Razmena serija i titlova

head hunter:
POsto odavno nisam bio na forumu pa sam tek sad video ray_offlight sta je napisao kad smo vec kod toga ja cu morati da kazem nik jedne osobe kojoj sam poslao diskove jos od prilike 10 avgusta i dosad nisu stigli .Poslao sam leo bobi 24 diska i do sad ih nisam dobio .Svaki put kad mu nesto kazem za te diskove sve nesto kaze na fazonu nema vremena radi druge razmene i ostala sranja i evo ove diskove nisam dobio uopste a ja njemu lepo poslao sta treba.Neverovatan bezobrazluk pa procenite vi da li je to uopste ljudski sa njegove strane

e prijatelju isti slucaj i kod mene..ja sam poslao Leo Bobi 39 DVDa buffy komplet evo skoro vec mjesec dana ima..njemu je stiglo moje...meni od njega jos nista!
sto se mene tice ne zelim dodatne dvde..samo onoliko koliko smo se dogovorili pa ce sve bir OK :-|

Homicide - Life On The Street - 11 DVD
Friends - 11 DVD
The Simpsons - 10 DVD
Lost - 4 DVD
Futurama - 2 DVD
Joey - 2 DVD
Sopranos - 6 DVD
NYPD Blue - 6 DVD
Sex And The City - 6 DVD
Only Fools And Horses - 7 DVD
Deadwood - 2 DVD
Black Adder - 2 DVD
Jackass - 2 DVD
Allo Allo - 5 DVD
Desperate Housewifes - 4 DVD
Oz - 7 DVD
Farscape - 7 DVD
Battlespace Galactica - 2 DVD
Firefly - 2 DVD
Beavis And Butt-Head - 1 DVD

zanima sve sto nemam mail - andrej_shock@yahoo.com

Ja sam za tog decka - LeoBobu shvatio da je neozbiljan jos u startu kad se pojavio i kad mi je trazio da mu skinem par nekih epizoda sa neta, i bio spreman na neke razmene za to, ja mu rekao da cu nabaviti, i posto nemam brz net iscimao sam kuma koji je 2 dana ostavio sve drugo i skidao to, da bi mi ovaj na kraju rekao da je vec nabavio od drugoga, bas sam popizdeo...Jos tad sam smatrao da ne treba praviti vise nikakve kombinacije s njim, a posle ovoga sam definitivno siguran u to.

Ovo kako on radi je u najmanju ruku krajnje neozbiljno.

Dobro takve se stvari desavaju, mada ne kazem da je to ok.
Eto meni se desilo da sam htela da se menjam za ER ali kombinacija za koju sam ja bila sigurna de ce proci(da nabavim ER) je nazalost propala.
Mozda su me neki shvatili neozbiljno ali nije moja krivica.
Mnogo volim te ljude sto obecavaju.............

Bule_busko:
Ja sam za tog decka - LeoBobu shvatio da je neozbiljan jos u startu kad se pojavio i kad mi je trazio da mu skinem par nekih epizoda sa neta, i bio spreman na neke razmene za to, ja mu rekao da cu nabaviti, i posto nemam brz net iscimao sam kuma koji je 2 dana ostavio sve drugo i skidao to, da bi mi ovaj na kraju rekao da je vec nabavio od drugoga, bas sam popizdeo...Jos tad sam smatrao da ne treba praviti vise nikakve kombinacije s njim, a posle ovoga sam definitivno siguran u to.

Ovo kako on radi je u najmanju ruku krajnje neozbiljno.

neozbiljno?hmm..blaga je to rijec

Rayofflight bre ja nisam kriv sto ti jos nije stiglo..Ako se ne secas i ja sam tvoje diskove cekao 20 dana,pa su ti vratili zbog toga sto nije lepo upakovano...Zbog tebe sam i drugima odlozio,ali sam vec danas poslao prvu turu onima kojima dugujem.

