jeca_lepotica
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
JEL IMA NEKO REBELDE WAY?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goldengaidin:110 serija i preko 3000 filmova, stripovi itd
http://rapidshare.com/files/56828867/Novi_katalog_septembar.xls
Ako nekoga nesto zanima neka mi javi na pm
Live long and prosperly
Vuchko987:Sta da je ostavim, nek ostavi ona nas! Car Debil,sta si sad...haker hermafrodit ?
.........................N'aix:Ima li neko seriju Un Paso Adelante kompletnu petu sezonu,seriju Los Serrano 4,5,6 sezonu kompletnu?
AleksBG:Decko nazalost njegovu nije svestan sta ga ceka kad napuni 18.
Samo totalni retard moze da ostavlja za sobom toliko tragova, ako pravi sranja kakva pravi.
Misli decko da je genije, cuo je za IP adrese.. wow! Linux.. uu.. to njemu zvuci opako, veliki je haker.
Sinak, ti si svoju karijeru "velikog hakera" zavrsio u samom startu, cim si prvog coveka zajebao, a nastavljas da ostavljas tragove.
Dosije ti je vec spreman, a cekace te i odgovarajuca zurka za 18.rodjendan.
Eee, najgori su oni koji od preterane nadobudnosti i uobrazenosti ne uspevaju da vide rodjenu glupost. Jadna ti majka dete.
Opet, vracamo se na vec poznato, ipak su roditelji krivi za to kakva su im deca.
Ali posle 18. svako je kriv sam za sebe, a sve sto si radio, cisto da znas, retroaktivno ti se baca na teret.
*ako uopste znas sta znaci rec retroaktivno)
zao mi te, nisi svestan koliko.
Cyber Fucker:Taj Slobodan Bojovic je mene zajebao..
pisao sam o njemu na predhodnim stranicama
nick mu je onda bio ROOTER,sad nazalost moze biti bilo sta..
ja bi takvima zabranio dolazak na krstaricu..
jel moze nekako da se sredi da njegova ip adresa nema pristupa krstarici???
Najvisi Clan Foruma:Sto se tice Slobodana Bojovica, evo sta je napisao decko koji je isao kod njega kuci:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
hehe, znam lika. Ja sam isao kod njega ali sasvim slucajno.
Zivi u Ozrenskoj 5, to je ok napisana adresa ali ne znam za fixni, ne verujem da je taj jer ga je nedavno dobio, jos nije ni registrovan u imeniku.
To je jedna ulica na samom jebenom kraju subotice i to sva je od zemlje, nema asvalta.
Lik ima 17 god i zivi sa kevom koja dobija nervni slom sa njim.
Pricao sam sa njom i ona jadna ne zna sta ce jer ne moze jednostavno da ukine net jer i njoj treba za posao a naravno da ne moze da prati sta debil radi. Zapravo lik je samo debilcina lazovska koja trazi exploitove i varanja. Nema on nikakva znanja da hakuje, samo se kurci pred noob-ovima.
Ja sam slucajno bio tu blizu pa odlucio da svratim reko da vidim kako, sta i gde, lik izgleda sasvim normalno ali je retard. Ja ga pljujem i pricam mu koliki je kreten i da ce mu jednog dana doci neko ko ce mu glavu polomiti a on se smeje a keva hoce da ga ubije...no mene ne sme vise da dira jer je video da nisam samo laprdavac koji preti kao ostali na netu. Tako da me lik ne interesuje,
A ti eto imas adresu, to je jedna ulica malo dalje iza hale sportova ali naci ces je vec ako budes hteo.
Pozdrav
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nakon ovoga, vise nisam imao nikakvu zelju da pisem bilo sta njemu ili o njemu, jer je ocigledno u pitanju neki poremecaj... bez zezanja. Njegova slika je u prilogu...
http://img174.imageshack.us/my.php?image=96594864og3.jpg
Pozdrav svima.
Pa.....slika govori vise od 1000 reci, zar ne?Najvisi Clan Foruma:Nakon ovoga, vise nisam imao nikakvu zelju da pisem bilo sta njemu ili o njemu, jer je ocigledno u pitanju neki poremecaj... bez zezanja. Njegova slika je u prilogu...
http://img174.imageshack.us/my.php?image=96594864og3.jpg
Pozdrav svima.