Lord Markus
Zainteresovan član
- Poruka
- 433
Moze li neko da nabavi Carlston za Ognjenku?
NEMA TOGA DRUZE, NITI CE BITI, dok ne izadje DVD na kioscima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li neko da nabavi Carlston za Ognjenku?
Kompletna serija Ranjeni Orao... stefanl91@nadlanu.com
JA IMAM CRTANE FILMOVE OKO 500 NJIH SVE NOVE I STARE PA AJDE KO HOCE RAZMENU NEK MI SE JAVI NA aca.994@gmail.com POZURITE JOS MALO PA NESTALO!!!!!!:
Pa nisu ni tvoji HD ako ih rezes na dvd-r vec HD-rip naravno ako naslove imas na single maximalcu od 15Gb ili dual layeru od 30Gb (za Blueray single ti je 25Gb a dual layer 50Gb) onda je naravno u pitanju HD DVD sve ostalo je HD-ripAko neko zeli razmenu HDDVD, HDtv filmova, neka mi se javi...
Neki filmovi su 720p neki su 1080p...neki su na 1 dvd-u...a neki na 2 dvd-a....
Svaki film ima cist Srpski prevod...
Ne trazim filmove ispod 4 gb... Pise HD a ima 1,4gb ili 2,1gb...nije to bas HD...
...DVD za DVD...
Markus ako ti treba "ranjeni orao" skinucu ga ja uskoro...
Pa nisu ni tvoji HD ako ih rezes na dvd-r vec HD-rip naravno ako naslove imas na single maximalcu od 15Gb ili dual layeru od 30Gb (za Blueray single ti je 25Gb a dual layer 50Gb) onda je naravno u pitanju HD DVD sve ostalo je HD-rip
Ima li neko epizode Mucki 6, 7 i 8 serijal?
E onda ih tako i zovi tj HD rip a sto se tice Matroska Contejnera slazem se ,posebno codiranje sa H264 tj x264 pa ne spada dzabe u AVC.Pa naravno...da nije...
Trazim MKV....a oni su odlican rip HDDVD-a ili Blueray-a...i svaki preko 4gb...(klasicno 4,37gb) ima rezoluciju...orginalnog 720p ili 1080p filma...sve ispod 4 gb... ima manju rez...i tako je osakacen rip...
Pustao sam orginalni Iron Man Blueray na plazmi 50" i Esirov HDDVD-rip (mislim da je) nema razlike...
Tako da je MKV...sjajna ekstenzija....![]()
smolvil komplet sa prevodom mi treba?
dobio sam mnogo bolju ponudu ,pa sam zato odustao...
potrefilo se da se lik javio neposredno pre nego sto sam rekao Markusu da mi nareze...
i dao je mnogo bolju ponudu,dobio sam po istoj ceni 9 diskova vise...dve serije sam dobio prakticno gratis..