Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

Ja koristim Univesal Share Downloader koji isto to radi kao ovaj jdownloader sem sto ja rucno raspakujem rar fajlove. Mada uglavnom svi sifruju tako da i mora rucno jer ne verujem da pamti sifru...
Nego mene zanima film Lajanje na zvezde full dvd, imam rip. Jel neko nasao na rapidu mozda? Ja sve pretrazio i nema, sve sami ripovi.

imam ja DVD Copy verziju lajanje koja je izlazila na trafikama...

E, extra je program... Skinula sam ga danas... Pa to zavisi od paketa koji imas (npr. ja imam ADSL 512/64 i skida mi pod brzinom od oko 50 kbps, znaci za otprilike pola sata skinem 100 mb), samo sto sa ovim programom ne moras da skidas link po link, nego ubacis lepo u program sve linkove koje hoces da skines i on skida redom, jedan po jedan, ali sam, ti kuliras dok se skida...tako da mozes npr. nocu da ostavis da ti se skida nesto, ili ceo dan, bez potrebe da budes pored kompjutera!
Inace, piraterija je zabranjena... :mrgreen:

Slazem se sa tobom.Program je stwarno :super::super::super:.. . . .
Preporucujem ga swima:!::D

Jel' neko zna neki torent program koji moze da se zaustavi,a da ne obrise prethodno skinut sadrzaj,jer ne mogu ceo dan ili noc da drzim upaljen kompjuter.Dugo sam trazila neki film i ima da se skine samo preko torenta,pa,pleaseee help!!!!!!!!!!!

pa ne znam preko kog torrent programa skidas
ja koji god sam koristila do sada moze da se pauzira samo ides desni klik i pause ili stop
sta god da stavis sledeci put ce ti zapoceti tu gde je stalo
ja trenutno koristim utorrent 1.8 Beta

pa ne znam preko kog torrent programa skidas
ja koji god sam koristila do sada moze da se pauzira samo ides desni klik i pause ili stop
sta god da stavis sledeci put ce ti zapoceti tu gde je stalo
ja trenutno koristim utorrent 1.8 Beta
Taj nisam koristila.Do sada sam retko skidala preko torenta,jer uvek mi obrise sve.Nekako se snalazim sa svim,ali ti torenti...uzas.Hvala!:bye::bye::bye:
Nego,meni me radi vise jdownloader,stalno nesto odbrojava.Kako da ga pokrenem da krene da skida?:think::think::think::think:

Ni meni ne radi jdownloader,mada ja sam uvek za varijantu "uplati premium".PAzi,svaki torent program nastavlja gde je stao,shta god da se desi.Ne znam kako je to kod tebe tako,ja sam probao vecinu torent programa,ali ih vishe ne koristim jer mrzim torente...
Sklonila sam jdownloader.Mrziiiiiiiiiiiiiim i ja torente,nesto sto bi mi skinuo za pola sata,vuce ceo dan:otkacio::otkacio::otkacio:.Ali hocu da skinem neki film,a ima samo preko torenta.Pokusacu sa ovom Betom.Skida,ja prekinem i onda opet krene iz pocetka,jednostavno ne sacuva ono sto je skinuo.:think:

Sklonila sam jdownloader.Mrziiiiiiiiiiiiiim i ja torente,nesto sto bi mi skinuo za pola sata,vuce ceo dan:otkacio::otkacio::otkacio:.Ali hocu da skinem neki film,a ima samo preko torenta.Pokusacu sa ovom Betom.Skida,ja prekinem i onda opet krene iz pocetka,jednostavno ne sacuva ono sto je skinuo.:think:

Meni i dalje radi jdownloader... :eek: Odbrojava mi po otprilike minut pre svakog fajla pa pocne da skida... A uTorrent 100% radi u pogledu toga, pauza-nastavak...mada i ja mrzim torrente...

Back