Za CG definitivno ne prolaze diskovi!!! Dzaba ces pucati oko 10e za postarinu kad se na kraju paket vrati sa velikim PIRATERIJA!!!
Pozdrav
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napatjeno...za Agent Orange-SISOJA:prodaja diskova najveca piraterija online saljem bilo gde u svetu katalog na www.freewebs.com/bojovic
ili na 0646612956
iliCarDevilPC@gmail.com
Vuchko987:Btw, taj sajt koji je naveo je pun trojanaca, tako da ne bih savetovao...ukoliko bas ne gorite od zelje...
Pozz, Ben![]()
BTV_PIRATERIJA:jao koji si ti sifon pa tebi komp moram sjebati uskoro da vidis sta je razlika izmedju trojanaca i virusa i hacka sto bre sejes sali sam se se ukopao sada samo mi reci 1 primer po cemu imas dokaz da je tamo virus ili trojanac imas fore do ujutru ako ne do sutra ti komp ode po *****
p.s. nemoj da ti kodaz budu obicne slike
Najvisi Clan Foruma:1. Molim prevod ovog posta na bilo koji coveku poznat jezik.
2. Molim te, ajde meni sjebi racunar do sutra uvece?... Ili nesto slicno, sredi mi veliki racun za struju, vidim da si to vec nekome obecavao?...
Unapred hvala.
· TAČKA ( . )BTV_PIRATERIJA:jao koji si ti sifon pa tebi komp moram sjebati uskoro da vidis sta je razlika izmedju trojanaca i virusa i hacka sto bre sejes sali sam se se ukopao sada samo mi reci 1 primer po cemu imas dokaz da je tamo virus ili trojanac imas fore do ujutru ako ne do sutra ti komp ode po *****
p.s. nemoj da ti kodaz budu obicne slike
Ben_Adam:· TAČKA ( . )
Tackom se oznacava kraj proste ili slozene recenice, potvrdne i odricne. Pise se i iza nekih skracenica, ali ne pise se iza naslova i potpisa. U nekoliko slucajeva tacka se stavlja uz broj: za oznacavanje rednih brojeva, na pocetku odjeljaka ili manjih cjelina, pri pisanju velikih brojeva (sve uz arapske brojeve), na pocetku naslova poglavlja (uz rimske brojeve).
· ZAPETA ( , )
Zapetom se pokazuju naporednosti i nabrajanja, naknadna dodavanja, suprotnosti i posebno isticanje, inverzija. Sluzi za razdvajanje dijelova recenice, kao i samih recenica. Naporedan, nezavisan odnos izmedju imenica, pridjeva i drugih rijeci obiljezava se zapetom.Kao naporedni dijelovi jedne recenice zapetom se razdvajaju i naporedne recenice bez veznika.Zapetom treba odvojiti dodate, izdvojene rijeci i grupe rijeci. To su oblici vokativa, uzvici,rjecce, apozicije i drugi naknadno dodati i umetnuti dijelovi recenice. I citave recenice se dodaju i umecu, a to se obiljezava zapetom. Zapeta se pise ispred suprotnih veznika, a sluzi i za obiljezavanje istaknutih rijeci, grupa rijeci i recenica. Zapetom se odvajaju recenice u inverziji, kao i glagolski prilozi i druge viseclane odredbe kad se nadju ispred glavne recenice.
Pomazhe, zar ne?
lancha:uh,koji off topic...
ne razumem cemu pretnje rusenjem sistema i racunima za struju>..POTPISUJEM da to ne moze obican covek da uradi....
BTW, ti si vekovima pre ovog maloumnika bio predmet offtopic-a iz istih razloga...lancha:uh,koji off topic...
ne razumem cemu pretnje rusenjem sistema i racunima za struju>..POTPISUJEM da to ne moze obican covek da uradi....