Razmena filmova i titlova (za nove članove: obavezno pročitati prvi post)

PONOVO EXTRA PONUDA

U mojoj ponudi mozete naci komplet kolekcije najboljih svetskih hit filmova

Od domacih hit filmova mogu da ponudim u DVD formatu

Carlston za Ognjenku
Munje
Promeni me
Zikina Dinastija (komplet)
Tesna Koza (komplet)
Filmovi sa Lepom Brenom (''Hajde da se volimo'', ''Bez problema'')
Drug crni u NOB-u

Sto se tice domacih serija mogu da ponudim nase najgledanije serije

Ranjeni orao (DVD)
Gorki Plodovi (MPG)
Selo gori a baba se ceslja (DVD)
Bela ladja (DVD i MPG)
Porodicno blago (DIVX)
Pozoriste u kuci (2007 DVD)

Sve informacije i kontakti preko PP na sajtu
ili na e-mail drugarsko@hotmail.com

Ako neko zeli razmenu HDDVD, HDtv filmova, neka mi se javi...
Neki filmovi su 720p neki su 1080p...neki su na 1 dvd-u...a neki na 2 dvd-a....
Svaki film ima cist Srpski prevod...
Ne trazim filmove ispod 4 gb... Pise HD a ima 1,4gb ili 2,1gb...nije to bas HD... :)
...DVD za DVD...
Pa nisu ni tvoji HD ako ih rezes na dvd-r vec HD-rip naravno ako naslove imas na single maximalcu od 15Gb ili dual layeru od 30Gb (za Blueray single ti je 25Gb a dual layer 50Gb) onda je naravno u pitanju HD DVD sve ostalo je HD-rip

Poslednja izmena:
Pa nisu ni tvoji HD ako ih rezes na dvd-r vec HD-rip naravno ako naslove imas na single maximalcu od 15Gb ili dual layeru od 30Gb (za Blueray single ti je 25Gb a dual layer 50Gb) onda je naravno u pitanju HD DVD sve ostalo je HD-rip

Pa naravno...da nije...
Trazim MKV....a oni su odlican rip HDDVD-a ili Blueray-a...i svaki preko 4gb...(klasicno 4,37gb) ima rezoluciju...orginalnog 720p ili 1080p filma...sve ispod 4 gb... ima manju rez...i tako je osakacen rip...
Pustao sam orginalni Iron Man Blueray na plazmi 50" i Esirov HDDVD-rip (mislim da je) nema razlike...
Tako da je MKV...sjajna ekstenzija....z:)

Pa naravno...da nije...
Trazim MKV....a oni su odlican rip HDDVD-a ili Blueray-a...i svaki preko 4gb...(klasicno 4,37gb) ima rezoluciju...orginalnog 720p ili 1080p filma...sve ispod 4 gb... ima manju rez...i tako je osakacen rip...
Pustao sam orginalni Iron Man Blueray na plazmi 50" i Esirov HDDVD-rip (mislim da je) nema razlike...
Tako da je MKV...sjajna ekstenzija....z:)
E onda ih tako i zovi tj HD rip a sto se tice Matroska Contejnera slazem se ,posebno codiranje sa H264 tj x264 pa ne spada dzabe u AVC.

Poslednja izmena:
potrefilo se da se lik javio neposredno pre nego sto sam rekao Markusu da mi nareze...
i dao je mnogo bolju ponudu,dobio sam po istoj ceni 9 diskova vise...dve serije sam dobio prakticno gratis..

sada pisem ovo ovde po stoti i poslednji put, izvinjavam se ako je out..

kao 1. ti se mi rekao da narezem , a dogovorili se kada i gde da se nadjemo...no nema veze

e sada, mane iskreno bas zabole (da izvinite da izrazu) da li ce me neki mamlaz ispaliti sa 15 DVD-a, to mi je najmanja briga, ali ako mi neko kaze da rezem, onda ja narezem a posle on, znas ovo, ono...mi smo ugovorili subotu/nedelju, a ti mi javio u ponedeljak popodne, ako je to tebi neposredno pre nego sto se tebi neko drugi javio, onda OK:sanke:
reci lepo necu, ili nesto, ako nesto mrzim to je da se neko pravi pametan i misli da je njegov ceo svet, to je problem sto danas uopste nema neke odgovornosti i sve redji su ljudi od reci...

ako kazes nesto, stoj iza toga, a ne posle prosipati bisere

nije stvar u diskovima i da se radi o vecem broju , nego je stvar odgovornosti, neces dobro proci na zivotnom putu ako uvek budes isao linijom manjeg otpora...to tebe radi...

no da ne duzim, izvinjavam se jer je off topic, ali molim da se ne brise....

,,,,,,

Smallville 15 DVD-a S1-S8 za 20 DVD-a praznih

Poslednja izmena:
Nudim:
Ocajne domacice kompletna serija(5 sezona)/kompletan prevod 9 dvd-a
Sex i grad kompletna serija/kompletan prevod 6 dvd-a
Lost kompletna serija/kompletan prevod 8 dvd-a
Charmed kompletna serija/kompletan prevod 16 dvd-a
Prison break kompletna serija(4 sezone)/kompletan prevod 6 dvd-a
CSI NY S1,S2 i S3-13 epizoda 5 dvd-a
Rome kompletna serija/kompletan prevod 2 dvd-a
The Triangle 1 dvd
Sunder bob kompletna serija/sinhronizovano 6 dvd-a
Ranjeni orao kompletna serija 2 dvd-a
Selo gori,a baba se ceslja kompletna serija 4 dvd-a(3 nove ep)
Bones 2 sezone-4 dvd-a

Ko je za razmenu neka se javi na PP

Back