dambolina
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Potreban drugi serijal italijanske serije Capri,moze i linkovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali uglavnom, potrebna mi je serija Kasandra, video sam da je Lea RBD ima, moze li neko da mi pomogne da stupim u kontakt sa njom, ili ako ona procita ovu poruku, neka mi se javi na e mail Trebinjo@yahoo.com... Unapred zahvalan svima koji budu hteli da mi pomognu... Pozzz...

Da li ima neko da radi razmenu ovde?? Ako ima, nek mi se javi na PP, trazim Boston Legal, komplet sve do sada. Imam dosta serija, ali samo razmena dolazi u obzir.

Hej, ljudi, novi sam na netu, pa bas i ne znam kako ovo funkcionise...Ali uglavnom, potrebna mi je serija Kasandra, video sam da je Lea RBD ima, moze li neko da mi pomogne da stupim u kontakt sa njom, ili ako ona procita ovu poruku, neka mi se javi na e mail Trebinjo@yahoo.com... Unapred zahvalan svima koji budu hteli da mi pomognu... Pozzz...
poz za sve kolekcionare serija!! procitala sam vecinu stranica ove teme... moram da kazem svaka cast!!
elem, ja ne sakupljam serije (filmove da), ali sam se setila jedne koja se jos pre par godina prikazivala na RTSu... zove se Once and Again... volela bih da je imam... trazim je vec duze vreme,pa ako neko moze da mi pomogne i kaze gde bih mogla da je nabavim, kupim sta vec???
Moguće da moja drugarica ima, znam da je bila luda za tom serijom, i da je skidala neke epizode... Proveriću pa ti javljam!