Razmena serija i titlova

Tacno tako...nije moje da polemisem sa tobom o tudjem problemu, ali koliko sam ja cuo, ti si izjavio da je neko otvorio pismo i da je ostavio samo par diskova, a ostale uzeo...u svakom slucaju, onaj koji salje je duzan da zadrzi potvrdu o prijemu posiljke kao dokaz da je poslao, ako jeste - rekosmo vec - sanse da to nestane su bliske nuli...ovo sam odlucio da napisem iz jednostavnog razloga da bi svi koji rade razmene/prodaje znali kako to ide - potvrda se cuva kao dokaz, i salje se kao vrednosno pismo - tako niko ne moze da tvrdi da nije primljeno, nema nesporazuma (u posti se striktno vodi evidencija o vrednosnim pismima i postar ih pravda potpisom primaoca, tu nema prostora za prevare)...pitanje je samo da li je decko uopste sacuvao potvrdu posle 5-6 meseci, ako jeste to je nepobitan dokaz...

Bule_busko:
Tacno tako...nije moje da polemisem sa tobom o tudjem problemu, ali koliko sam ja cuo, ti si izjavio da je neko otvorio pismo i da je ostavio samo par diskova, a ostale uzeo...u svakom slucaju, onaj koji salje je duzan da zadrzi potvrdu o prijemu posiljke kao dokaz da je poslao, ako jeste - rekosmo vec - sanse da to nestane su bliske nuli...ovo sam odlucio da napisem iz jednostavnog razloga da bi svi koji rade razmene/prodaje znali kako to ide - potvrda se cuva kao dokaz, i salje se kao vrednosno pismo - tako niko ne moze da tvrdi da nije primljeno, nema nesporazuma (u posti se striktno vodi evidencija o vrednosnim pismima i postar ih pravda potpisom primaoca, tu nema prostora za prevare)...pitanje je samo da li je decko uopste sacuvao potvrdu posle 5-6 meseci, ako jeste to je nepobitan dokaz...

tacno tako ako je sacuvao dobro je ako nije neznam ja sam dobio par komada ali stim da nisam nista ni potpisao niti nista samo mi je bilo ubaceno u sanducetu jacuvao to i evidentiram sve kako kome i koliko imam staro i par godina neka stoji zlu netrebalo....

e ekipa ja bi vam mogao prirucnih napisati o tome koliko su me puta prevarili i koje su sve izlike u neslajnu DVDa smisljali..

LEO BOBA skola je zavrsila..reko si da ces sada sigurno poslati 40 DVDa koje mi dugujes vec GODINU DANA...sad se ne javljas??? zasto? zar nemozemo to ljudski rijesiti pa da idemo dalje bez dugova i repova?' ja sam tebi poslao u roku 10 dana kad smo se dogovorili remember?

>>CarDevil
Moracu da ponovim izgleda - obrati paznju na ponasanje, i postuj privatnost drugih clanova - i sebi cinis stetu time, ja se licno nikad ne bih menjao niti radio s nekim ko ce da zloupotrebljava moje licne podatke, a i vecina drugih ovde...i Ivan ima tvoje podatke pa ih nije dosad objavio bez obzira na tvoje provokacije, i sto bi imao vece pravo da ih objavi ako je u pravu...sta ti to govori?...da je to u redu sto radis?...da ce ta vrsta pritiska pomoci da ga ucutkas ili nesto slicno?...nije to lepo u svakom slucaju. :-(

...ali ako je za utehu, tu je uvek leo boba kao najgori primer izgleda...on je nenadwebiv :lol:
Ja sam mislio da je to zavrseno...od proslog avgusta jos bese...?...Strasno...Ali nije iskljuceno i da je on i dalje ovde samo sa izmenjenim katalogom i nickom, to treba obratiti paznju.

Bule_busko:
>>CarDevil
Moracu da ponovim izgleda - obrati paznju na ponasanje, i postuj privatnost drugih clanova - i sebi cinis stetu time, ja se licno nikad ne bih menjao niti radio s nekim ko ce da zloupotrebljava moje licne podatke, a i vecina drugih ovde...i Ivan ima tvoje podatke pa ih nije dosad objavio bez obzira na tvoje provokacije, i sto bi imao vece pravo da ih objavi ako je u pravu...sta ti to govori?...da je to u redu sto radis?...da ce ta vrsta pritiska pomoci da ga ucutkas ili nesto slicno?...nije to lepo u svakom slucaju. :-(

...ali ako je za utehu, tu je uvek leo boba kao najgori primer izgleda...on je nenadwebiv :lol:
Ja sam mislio da je to zavrseno...od proslog avgusta jos bese...?...Strasno...Ali nije iskljuceno i da je on i dalje ovde samo sa izmenjenim katalogom i nickom, to treba obratiti paznju.

brate ti milis da si nesto zajeban kao i mnogi ovde

evo vam

SLOBODAN BOJOVIC

OZRENSKA 5
24000 SUBOTICA
0646612956

ja nemam sta da se krijem ali vi imate da se krijete od mene ko razume shvatice 8) 8)

>>car devil
Momak, nije tvoj problem da li sam ja zajeban ili nisam, to bi saznao tek da si mene zeznuo nesto...tvoj problem je sto si ubedjen da ti jesi...zato bi ti bolje bilo da je to istina za tvoje dobro, jer ces pre ili kasnije doci u situaciju da to i dokazes ako nastavis da varas ljude

Ovo nije pretnja, vec dobronameran savet...jer nemam ni razloga a ni volje da pretnju trosim na tebe (niti to ikad radim ako nemam nameru da je ostvarim)...a plus toga ovo nije ni mesto za tako nesto, vec za razmene serija, koje su ovim izgleda pale u drugi plan nazalost...

