Razmatranje Biblije iz ugla Jehovinih Svedoka

I sto lepo ne priznate javno ovako:

JS su ok ali :

Mi ne zelimo da verujemo u pravog Boga vec u Lazne nasih oceva

Bojimo se za svoj novac jer Isus kaze da ostavimo svo bogatstvo svoje ili ga razdelimo siromasima da bi dobili Kraljevstvo Bozije :rida:

Ne mozemo se kurrvati koliko zelimo kao do sada jer to Bog pravi zabranjuje :sad2:

Bozji zakoni pravi iz Biblije nam smetaju :evil: a ne JS koji se drze tog ucenja :lol:

Eto za pocetak je ovo dosta i oprostiice vam se gresi :malav:

:ceka:

Nikad nisu niti ce biti crkva.

Zoran Lukovic kapetan KRIMINALISTICKE POLICIJE MUP-A Srbije (!!!) ih svrstava u sektu u svojoj knjizi "Prirucnik za samoodbranu od sekti" i kaze, izmedju ostalog:

a razliku izmedju crkve i sekte mozete naci ovde, takodje u toj knjizi:

http://www.scribd.com/doc/45505348/Zoran-Lukovic-Verske-Sekte-Prirucnik-Za-Samoodbranu

Tako da, o cemu mi pricamo?

Kakvi jehovini svedoci, kakvi bakraci, oni navode ljude u svoju sektu samo da im uzmu pare, otkad je Hrista obesen, a ne razapet?

Gluposti pricaju da zamaju ljude za pare.

Da li ti to pricas iz svog iskustva?
Koliko si upucena u Sveto Pismo?
Koliko si ti uopste upucena u to, ko su Jehovini svedoci?

Poslednja izmena:
1 ?!!?!?!?! hahahaha aj malo se informisi plz :rumenko:

Do pre neku godinu je vrvelo po TV-u o tome i u svakoj drzavi na svetu se to desavalo i dsava se i dalje ..pa kog uhvate :rumenko: :malav:

A lopatama lecenje od droge ? :rumenko:

I on je u zatvoru, i sta?

Za 2 slucaja u SPC od koga je jedan nesrecan i oba procesuirana, hoces da kazes da ima optravdanja onoliko uzimanje para i odvajanje omladine od porodice koje se dogadja u sektama?

Ima opravdanja za rasturanje porodice i uzimanje para?

Pa znas sta, mene jehovini svedoci ne zanimaju, ali citam referentnu literaturu (OD POLICIJE, dakle ljudi iz MUP-a Srbije) i to mi je dovoljno da stvorim potpunu sliku o njima. :)

Posto citas policijsku literaturu, bilo bi lepo da i ovo procitas http://www.naslovi.net/2010-02-26/rtv/jehovini-svedoci-priznati-i-u-srbiji/1569645

Drugo, ne mozes stvarati sliku po principu pijacne price. Nikada nisi upoznala nijednog Jehovinog svedoka (pretpostavka), ako nisi uzela Bibliju u ruke i videla da se oni drze Biblijskih nacela, shvatila bi koliko je ovaj svet u mraku, no to nije ni cudno, Biblija nam govori zasto ;)

Kazes, izvrcemo Bibliju? Da li si kada uzela Bibliju u ruke i potvrdila to sto govoris? Pokazi mi tacno kroz biblijski citat, sta to "izvrcu"?

I on je u zatvoru, i sta?

Za 2 slucaja od koga je jedan nesrecan, hoces da kazes da ima optravdanja onoliko uzimanje para i odvajanje omladine od porodice?

aha samo dva, u sebi :aha:

Pa i to je dovoljno da pokaze koliko je ovo Hriscanstvo lazno na sceni danasnjoj pravedno i po volji Boga :rumenko:

Koje pare ? meni niko nista nije uzeo niti trazio od JS :aha:

A sto ne tuze JS ti ljudi osteceni ?? da je istina ucinili bi to i sve bi se doznalo javno :manikir:

Ali posto je to laz i propaganda sotonska .. sve mi je jasno :malav:

