Razlog za probuditi se RANO

Ovu pesmu sam preuzela od drugog Forumaša.
Mi se jedni na druge prosto nastavljamo. Ako je to šta voliš... ne znam, mnogo je stvari pošlo na groznu stranu sa ovakvim pesmama.
Мени ништа није пошло на грозну ствар са овом и сличним песмама, а оне су за ово данас ремек дела електронске музике.

Музика коју ти постављаш ја ценим. Да је не ценим, не бих то рекао односно написао.

Мени ништа није пошло на грозну ствар са овом и сличним песмама, а оне су за ово данас ремек дела електронске музике.

Музика коју ти постављаш ја ценим. Да је не ценим, не бих то рекао односно написао.
Zahvaljujem od srca.

IMG_20240529_172004.jpg

Lena Jovanović, Aleksandra Matić i Nevena Milosavljević!

Jutro je najlepši deo dana. Ko je ranoranilac taj je srećan čovek. Ja, iskreno, volim da spavam. Budim se rano jer radim, ali nadam se da ću tako i nastaviti kad odem u penziju.
Mnogo je lepo budan dočekati svitanje. Jednom sam to i uradila na moru, osećaj je predivan.
Najviše volim da spavam, ali se budim u 5 već neko vreme. Kažem sebi: "Odspavaćeš popodne.", i nikad ne odspavam. Kratak mi je dan.

Vesela sam i mirna, setam po Bozjoj basti, trazim sve sto je lijepo i donesem ovamo.
Na avataru sam ja samo sto sam sada starija koju godinu ali ne dam se ja, vazan je mir u srcu i dusi i sva ova ljepota oko mene od koje uzimam energiju.Da, ponekad dozvolim sebi malo vremena i na drugim mjestima pa se opet vracam ovdje, jer ste mi u mislim uvijek.
Hvala ti za cvijece, raduje me paznja i uzvracam duplo 😍 😍
417426361_863118499189467_185518291730464540_n.jpg
😊:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
1728323675843.jpg

Pronašla sam ovog očaravajućeg stvora na putu do kuće kako ne uspeva da poleti. Izbliza sam primetila da je uboden nekakvom iglicom. Ponela sam ga kući i izabrala najlepši kutak da ga posadim nakon što sam izvadila onu iglicu iz njegovog tela. Mislila sam da i ako ugine, pripada uz neuništive begonije, superheroje mog dvorišta ovog vrelog leta. Spuštao je glavu na cvet kao da u njemu nalazi utehu i lek. Moram malo personifikovati, šta ću!
Svakako mu je bolje na cveću, nego na prašnjavoj i prometnoj cesti.
Nije ga bilo kasnije. Možda ranjavanje nije bilo smrtonosno.
Na fotografiji su osiromašene boje. Uživo je ovaj vilin konjic bio višestruko lepši sa smaragdima i tirkizima po telu, kao i očima koje nose mozaične tajne sveta u kom živimo paralelno, ali ga ne vidimo niti doživljavamo slično.
Posle sam sa jednom bakicom razgovarala o naočarima, sasvim nevezano, pa mi je palo nešto urnebesno na pamet. What if...?

Back