Plus toga otkrivanje necijeg identiteta nije stvar pretnje i otkrivanja/sakrivanja, vec osnovne kulture na internetu.

ray_offlight:
e ekipa ja bi vam mogao prirucnih napisati o tome koliko su me puta prevarili i koje su sve izlike u neslajnu DVDa smisljali..

LEO BOBA skola je zavrsila..reko si da ces sada sigurno poslati 40 DVDa koje mi dugujes vec GODINU DANA...sad se ne javljas??? zasto? zar nemozemo to ljudski rijesiti pa da idemo dalje bez dugova i repova?' ja sam tebi poslao u roku 10 dana kad smo se dogovorili remember?

ma znam ja da mogu ovako svaki dan a opet nista necu postici dok on sam ne shvati da se prvo treba poslati ono sto je suzan pa onda nastaviti trade..s ostalima..mozda je decko imao problema..mozda nema novca..mozda ..sta ja znam vise..ja sam te serije nabavio skoro sve od drugih ljudi umeđuvremenu ali i dalje zelim ono sto mi je neko duzan...

ne leo boba nisi mi se javio da jesi znao bih..zadnji put si mi se javio prije zavrsetka skolskih praznika kada si rekao da ces sprziti kasd praznici pocnu...od tada se nisi javio..i sad se javljas i špitas MENE dokle vise?!?!? dok mi ne posaljes sta si mi duzan..onda te vise necu uznemiravat i prozivat..NISI FER...a meni nepada napamet traziti te i po drugim forumima..ali ko zna..

Bila sam par puta u situaciji kada su mi dikovi nisu stizali, naravno na mail niko ne odgovara tada i to mi uzasno ide na zivce. Nije problem da neko kaze da trenutno nije u situaciji , crkao mu komp itd....Meni je komp vec treci put crkao ove godine, dodje mi da ga bacim kroz prozor.
Ali retko kada razmene kostaju iznad 700 -1500 din ( verbatim jedan je 24 din, 2 din dupla kesica i 200 slanje otprilike). Mozda je ruzno reci ali ko nema vremena ili para neka se ne menja.I mnogo je nisko kada se neko blamira za te pare.

S obzirom da mi je crkao hard i da sam trenutno sam na poslu evo mog kataloga onoliko koliko znam napamet.

Star Trek- Deep space nine 15 dvd
Star Trek- Enterprise TNG 14 dvd
Star Trek- Voyager 15 dvd
Star Trek Enterprise 9 dvd
Star Trek – TOS 6 ILI 7
Star Trek –Filmovi 3 dvd
Star Trek Animirani
Treci Kamen od sunca 6 dvd
Futurama 3 dvd
Prisonbrek 2 dvd
Lost- sve sto je izaslo
Kidnaped 1s 00-05e
Heroes -sve sto je izaslo osim poslednje dve
Prijatelji 10 dvd – Poslednjih par dvd diskova su losi snimci
Bettlestar Galactica samo5 dvd
The Adventures of Sherlock Holmes 4 DVD
Hellsing 1DVD
Stargate Sve osim 12-tog diska (nikada nije stigao) 
Farscape 7 DVD
Zona sumraka 2002 4 DVD
The pirates of dark waters 1dvd
Samuraj Jeck 3 dvd
Smallwile cela serija
StarGate Atlantis-sve
Cari –sve
The lost world 4 dvd ( prvi I drugi serijal)
Mucke –sve
Supernatural 2 dvd + 6 ep
Invasion 1 dvd
Imam i neke BBC -jeve emisije ne znam trenutno sta tacno.

