Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

ajd ovako:
svako vama dozvoljava da vi napišete vaš post koji vodi do kataloga u nekoj drugoj boji, podebljanim ili podvučenim slovima, pa čak i da povećate veličinu slova u nekim granicama normale, ali mislim da još uvek niko ovde nije ćorav pa da mu je potrebno pisati veličinom 12. Tako da, vratite se na temu, a nadam se da sam bila dovoljno jasna

:klap:

Si sefice...
Nadam se da nema problema ako za reklamu treba postaviti koju sliku ili omot diska koji reklamiram da imam za razmenu???

Usput da se setimo akcije UZMES 5 dobijes 1 DVD na poklon
Nabavljam sav sadrzaj sa interneta po zelji... Uskoro sajt sa spiskom svega sto trenutno imam, sajt je u izradi ali do tada sve informacije na PP i na e-mail
drugarsko@hotmail.com

Ovo je demokratski forum i svako moze da pise onako kako zeli... Bar se tako nadam...

Pa, znaš kako, i Srbija je demokratska zemlja i možeš, ako ti se baš hoće, da uđeš u pun autobus i dereš se na sav glas... i verovatno ti niko neće prigovoriti... možda neka dokona baba (ne, ovo nije samoidentifikacija :D)... Ja, na primer, mislim da bi još 'demokratskije' bilo da svi pišemo normalnim fontom i da svačije ponude za razmenu budu ravnomerno uočljive... tako da niko iz starta nije favorizovan... Plašite, bre, ljude ovolkim fontom... Pomisle da ste neki nadljudi, bogovi ili štatijaznam... Samo dobornamerna predlog. :bye:

ajd ovako:
svako vama dozvoljava da vi napišete vaš post koji vodi do kataloga u nekoj drugoj boji, podebljanim ili podvučenim slovima, pa čak i da povećate veličinu slova u nekim granicama normale, ali mislim da još uvek niko ovde nije ćorav pa da mu je potrebno pisati veličinom 12. Tako da, vratite se na temu, a nadam se da sam bila dovoljno jasna

Uf, al' ja zaostajem! Ovaj problem već rešen... :)

Poslednja izmena:
Ako nekom treba nesto od owoga nek' se jawi na PP
ocajne domacice-kompletna serija/kompletan srpski prewod-8 dvd
sex i grad-kompletna serija/kompletan srpski prewod-6 dvd
prison break1-3 sezone i 4. sezona(8 epizoda-toliko je do sada izaslo)/kompletan srpski prewod-6 dvd
sundje bob-kompletna serija/sinhronizowano-6 dvd
selo gori a baba se ceslja-kompletna serija-4 dvd

Ko ima nesto za razmenu neka se javi preko pp.

Trazim sledece filmove (u dvd formatu sa prevodom):

Beleznica
Slatki novembar
Serendipity (Igra sudbine)
Miris zene
Telohranitelj
U stvari ljubav (Love actually)
Grad andjela
Frenki i Dzoni
4 vencanja i sahrana
Besani iz Sijetla
Bliskost