Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
Prodajem sve epizode Seranovih sa prevodom,ko je zainteresovan nek mi se javi na pp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, ja sam nova na forumu, kako da postawim katalog?![]()
ok...tnxIzguglaj speedyshare,idi tamo,uploduj katalog pa ovde postuj link za njega.![]()
Mene naravno zanima razmena i interesuje me da li neko ima Cribs, Dynasty ili Combat (koji trebaju Debelom, al srecnom) i molio bih ako neko ima da mi javi odmah, zna sta imam da ponudim.Da postoji moderator, onda bi pre svega trebalo da banuje tebe, jer reklamiras prodaju na forumu na kome joj nije mesto (lepo pise RAZMENA serija) i jos postavljas gigantske reklame.
Mene naravno zanima razmena i interesuje me da li neko ima Cribs, Dynasty ili Combat (koji trebaju Debelom, al srecnom) i molio bih ako neko ima da mi javi odmah, zna sta imam da ponudim.
Ova prepucavanja pocinju da podsecaju na CarDebil fijasko na forumu pre par godina... Ko je duze na forumu, znace o cemu pricam...
Veliki izbor filmova, serija i muzike. Vecina filmovi, kao i serija imaju odlicnu sliku i prevod.
Ovo su samo neke od serija:
http://www.speedyshare.com/988864644.html
Informacije na PP ili prodaja.serijaa@gmail.com
Korisniku je upućen zahtev za promenu nicka, na koji on nije reagovao. Vi se u svakom slučaju ne mešajte u moj posao, videćemo šta dalje![]()