Bule Busko seti se koliko sam dugo cekao da skines...jedan se javio i vec to uradio ,sta ja da radim..A lepo sam rekao da mi je hitno trebalo! :)

>>Leo_BOba
I ja sam tebi lepo rekao da nece moci tako brzo da se uradi, i ti si pristao jer u tom trenutku nisi imao bolje resenje, a nisi me posle udostojio cak ni obavestenja da si nabavio i da ne jurim za to, sve dok ti nisam poslao pp da je gotovo.
Ti si se otprilike dogovorio sa nekoliko ljudi, posto znam zasigurno da si mnogima poslao onaj pp, i cekao da vidis ko ce najbrze da uradi, jer tebi "hitno treba"...a ostali - pa ko ih j**e sto nisu bili brzi, jel tako?

A cekao si me cirka 4-5 dana max. a mislim ni toliko, a koliko dugo tebe cekaju?...mislis da nekome od njih nije bilo hitno?
Sem toga bez obzira koliko nesto hitno bilo - ako si se dogovorio sa nekim onda ga ispostuj i sacekaj, ovako - to je krajnje nekorektno i samozivo...da ne koristim ostrije izraze.

Ali radi ti kako mislis da treba uostalom...mozes jednom da ispalis ljude, ali sledeci put ce dobro razmisliti da li im se isplati uopste da rade sa nekim ko je nesiguran, pogotovo u razmenama gde se u sustini sve bazira na poverenju.

P.S.
A moje poverenje si izgubio zbog 3 ep. Charmed - i nije ti neki posao mogu ti reci, mnogo vise bi dobio da si ispao korektan...to ce ti reci svako ko je ikad menjao sa mnom, ja mislim.
Ispravite me ako gresim.

>>ray_offlight
Jeste blaga, pogotovo s obzirom kako sam se tad osecao, ali rekoh - da ne koristim teze reci ovde na forumu, nije mi do prepucavanja, samo zelim da ljudi sa teme znaju kako stvari stoje.
Ova tema je tu za sve nas da nabavimo sta nam treba u medjusobnoj saradnji, a ne da bi pojedinci ispunjavali svoje sitne potrebe.

Star Trek TOS........................................ S1 ep 0-9
Space 1999 ........................................... S1
Blake's 7 ............................................... S1, 2, 3, 4 - komplet
My name is Earl..................................... S1, 2 ep 1-5
Tru Calling ............................................. S2
Whose line is it Anyway.......................... S1
Rome.................................................... S1 - komplet
Sex and The City.................................... S1, 6
Family Guy............................................ S1, 2, 3
Amor Real.............................................. skracena telenovela
Entre El Amor Y El Odio.......................... skracena telenovela
Rubi....................................................... skracena telenovela
Rosalinda............................................... skracena telenovela
La Linea................................................. ep 1-23
Wille E. Coyote and Road Runner............ 12 epizoda
Charmed................................................ S1

mikic_mikic [at] yahoo [dot] com

zanima me sve sto nemam, prvenstveno ER.

ja cu sacekati jos ovo sto mi treba doci od leo boba i jos nekih ljudi sto sam razmjenjivao pa da vidim sto mi jos preostaje na popisu zelja..onda se javim ljudima koji su me kontaktirali jer sad sam isto u nekoj razmjeni pa dok to poprzim ..

zasad znam da trazm jos uvijek
BENNY HILL
BAYWACH
BETTE
NEKE SAPUNICE MEXICKE SKRACENE(esmeralda..otimacica..uljez..maceha..zatocenica..marisol ..kasandra...ukleta marijana)
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ostalo sto sam trazio prije sam dogovorio vec..ako neko ima kojim cudom sto od ovoga..nek se slobodno javi

>>Leo_BOba
Najbolje ces mi nadoknaditi ako ne budes nikoga vise na temi ispaljivao niti obecavao sto ne mozes da ispunis, dosad su se jedine zalbe, kad je o samoj razmeni rec, na tebe odnosile koliko vidim.

>>ivkedv
A sta kazes na ideju da odgovoris na mail i posaljes katalog kad vec ne postavljas spisak?

