- Poruka
- 3.258
Riganje Lazi sotone kao reka nabujala ...puna gneva 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ne JS koji se drze tog ucenja

Nikad nisu niti ce biti crkva.
Zoran Lukovic kapetan KRIMINALISTICKE POLICIJE MUP-A Srbije (!!!) ih svrstava u sektu u svojoj knjizi "Prirucnik za samoodbranu od sekti" i kaze, izmedju ostalog:
a razliku izmedju crkve i sekte mozete naci ovde, takodje u toj knjizi:
http://www.scribd.com/doc/45505348/Zoran-Lukovic-Verske-Sekte-Prirucnik-Za-Samoodbranu
Tako da, o cemu mi pricamo?
Kakvi jehovini svedoci, kakvi bakraci, oni navode ljude u svoju sektu samo da im uzmu pare, otkad je Hrista obesen, a ne razapet?
Gluposti pricaju da zamaju ljude za pare.
ne stidi se sada
kazi duso jel je ovo muka m ?

Da li ti to pricas iz svog iskustva?
Koliko si upucena u Sveto Pismo?
Koliko si ti uopste upucena u to, ko su Jehovini svedoci?

Ona je upucena od strane Crkvice![]()
Uopste je ne krivim ako je imala pogresno misljenje o Jehovinim svedocima, kao i mnogi ljudi danas na planeti.
ucitelji su je prevarili
i sad nema svoje misljenje vec kako vecina kaze 
Da li ti to pricas iz svog iskustva?
Koliko si upucena u Sveto Pismo?
Koliko si ti uopste upucena u to, ko su Jehovini svedoci?

Pa znas sta, mene jehovini svedoci ne zanimaju, ali citam referentnu literaturu (OD POLICIJE, dakle ljudi iz MUP-a Srbije) i to mi je dovoljno da stvorim potpunu sliku o njima.![]()

A Popovi pedofili ?![]()
Sta mislis bb kakvu sliku ja imam o njima m ?![]()

Taj 1 (i slovima JEDAN) pop za koga i nije dokazano da je pedofil je ODGOVARAO PRED SUDOM.![]()

1 ?!!?!?!?! hahahaha aj malo se informisi plz![]()
Do pre neku godinu je vrvelo po TV-u o tome i u svakoj drzavi na svetu se to desavalo i dsava se i dalje ..pa kog uhvate![]()
![]()
A lopatama lecenje od droge ?![]()
pa onda mozes trunku iz oka JS 
Sto kaze Isus : Izvadi prvo gredu iz oka svogapa onda mozes trunku iz oka JS
![]()
Pa znas sta, mene jehovini svedoci ne zanimaju, ali citam referentnu literaturu (OD POLICIJE, dakle ljudi iz MUP-a Srbije) i to mi je dovoljno da stvorim potpunu sliku o njima.![]()
I on je u zatvoru, i sta?
Za 2 slucaja od koga je jedan nesrecan, hoces da kazes da ima optravdanja onoliko uzimanje para i odvajanje omladine od porodice?

Posto citas policijsku literaturu, bilo bi lepo da i ovo procitas http://www.naslovi.net/2010-02-26/rtv/jehovini-svedoci-priznati-i-u-srbiji/1569645
Drugo, ne mozes stvarati sliku po principu pijacne price. Nikada nisi upoznala nijednog Jehovinog svedoka (pretpostavka), ako nisi uzela Bibliju u ruke i videla da se oni drze Biblijskih nacela, shvatila bi koliko je ovaj svet u mraku, no to nije ni cudno, Biblija nam govori zasto![]()
A ne, necemo tako.
Vi izvrcete biblijske istine zarad para i nemate pravo da se pozivate na te citate.
Over and out.
prva si pocela da kleveces i sad nema nazad dok istinu ne utvrdimo do kraja 
Nema to veze sto ste regostrovani. Registrovani ste kao zajednica, a ne kao crkva.
Vi delujete zarad para i izvrcete istine, sto je vise nego jasna kvalifikacija za sektu.
A mozete da zivite i nacednije, dzaba kad su vam osnovni porivi materijalisticki (a niste ni crkva).
Oh a SPC koliko uzima za slave sahrane za krstenje sto prodaje razne ikone i svecice ..etc ????![]()
Nema necemoprva si pocela da kleveces i sad nema nazad dok istinu ne utvrdimo do kraja
![]()
Ja te lepo pitam, odgovori mi kao jedno razumno ljudsko bice.
Odakle tebi te informacije kako oni uzimaju pare, i kako su samo materijalisticki orijentisani?
Znas li na cemu se zasniva budzet Jehovinih svedoka?
Nemam sta da dodam osim da u SPC moze i ne mora da se plati.
Ne zanima me zaista. Konsultovala sam policiju i tako su mi rekli, a njima verujem vise nego anonimusima na forumu.

A Popovi pedofili ?![]()
Sta mislis bb kakvu sliku ja imam o njima m ?![]()
Oh a SPC koliko uzima za slave sahrane za krstenje sto prodaje razne ikone i svecice ..etc ????![]()
Nema necemoprva si pocela da kleveces i sad nema nazad dok istinu ne utvrdimo do kraja
![]()
Nemam sta da dodam osim da u SPC moze i ne mora da se plati.
Ne zanima me zaista. Konsultovala sam policiju i tako su mi rekli, a njima verujem vise nego anonimusima na forumu.
Jos jednom, imas i link:
http://www.scribd.com/doc/45505348/Zoran-Lukovic-Verske-Sekte-Prirucnik-Za-Samoodbranu
Pa citaj ko ste i sta ste.