Imam jos nesto sitno sigurno samo sto trenutno ne znam napamet

pisu prazne price ko hoe menjazu neka se javi ovo su najtrazenije serije Naziv epizode/sezone prevod kvalitet/snimak KOLICINA DVD-A
C.S.I. Miami Kompletna serija Engleski Hdtv 7
Las Vegas Kompletna serija Engleski Hdtv 6
Sex and the City Kompletna serija I,II,VI - Srpski Dvd-rip 7
Friends Kompletna serija Srpski Dvd-rip 11
Mr.Bean Kompletna serija Nije potreban prevod Dvd-rip 1
That 70's show Kompletna serija Engleski Dvd-rip + Hdtv 10
The Pretender Kompletna serija Engleski (I,II) Dvd-rip 8
Jame Oliver kuvar Kompletna serija Engleski DVD-rip 1
Twin Peaks Kompletna serija + Film Srpski Dvd-rip 3
The Shield Kompletna serija Engleski Hdtv 6
Married With Children Kompletna serija Engleski Dvd-rip + Hdtv 14
Star Trek - Enterprise ZADNJA SEZONA Srpski Dvd-rip 1
The Godfather Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
Battlestar Galactica (2003) Kompletna serija Srpski Hdtv 4
Slozna Braca Kompletna serija - Dvd-rip 1
Ljubav na Seoski Nacin Kompletna serija - Dvd-rip 1
Pimp My Ride Kompletna serija Engleski Hdtv 1
Medical Investigation Kompletna serija - Hdtv -rip 2
DragonBall GT Kompletna serija Engleski Hdtv 1
DragonBall Z Kompletna serija Engleski Hdtv 2
Smallville Kompletna serija Srpski Dvd-rip 11
The Sopranos Kompletna serija Srpski Dvd-rip 7
Surface Kompletna serija Srpski Hdtv 2
Tarzan Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
Stephen King's - The Stand Kompletna serija Srpski Dvd-rip 1
Grey's Anatomy Kompletna serija Srpski Hdtv -rip 4
Arrested Development Kompletna serija Engleski Hdtv 3
Dark Angel Kompletna serija Engleski Dvd-rip 4
Kingdom Hospital Kompletna serija Srpski Dvd-rip 2
The Lost Room Kompletna serija Engleski Dvd-rip 1
Sivi Dom(domaca) Kompletna - Dvd-rip 1
Police Academy Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
Alien Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
Laurel&Hardy Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 2
Halloven Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
Hellraiser Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 2
Lord of the Rings Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
BRUCE LEE Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
KING KONG Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
MAD MAX Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
STAR Trek Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
007 JAMES BOND Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 2
South Park Kompletna serija Srpski Dvd-rip 4
Rome + (Rome Special - Making of Rome) Kompletna serija + Special Srpski Hdtv-rip 2
Sleeper Cell Kompletna serija Engleski Dvd-rip 1
Tru Calling Kompletna serija Engleski Dvd-rip 3
Le Gendarme Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 1
Only Fools And Horses Kompletna serija+specijali+nepustani delovi Srpski Dvd-rip 6
Star Trek - Komplet Filmovi + Specijal Komplet Filmovi Srpski Dvd-rip 2
Crni Gruja II(Domaca Serija) Serial 2 Srpski Dvd-copy 1
Djekna Jos Nije Umrla a ka ce (Domaca Serija) Kompletna serija Srpski Dvd-rip 1
Bambi, Dambo, Pinocchio , Alice in Wonderland Kolekcija Diznijevih Crtanih Filmova Srpski Dvd-rip 1
Petar Pan crtani i film Srpski Dvd-rip 1
The Best Of Bugs Bunny Kolekcija Crtanih Filmova Engleski Dvd-rip 1
Hellsing Kompletna Crtana Serija Srpski Dvd-rip 1
Jackass Kompletna Serija + Film Engleski Dvd-rip 1
Transformers Beast Wars Kompletna Serija - Dvd-rip 1
Blue planet plava planeta sinhronizovano Hdtv-rip 1
SVI CRTACI DUSKA DUKODUSKA svi srtaci Engleski Dvd-rip 1
RAMBO GOLD COLECLION kultni filmovi kolekcija Srpski Dvd-rip 1
kultna kolekcija filmova o katastrofama kultni filmovi kolekcija Srpski Dvd-rip 2
Kolekcija Domaćih filmova TESNA KOŽA kolekcija domaćih filmova - Dvd-rip 1

flecapereca:
S obzirom da mi je crkao hard i da sam trenutno sam na poslu evo mog kataloga onoliko koliko znam napamet.

Star Trek- Deep space nine 15 dvd
Star Trek- Enterprise TNG 14 dvd
Star Trek- Voyager 15 dvd
Star Trek Enterprise 9 dvd
Star Trek – TOS 6 ILI 7
Star Trek –Filmovi 3 dvd
Star Trek Animirani
Treci Kamen od sunca 6 dvd
Futurama 3 dvd
Prisonbrek 2 dvd
Lost- sve sto je izaslo
Kidnaped 1s 00-05e
Heroes -sve sto je izaslo osim poslednje dve
Prijatelji 10 dvd – Poslednjih par dvd diskova su losi snimci
Bettlestar Galactica samo5 dvd
The Adventures of Sherlock Holmes 4 DVD
Hellsing 1DVD
Stargate Sve osim 12-tog diska (nikada nije stigao) 
Farscape 7 DVD
Zona sumraka 2002 4 DVD
The pirates of dark waters 1dvd
Samuraj Jeck 3 dvd
Smallwile cela serija
StarGate Atlantis-sve
Cari –sve
The lost world 4 dvd ( prvi I drugi serijal)
Mucke –sve
Supernatural 2 dvd + 6 ep
Invasion 1 dvd
Imam i neke BBC -jeve emisije ne znam trenutno sta tacno.

Imam jos nesto sitno sigurno samo sto trenutno ne znam napamet
si za menjazu ? ako jesi daj mail da ti posaljem moj katalog

Back