complete 1 DVD

Trazim sledece serije:
Alias
Angel
Bones
Charmed
CSI: Las Vegas
Ghost Whisperer
Gilmore Girls
John Doe
Kyle XY
La Femme Nikita
Millenium
My So Called Life
Nip/Tuck
O.C.
Point Pleasant
Pretender
Profiler
Quantum Leap
Roswell
The Triangle
Torchwood
Tru Calling
X Files
Interesuje me razmena za serije koje mi trebaju, moze i eventualno neka igrica ili neki film. Posaljite mi na mail spisak onoga sto imate i spisak onoga sto zelite. Razmena je licno, citala sam na forumu da ima ljudi koji te zavrnu ako se razmenjuje postom. Moze da se napravi izuzetak, dogovor je naknadno.
Moj mail je: jelena.lucesolare@gmail.com

Novo:
Black Books - Knjizara(Islo na B92) 1DVD, DVDrip nema prevod...
Take Me - Britanska mini serija 1DVD
Premijer epizode 1-8 (domace a nase :))
Prison Break s3 ep1-2
Smallville S7 ep1
Heroes S2 ep1
my name is Earl s3 ep1-2
NCIS s5 ep1
Big Shots S1 ep1
Californication s1 ep1-7
CSI s8 ep1
CSI Miami S6 ep1
CSI NY s4 ep1