Razmatranje Biblije iz ugla Jehovinih Svedoka

Vec sam napisala malo iza

Besmrtnan je jedino Bog STVORITELJ JEHOVA .

On je ODUVEK i ZAUVEK I SAM PODRZAVA SVOJ ZIVOT.

A sve ostalo je stvoreno znaci da ima pocetak - ne moze postojati oduvek..
A inteligentna stvorenja koja on stvara andjele i ljude
stovoreni su da zive vecno...

Znaci ona imaju pocetak jer su stvorena a mogu ziveti VECNO , beskonacno...
I VECNI ZIVOT ZAVISI OD stvoritelja KOJI PODRZAVA TAJ ZIVOT.

Dok besmrtnost podrazumeva samodorzavanje sopstvenog zivota...

znaci da ponovim:)

stvarno?nemoj da pricas?samo sto i medju naucnicima ima veliki broj vernika pa tako da ti ta prica bas i ne pije vodu....tvoj je problem sto imas predrasude prema coveku koji veruje u nesto..tako i svaki naucnik veruje da je na putu ka istini i zato napreduje....

Gde rekoh da naučnik ne može da bude vernik? Stvarno, najstore, malo manje čitaj između redova, loše ti ide. :lol: Zbog svojih predrasuda brkaš babe i žabe.
Ja nemam predrasude prema onima koji se kunu u večni život... ja ZNAM da su to neradnici ogromnom većinom. Pitaj lokalne forumaše-fanatike šta rade u životu, potpisujem da ćeš dobiti odgovor da žive na nečijoj grbači.
Što nas vraća na početnu premisu o vernicima kojima je lakše da sklope dlanove, nego da pljunu u njih.

:D

munja21.jpg

pa sledeci nek vidi sta ce:D

Gde rekoh da naučnik ne može da bude vernik? Stvarno, najstore, malo manje čitaj između redova, loše ti ide. :lol: Zbog svojih predrasuda brkaš babe i žabe.
Ja nemam predrasude prema onima koji se kunu u večni život... ja ZNAM da su to neradnici ogromnom većinom. Pitaj lokalne forumaše-fanatike šta rade u životu, potpisujem da ćeš dobiti odgovor da žive na nečijoj grbači.
Što nas vraća na početnu premisu o vernicima kojima je lakše da sklope dlanove, nego da pljunu u njih.

:hahaha: pa ti ssam sebe demantujes ovom izjavom i pokazujes da si pun predrasuda.....majstore...majstore....

Back