Razmena serija i titlova

Evo, da pocnem i ja da ucestvujem u ovom forumu...
Moj spisak serija:
1. 3rd Rock From The Sun, s1-6, 6 dvd
2. Bangkok Hilton, svih 6 epizoda, 1 dvd
3. Beverly Hills 90210, s1-3, 7 dvd
4. Charmed, s6-8, 6 dvd
5. Coupling, s1-4, 2 dvd
6. Doogie Howser M.D, s1-4, 4 dvd
7. Friends, s1-10, 10 dvd
8. Joey, s1-2, 2 dvd
9. Men behaving badly, s1-7, 3 dvd
10. Mucke, sve sem specijala, 6 dvd
11. North & South, s1-3, 3 dvd
12. Prison Break, s1-2, 4 dvd
13. Sex and city, sve, 6 dvd
14. That '70 Show, s5-8, 4 dvd
15. The Pretender, s1-4 + filmovi, 8 dvd
16. The Sopranos, s1-4, 4 dvd
17. Twilight Zone, 1959-1964, 8 dvd
18. Twin Peaks, sve, 3 dvd
19. Will & Grace, s1-8, 9 dvd
20. Black Adder, s1-4, 2 dvd

Mail je mikrofilamenti@yahoo.com pa ko je zainteresovan za razmenu neka se javi
Pozdrav svima

Vuchko987:
Btw, taj sajt koji je naveo je pun trojanaca, tako da ne bih savetovao...ukoliko bas ne gorite od zelje...
Pozz, Ben :)

jao koji si ti sifon pa tebi komp moram sjebati uskoro da vidis sta je razlika izmedju trojanaca i virusa i hacka sto bre sejes sali sam se se ukopao sada samo mi reci 1 primer po cemu imas dokaz da je tamo virus ili trojanac imas fore do ujutru ako ne do sutra ti komp ode po *****

p.s. nemoj da ti kodaz budu obicne slike

BTV_PIRATERIJA:
jao koji si ti sifon pa tebi komp moram sjebati uskoro da vidis sta je razlika izmedju trojanaca i virusa i hacka sto bre sejes sali sam se se ukopao sada samo mi reci 1 primer po cemu imas dokaz da je tamo virus ili trojanac imas fore do ujutru ako ne do sutra ti komp ode po *****

1. Molim prevod ovog posta na bilo koji coveku poznat jezik.
2. Molim te, ajde meni sjebi racunar do sutra uvece?... Ili nesto slicno, sredi mi veliki racun za struju, vidim da si to vec nekome obecavao?...

Unapred hvala.

Najvisi Clan Foruma:
1. Molim prevod ovog posta na bilo koji coveku poznat jezik.
2. Molim te, ajde meni sjebi racunar do sutra uvece?... Ili nesto slicno, sredi mi veliki racun za struju, vidim da si to vec nekome obecavao?...

Unapred hvala.

c040.gif
clap.gif

BTV_PIRATERIJA:

· TAČKA ( . )

Tackom se oznacava kraj proste ili slozene recenice, potvrdne i odricne. Pise se i iza nekih skracenica, ali ne pise se iza naslova i potpisa. U nekoliko slucajeva tacka se stavlja uz broj: za oznacavanje rednih brojeva, na pocetku odjeljaka ili manjih cjelina, pri pisanju velikih brojeva (sve uz arapske brojeve), na pocetku naslova poglavlja (uz rimske brojeve).

· ZAPETA ( , )

Zapetom se pokazuju naporednosti i nabrajanja, naknadna dodavanja, suprotnosti i posebno isticanje, inverzija. Sluzi za razdvajanje dijelova recenice, kao i samih recenica. Naporedan, nezavisan odnos izmedju imenica, pridjeva i drugih rijeci obiljezava se zapetom.Kao naporedni dijelovi jedne recenice zapetom se razdvajaju i naporedne recenice bez veznika.Zapetom treba odvojiti dodate, izdvojene rijeci i grupe rijeci. To su oblici vokativa, uzvici,rjecce, apozicije i drugi naknadno dodati i umetnuti dijelovi recenice. I citave recenice se dodaju i umecu, a to se obiljezava zapetom. Zapeta se pise ispred suprotnih veznika, a sluzi i za obiljezavanje istaknutih rijeci, grupa rijeci i recenica. Zapetom se odvajaju recenice u inverziji, kao i glagolski prilozi i druge viseclane odredbe kad se nadju ispred glavne recenice.

Pomazhe, zar ne?

Ben_Adam:
· TAČKA ( . )

Tackom se oznacava kraj proste ili slozene recenice, potvrdne i odricne. Pise se i iza nekih skracenica, ali ne pise se iza naslova i potpisa. U nekoliko slucajeva tacka se stavlja uz broj: za oznacavanje rednih brojeva, na pocetku odjeljaka ili manjih cjelina, pri pisanju velikih brojeva (sve uz arapske brojeve), na pocetku naslova poglavlja (uz rimske brojeve).

· ZAPETA ( , )

Zapetom se pokazuju naporednosti i nabrajanja, naknadna dodavanja, suprotnosti i posebno isticanje, inverzija. Sluzi za razdvajanje dijelova recenice, kao i samih recenica. Naporedan, nezavisan odnos izmedju imenica, pridjeva i drugih rijeci obiljezava se zapetom.Kao naporedni dijelovi jedne recenice zapetom se razdvajaju i naporedne recenice bez veznika.Zapetom treba odvojiti dodate, izdvojene rijeci i grupe rijeci. To su oblici vokativa, uzvici,rjecce, apozicije i drugi naknadno dodati i umetnuti dijelovi recenice. I citave recenice se dodaju i umecu, a to se obiljezava zapetom. Zapeta se pise ispred suprotnih veznika, a sluzi i za obiljezavanje istaknutih rijeci, grupa rijeci i recenica. Zapetom se odvajaju recenice u inverziji, kao i glagolski prilozi i druge viseclane odredbe kad se nadju ispred glavne recenice.

Pomazhe, zar ne?

c050.gif
c050.gif
h020.gif
h020.gif

...e stvarno si lik!! :D ...videcemo bas da li pomaze....
d025.gif

lancha:
uh,koji off topic...
ne razumem cemu pretnje rusenjem sistema i racunima za struju>..POTPISUJEM da to ne moze obican covek da uradi....

Mozda ON i nije obican covek?...
Mozda je brzi od metka, jaci od lokomotive?...
Mozda se zove Erik, pa pojede bananu?...
Elem, evo ja ziv jos uvek, nista mi nije "strefilo" komp, a imam i struje, sto se vidi iz prilozenog... Ali, ipak strepim... ;-)

lancha:
uh,koji off topic...
ne razumem cemu pretnje rusenjem sistema i racunima za struju>..POTPISUJEM da to ne moze obican covek da uradi....
BTW, ti si vekovima pre ovog maloumnika bio predmet offtopic-a iz istih razloga...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=3991947#post3991947
Nisi kompetentan da se javljas, posebno ne za razmene... pa makar to bilo i da samo skrenes paznju da je u pitanju offtopic...
Da nije tebe, njega, i nekolicine slicnih, ne bi bilo ni potrebe za ovakvim postovima...
Vi ste bruka i sramota foruma sa ovim temama.

Back