>>mikic mikic
Dobra ideja, nacelno. Mada se ja licno i ne secam svih pozitivnih i negativnih iskustava, recimo da je ovo sa leobobom medju negativnijim.

dzizi mi je na top mestu verovatno. Evo zasto - jos u pocetku kad se pojavio, negde u februaru, dogovarali smo se za razmenu, prvo mi je trazio screenshotove tih serija (sto niko drugi dosad nije btw niti sam ja ikome) i da skinem program sa neta da bih to uradio, a i posto sam mu poslao nije bio siguran...da skratim pricu - na kraju sam se iznervirao i uzeo pa mu spakovao i poslao po 1 dvd od obe serije koje je trazio pa neka ih studira lepo natenane. Bio je zadovoljan sa snimkom i rekao da je u guzvi ali cemo razmeniti krajem nedelje, pa onda sledece i sledece dok mu na kraju nisam rekao da mi lepo javi kad se bude normalizovao...sto se nije desilo ni do danas...od kraja februara!
U celoj toj prici sam verovatno ja jos ludji sto sam jurio uopste neodgovornog mamlaza, ali mi je bas trebala jedna serija koju je imao jer mi je sestra trazila.
Klasicna ispala.
Nekih drugih vecih negativnih iskustava nisam imao sem sto je trinity ignorisala moj mail, (sto se ja trudim da NIKAD ne radim) ali je zato pre toga stvarno ispostovala razmenu, tako da ne bi bilo fer da se zalim.
Ah da, dobijao sam diskove vrlo zivopisno pakovane u uheftanoj plastici i sl. ali se ne secam vise od koga, to je vise za anegdote :D

Sto se pozitivnih tice - najbolju saradnju imam sa serijedivx koji se povukao odavde, studiopvc koji se ulenjio nesto ( ;-) ) i naravno mojim prijateljem iz Pozarevca s kojim sam razmenio mali milion diskova ali tako retko ostavlja ovde poruke da mu ne znam nick, nisam mogao ni da nadjem par strana unazad :oops:, mail je daniveka na yahoo pa ko je menjao sa njim znace.
Ali ima i dosta drugih koji su vrlo korektni, ali sam imao svega 1-2 razmene sa njima, kao npr. Cohen, igynxis (tako nesto bese, odavno ga nema), lancha itd.

@Bule, uglavnom se slažem s ovim što si naveo o ljudima koji su dobri za razmene. Mada za dzizija ne stoji. Sa njim sam ekspresno brzo izvršio jednu razmenu, a mora da se uzme u obzir činjenica da čovek nema šta nema od serija, tako da je s nijim vrlo teško vršiti razmene, jednostavno nemaš šta da mu ponudiš zauzvrat. Daniveka i iginxyz su ok, kao i armeda. Na ovom forumu sam nov, tako da još ne mogu da sudim o ljudima sa njega, osim jece zvezdice sa kojom je sve super bilo. E, da, tebi sam slao mejl na yahoo adresu povodom spiska koji si postavio na burek forumu, nazalost odgovor nisam dobio, cisto da se zna :-( Tako da sad izbegavam da ti ovde pošaljem. :)
Mislim da treba odgovoriti na svaki mejl koji se primi, pa makar i negativno, al bar onaj koji čeka odgovor zna na čemu je.

>>Triky5
Slazem se sa svim tim, i da nisam imao sta da mu ponudim to bi bilo tako normalno, ali decko je rekao da hoce 2 serije, iscimao me za screenshotove i sl. i onda zavlacio, zavlacio...bez ikakve potrebe, samo se kaze jednostavno - necu, i gotovo.
A kolicina ne opravdava neozbiljnost, i ja imam preko 1000 dvd-a serija, pa me ne cekaju 6 meseci, i daniveka takodje ima slican broj serija, ako ne i vise, plus min. 5-6000 filmova pa je tacan kad se dogovori...

