Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
Sta reci, uph...!
:???:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
exchange:Evo jednog predloga koji ce nadam se naici na odobravanje:
Ja imam OOOGROMNU kolekciju filmova, pa samim tim i prevoda; zainteresovanim mogu poslati
na mail spisak toga sto imam.Siguran sam da barem par hiljada NE MOZETE NACI na sajtovima.
Ako za neki od neprevedenih naslova u tom spisku imate titl, nudim razmenu 3 za 1;
za taj vas titl nudim tri titla koja imam, a koji pretpostavljam trebaju vama.
Naravno, titlovi koji se vec nalaze na netu ne dolaze u obzir; samo ono sto nije u
"slobodnoj prodaji", tj. sto je vas licni rad. Ove na netu i sam umem da skinem...:-)
Cilj mi je da ovim rasirim medju ljudima izgleda zaboravljeni zanat prevodjenja filmova,
jer je sve vise onih koji nece ni da se potrude da potraze titlove na netu, vec cak samo
zatraze da im neko posalje titl na mail?! (Cenite tudji rad!)
Prevodi koje budem dobio u (eventualnoj) razmeni ce ostati kod mene i NECU ih slati na net,
da bih ispostovao prevodioca i stimulisao jos ljudi da se ukljuci u ovo. S obzirom da na netu
moze da se nadje gomila engl. titlova za filmove, a da za prevodjenje jednog takvog naslova
treba nekome sa osrednjim znanjem engleskog jezika ne vise od tri-cetiri sata, jasno je da
za par sati rada mozete dobiti cetiri prevedena filma. Ja prevodim oko tri naslova nedeljno.
Ako ste filmofil, sigurno imate neke svoje favorite koji ste sami prevodili.
Javite se, da razmenimo titlove i da to prevodjenje dobije jos vecu vrednost...
Na ovaj nacin saradjuje nas desetak koji smo to radili jos dok je hrvatski sajt LIVADA
imao ovu ideju. Kasnije su je ukinuli, na nasu veliku zalost...:-(
Zainteresovani za spisak mogu da me kontaktiraju na exchange@beotel.yu.
BTW, raspolozen sam i za svaki vid razmene filmova, da ne bude da sam promasio temu...:-).
Ako imate nesto sto nemam u spisku, javite se za razmenu.
Pozdrav svima.
paunv:ako ima neko prevode za deadwood 3 serijal,puno bi mi znacilo
dkole:OK,pre dva meseca sam nabavio seriju Prijatelji (The Friends),svih 10 serijala na 10 DVDova...i tek kad sam odgledao prva dva skontao sam da na 3.nema srpskog prevoda,sto je slucaj i sa jos par...jel ima neko ovu kolekciju,pa ako moze da mi posalje odgovarajuce prevode?
tab503:Ne mogu nikako da nadjem sledece ttlove da kompletiram serijal
U pitanju je serija FRIENDS
A fale mi titlovi iz sedme sezone epizoda 24
deseta sezona 19-20 epizoda
Ako neko ima kompletiranu seriju sa tim titlovima bio bih mu zahvalan da mi posalje.
Ono sta sam nasao po netu a vezano je za ove epizode jednostavno ne odgovara (barem ne verziji epizoda koje ja imam)