Razmena serija i titlova

Ja koristim ADSL Telekom SRBIJA 512/64 kb/s i brzina je oko 56-58 kb/s, mada poslednjih 10-tak dana, brzina je ispod 48 kb/s.....pa me sada interesuje, kolika bi bila brzina download-a, ako uzmem RAPIDSHARE premium account?
Izvinjavamo se Madonni sto smo malo "pobegli" od tebe i napravili malu digresiju......

Ne znam tacno kolika bi bila, ali bi bilo sigurno od 56 - 62 kb/s !
Ja hocu da uzmem premium od mesec dana, on mislim da kosta 6,99 eura !
To je . . . . . . 78x6,99= 545,22 DIN.
Moze li neko ko ima iskustva sa ovim da mi kaze kako i gde ja to mogu da uplatim !
Placanje nema valjda veze s tim sto nisam punoletan ? ? ?

Ja koristim ADSL Telekom SRBIJA 512/64 kb/s i brzina je oko 56-58 kb/s, mada poslednjih 10-tak dana, brzina je ispod 48 kb/s.....pa me sada interesuje, kolika bi bila brzina download-a, ako uzmem RAPIDSHARE premium account?
Izvinjavamo se Madonni sto smo malo "pobegli" od tebe i napravili malu digresiju......

Ništa, ništa, samo nemojte previše da se zanesete
A i imate na pdfu internet lepljivu temu rapidshare, pa tamo možete da pročitate i pitate sve što poželite :D

Moze li neko ko ima iskustva sa ovim da mi kaze kako i gde ja to mogu da uplatim !
OFFTOPIC:
Pa odi na ovaj sajt - http://rs-srbija.com/

Pogledajte na ovom sajtu:
http://www.infopano.com/

Imate u uglu rapidshare nalozi,sa svim mogucim objasnjenjima,samo kliknite na link i procitajte,ne mora sve da pitate,pogledajte SAMI!!!!:dash::dash::dash::dash:

Back