A za mail - nemoguca je varijanta da sam procitao iciji mail a da nisam odgovorio, odgovorno to tvrdim jer strogo vodim racuna o tome da ispostujem svakoga sto se toga tice, menjao se ili ne, veruj mi na rec.Nista me ne kosta da napisem - "Ne, hvala", mada je svaki moj odgovor uglavnom duzi od te 2 reci. :D
Cak sam odgovarao i na neke mailove koji i ne zasluzuju odgovor, tipa onog lika sto je i meni i drugaru poslao spisak od stotinak dvd-a da mu narezem a on ce da posalje prazne i citiram - "castice par diskova preko za trud" :lol:

I ako se to i desi da ne odgovaram, budi siguran da nesto nije u redu, t.j. ili da nisam primio mail (desava se da mi posalje u bulk, mada i njega proveravam pre brisanja) ili da nije poslao reply kako treba...Nikad nikoga dosad nisam ignorisao za mail, znaci jedino ako je neka greska u pitanju se to moze desiti, i u tom slucaju ponovite mail, molim vas - ovo vazi za sve.
Jer zaista sam ALERGICAN na ljude koji ne mogu da odvoje tih par sekundi i napisu ti par reci da te ispostuju za reply.

U svakom slucaju - izvini zbog te neprijatnosti, ali budi siguran da nije namerno, posalji mi opet mail ako nije problem (ako nisi siguran da li je ispravan mail posalji mi pp ili pogledaj na str. 40)

P.S.
Btw. zaboravih na Jecu - da, i ona je ok zaista, trudi se da sve uradi kako treba. I ima jako uredan katalog koliko se secam, to cenim kod ljudi, cak ni ja nemam zivaca za uredjivanje... :D

>>mijatovic_86
Pa i u pravu si, skrenusmo malo sa teme, ali mislim da je i ovo bitno u razmenama...ipak treba covek da bude siguran s kim i kako ko radi :mrgreen:

@Bule_busko
Sto se tice reply-a, to ne bi bio nikakav problem.....ali mi koji imamo dial-up vezu i jos u situaciji kada nemas vreme na netu, vec se konektujes preko 042/2xxxx......mislis li da treba da gubimo vreme odgovarajuci na poruke koje te ne zanimaju, s tim sto je svaka druga kupio bih diskove zanima me koliko kostaju serije.........ili nude filmove i sl.

Pa to je 10-tak sekundi posla, ne znam što bi predstavljalo problem. Btw, i ja sam na dial-upu, dnevno sam 3-4 sata na netu a račun za telefon mi ne prelazi 2000 din. :)

@Bule_busko: ma nije frka, dešava se, naročito kad je yahoo u pitanju da pošalje u bulk folders. Poslaću ti mail kad završim sa ovim razmenama koje su mi u toku. ;-)

>>nojvil
I ja sam na dial-upu i to sam do pre neki dan bio na pcm-u...za one koji ne znaju kakvo je to zlo, samo da dodam da sam presrecan bio ako mi je konekcija 31 kbps, a najcesce je i slabija, ranije nije prelazila cak ni 14 kbps...i citanje maila je jos uvek avantura za mene s obzirom koliko mi ucitava, ali nadjem vremena za toliko...a nikad se ne konektujem preko tih "derikoza brojeva" ;-)
Uplacujem kod nekoliko provajdera tako da uvek imam bar po neki sat u rezervi. :D

A slazem se za to da mi X puta nude filmove iako sam kod svakog spiska naglasavao da se ne menjam za njih...ali na kraju sam cak i nasao par puta filmove za koje sam se menjao... :D

>>triky5
Ok, hvala na razumevanju.
Mada cudi me zaista, jer cak i Bulk proverim pre brisanja...sem ako mail nije imao naslov URGENT REPLY ili tako nesto? :lol: ;-)

@ ray_offlight ja imam 4 sapunice.
Amor Real.............................................. skracena telenovela
Entre El Amor Y El Odio.......................... skracena telenovela
Rubi.............................................. ......... skracena telenovela
Rosalinda......................................... ...... skracena telenovela

Back