potrebni srpski titlovi zaserijubeverly hills 90210
thanks
thanks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goldengaidin:Miljan od 3.6mb . Ima slike i opise svih 5 serija koje ima, a ima i 250 filmova. Ono je umetnost napraviti katalog od 3.6 mb od nicega.
Tako da nemojte da se cimate da skinete bezveze
`lega, nema frke!!! Pivce se hladi :-)
Dakyorlando:Tražim engleski (jer znam da srpskog i hrvatskog nema) titl za film Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (http://www.imdb.com/title/tt0385690/ ). Tražio sam po netu, ali ne mogu da nađem. Na sajtu opensubtitles.org mi potura film Untold iz 2002. umesto ovog, a uspeo sam da nađem na švedskom, holandskom i još nekim jezicima koje ne razumem, ali engleskog nigde. Pomozite!![]()
Danas sam dobio Bourne Ultimatum. Bioskop je ali nije losh!JekaiGeorge:Da li neko ima "Bourne Ultimatum" ? Dobar snimak.Ne mora da bude DVDrip,ali da bude dobar.
poz
Vazi. Mada mozda ga skinem do tada,aa mozda i ne.Skidam ga vec 24h i skinuo se 50%.Katastrofa.zerro:Danas sam dobio Bourne Ultimatum. Bioskop je ali nije losh!
Treba da ga odradim u divx-u,pa se cujemo ako ga ne dobijesh do tada.![]()
lancha:Da li ima neko linkove za skidanje filmova sa rapidsharea..novih pretezno....