Razmena serija i titlova

Bule, secam se iz vremena kad mnogi njih nije imalo nijednu seriju,a ti si imao vec ogromnu kolekciju, i dalje posedujes tako ogroman broj? :)

:) U - ne zelis da znas... :)

Nisam prestao sa skupljanjem od onda, ali samo download, bez spanaca, retko dokumentarci...poneka razmena godisnje, ali sa svega par ljudi koji imaju sta da ponude (t.j. uglavnom samo sa Cezarom :ok: )...nisi zaboravio nas par starih vukova jos,a? ;)

...i jos uvek se nadam da ce mi uskoro dosaditi sve ovo...dok me ne zatrpaju diskovi :D

>>tonyabros
Na koga mislis?

Nisam prestao sa skupljanjem od onda, ali samo download, bez spanaca, retko dokumentarci...poneka razmena godisnje, ali sa svega par ljudi koji imaju sta da ponude (t.j. uglavnom samo sa Cezarom :ok: )...nisi zaboravio nas par starih vukova jos,a? ;)

...i jos uvek se nadam da ce mi uskoro dosaditi sve ovo...dok me ne zatrpaju diskovi :D

>>tonyabros
Na koga mislis?
daj neki katalog :)

>>tonyabros
Na koga mislis?

E, sta je sa Cezarom? Njega niko nije cuo ni video dugo vremena?

Povukli smo se obojica, nemojte da se ljutite drustvo, ne vracamo se jos razmenama, tu sam svratio cisto iz sentimentalnih razloga....toliko vremena provedoh ovde ;)

>>tonyabros
Vidi se da si nova ovde. No offence. ;) Nisi ti videla ostale velike kataloge koji su ovde kruzili.
Bilo je likova koji su skoro ovoliko imali jos 2006-07.

Mada lik je daleko najbolji kad su u pitanju pojedine retke serije van engleskog govornog podrucja, koliko se secam

Nije najjaci ni u cemu od stavki ponaosob cini mi se, na prvi pogled. (nisam siguran za divx filmove, odavno se nisam cuo sa ovim momcima sto su jos prosle godine imali valjda nekih 12000+ naslova - ali to nije merodavno, lakse je nama koji skupljamo samo jedan segment, ja imam npr. vise divx serija od njega, ali je smesno za porediti bilo koju drugu stavku, nista drugo ne skupljam tako) zato je, kao sto rekoh JAKO kompletan kad se sve sabere. Jedan od najkompletnijih koje sam video. Jedina mala zamerka na (ne)preglednost kataloga - to je zaista manje bitno u ovoj prici, da ne budem bas nefer.

Sve u svemu - mislim da je od aktivnih najjaci. Koliko znam.
...Ako se Cezar ne vrati naravno. :)

Poslednja izmena:
U peMziji i on. :)

Kontam to, ali pre je svracao onako cisto? sada ga nema nikako.

Ja kada sam prvi put dosao na forum...forumom su harali, Bule i Cezar...Bilo je tu jos nekih likova ali sve je to bilo neozbiljno kao i sad ovi ljudi ne bih da pocenim nekog ali sve je to neozbiljno

A kad smo Vec pomenuli tu temu o starim likovima...Zna li ko sta je sa Mijatovic_86? Armeda?

Poslednja izmena:
Armeda je totalno van igre, nazalost.

S Mijatom se nisam odavno cuo. Verovatno obaveze.

>>Nemanja Jah
Bilo je i pre nas jakih, ima ih i sad. Vremena se menjaju...mada cinjenica je da kod ovog hobija vreme igra vaznu ulogu. Realno ti treba nekoliko godina da napravis bas jaku kolekciju. Jednostavno je nemoguce odmah imati sve, osim ako ne iskeshirash gomilu para...pa cak ni tad.

>>Slavo
Aman prijatelju, sta ce ti katalog kad sam van igre totalno?
Ne menjam se ni s cezarom vise maltene s kim sam mesecno razmenjivao po par stotina ranije.

Armeda je totalno van igre, nazalost.

S Mijatom se nisam odavno cuo. Verovatno obaveze.

>>Nemanja Jah
Bilo je i pre nas jakih, ima ih i sad. Vremena se menjaju...mada cinjenica je da kod ovog hobija vreme igra vaznu ulogu. Realno ti treba nekoliko godina da napravis bas jaku kolekciju. Jednostavno je nemoguce odmah imati sve, osim ako ne iskeshirash gomilu para...pa cak ni tad.

>>Slavo
Aman prijatelju, sta ce ti katalog kad sam van igre totalno?
Ne menjam se ni s cezarom vise maltene s kim sam mesecno razmenjivao po par stotina ranije.

Ma oke ne moras,nebitno:) Hteo sam samo da vidim neke nove naslove retke,posto stalno vidjam iste:) Ps: sta je sa armedom? imao je dosta stvari,i jedan od lepsih kataloga

Izvini, mozda sam bio pregrub. Smorio sam se od sveg onog menjanja i cimanja, pa sam postao i malo paranoican. :(

Ostavicu katalog ovde, ali link ce vaziti samo oko 24h,sutra ga ukidam.

MOLIM VAS SVE da me ne cimate oko menjanja, prodaje i sl.
Ovo je cisto licna kolekcija, samo informativno ostavljam...koja vec pocinje da mi smeta ovde, zatrpace me ako je uskoro ne spakujem u fioke ili odnesem negde na tavan. :)

[izbrisan link]

Poslednja izmena:

Back