Posto citas policijsku literaturu, bilo bi lepo da i ovo procitas http://www.naslovi.net/2010-02-26/rtv/jehovini-svedoci-priznati-i-u-srbiji/1569645
Drugo, ne mozes stvarati sliku po principu pijacne price. Nikada nisi upoznala nijednog Jehovinog svedoka (pretpostavka), ako nisi uzela Bibliju u ruke i videla da se oni drze Biblijskih nacela, shvatila bi koliko je ovaj svet u mraku, no to nije ni cudno, Biblija nam govori zasto ;)

Nema to veze sto ste regostrovani. Registrovani ste kao zajednica, a ne kao crkva.

Vi delujete zarad para i izvrcete istine, sto je vise nego jasna kvalifikacija za sektu.

A mozete da zivite i nacednije, dzaba kad su vam osnovni porivi materijalisticki (a niste ni crkva).

P.S. Upoznala sam licno jednu jehovinu svedokinju, stariju zenu, bila je dobra kao komsika, ali je imala para znas koliko?

Sto je najgore, putem testamenta prevarila je sopstvenog sina koji ju je cuvao u starosti i ziveo samo sprat iznad nje, ali to je druga prica.

Poslednja izmena:
Nema to veze sto ste regostrovani. Registrovani ste kao zajednica, a ne kao crkva.

Vi delujete zarad para i izvrcete istine, sto je vise nego jasna kvalifikacija za sektu.

A mozete da zivite i nacednije, dzaba kad su vam osnovni porivi materijalisticki (a niste ni crkva).

Ja te lepo pitam, odgovori mi kao jedno razumno ljudsko bice.
Odakle tebi te informacije kako oni uzimaju pare, i kako su samo materijalisticki orijentisani?
Znas li na cemu se zasniva budzet Jehovinih svedoka?

Oh a SPC koliko uzima za slave sahrane za krstenje sto prodaje razne ikone i svecice ..etc ???? :flert:

Nema necemo :ljutko: prva si pocela da kleveces i sad nema nazad dok istinu ne utvrdimo do kraja :cool:

Nemam sta da dodam osim da u SPC moze i ne mora da se plati.

Ja te lepo pitam, odgovori mi kao jedno razumno ljudsko bice.
Odakle tebi te informacije kako oni uzimaju pare, i kako su samo materijalisticki orijentisani?
Znas li na cemu se zasniva budzet Jehovinih svedoka?

Ne zanima me zaista. Konsultovala sam policiju i tako su mi rekli, a njima verujem vise nego anonimusima na forumu.

Jos jednom, imas i link:

http://www.scribd.com/doc/45505348/Zoran-Lukovic-Verske-Sekte-Prirucnik-Za-Samoodbranu

Pa citaj ko ste i sta ste.

Poslednja izmena:
Oh a SPC koliko uzima za slave sahrane za krstenje sto prodaje razne ikone i svecice ..etc ???? :flert:

Nema necemo :ljutko: prva si pocela da kleveces i sad nema nazad dok istinu ne utvrdimo do kraja :cool:

Ne naplaćuje ni dinar. Sve što dobije su prilozi vernika. Ko ima, daće, ko nema, ne mora. Sveća se kupuje kao i na svakom drugom mestu, niko te ne tera da je kupiš u Crkvi.
Laži je lako razotkriti.

Nemam sta da dodam osim da u SPC moze i ne mora da se plati.

Ne zanima me zaista. Konsultovala sam policiju i tako su mi rekli, a njima verujem vise nego anonimusima na forumu.

Jos jednom, imas i link:

Pa citaj ko ste i sta ste.

Razumem te. I nemas razloga da mi verujes, no, da bi se i sama uverila, sledeci put kada ti dodju Jehovini svedoci na vrata, popricaj malo sa njima, vidi sta propovedaju, zbog cega idu od vrata do vrata, na cemu im se zasniva budzet itd. Bilo bi lepo kada ne bi pravila predrasude i verovala u price rekla-kazala.

Back