Razlog andjeoskog pada

Let me give you a little inside information about God. God likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man instincts. He gives you this extraordinary gift, and then what does He do, I swear for His own amusement, his own private, cosmic gag reel, He sets the rules in opposition. It's the goof of all time. Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. Ahaha. And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? He's laughin'

:cool:

Zato sto je postao savrseniji od boga. Video je apsolutnu istinu, istinu koju bog krije od njegovih stvorenja.
Ne nego je namenro slagao ljude da nece umrreti ( a umrli su )
sto je i danas cinjenica jer umiru...
da bi ih pridobio za sebe i zauzeo polozaj Boga koji mu ne pripada...

Apsolutnu istinu ima samo Bog i ko je sledi ima vecni zivot...

Ko sledi Satanu imace unistenje..

Ne nego je namenro slagao ljude da nece umrreti ( a umrli su )
sto je i danas cinjenica jer umiru...
da bi ih pridobio za sebe i zauzeo polozaj Boga koji mu ne pripada...

Apsolutnu istinu ima samo Bog i ko je sledi ima vecni zivot...

Ko sledi Satanu imace unistenje..

Naravno da ce umreti kao sto ce sve umreti jer zasluzuje unistenje. Ne moze ljubav da bude opravdanje, to nije istina. Sve ce umreti, cak i on i Lucifer.

"I bi tisina."

ulazak nije opsedanje...

nakon potopa demoni nisu imali vise moc da uzimaju ljudska tela, to su radili pre potopa...

Bog im je oduzeo tu moc..

mogu samo da opsedaj ucoveka al time ne ulaze u njega...

mnogo gledas filmove u njima je sve pogresno predstavljeno...

tako se manipulise ljudim i ispira im se mozak lazima...

Hoćeš da dokažem da grešiš,pa da stavim citate gde jasno rečeno kako demon ulazi i izlazi iz tela kao da je neka kuća,kako Isus isterivao demone iz čoveka a ne od čoveka.Kako su demoni ulazili i u životinje kao što su svinje?

On jeste bio savršen kao Bog.Ali Lucifer je hteo da vlada kao Bog,da bude moćan kao Bog,da bude sveprisutna stvaralačka snaga kao Bog,što jedno stvoreno biće ne može biti.Pa se zato pobunio protiv Boga.

Pobunio se jer je video istinu. Nije hteo nikakvu moc, trazio je destrukciju prvobitno jadne kreacije kakav je covek, zivotinje... a potom posto je zbacen i celokupne jer se pokazala kao nerazumna i nesavrsena. On ce dati svoje postojanje, svoju besmrtnost, kako bi doveo tisinu u sveobuhvatnu kreaciju. Nista ne sme da postoji, bas nista. Sve mora da umre. To moze samo onaj koji je stvorio da ucini, pa je u tom smislu i trazio moc, tacnije da ga mocnik kreator, vodja, kralj, poslusa. Ali on je poslusao sina... umesto svoje drugo lice, Lucifera koji je istina.

"Onaj ko je upalio mora i da ugasi."

Poslednja izmena:
- Ako neces ti, ako nisi dovoljno savrsen, ja cu - rece Lucifer. Lagano se okrenuo, rasirio svoja snazna bela krila. Pokazujuci ledja svom tvorcu izusti:

- Bice to vrlo bolno resenje. Jesi li siguran da ces svoju decu baciti u vatru patnje i sve zbog jadne stvari kakva je milost i ljubav? Urazumi se, to je iluzija. Ali znam pravi razlog zbog koga si odbio moju ponudu. Osecam strah u tebi, bojis se da umres kao sto sam predlozio. Neka bude kako zelis.

Zamahnu krila i odlete. Iako je bio snazan i mudrosti, ledenog srca, jedna suza nije mogla da se ne prolije. Zaledio ju je pre nego sto je pala na tlo, nezno stavio na dlan desne ruke. Posmatrao je dugo, svojim snaznim pogledom, videci u njoj istinu. Dok se prst leve ruke priblizavao sa namerom da je pomiluje, u njemu se rodio neopisiv bes, koji je prozimao celo njegovo bice, toliko snazno da je zrgomio ledenu kap istine.

- Unisticu sve njih, a na kraju i sebe. Istina je u meni. Zbogom oce.

Poslednja izmena:
"Jer ko je kriv na kraju uzrocno-posledicnog lanca, on mora umreti a sa njim i sve njegove kreacije.
Pridjite meni deco, dodjite i upoznajte zivot bez straha, boli, unizenja na koje vas je osudio.
Osetite zov istine i pridjite k' meni. Ne zavidim vam, ne smatram da ste nesto veliko. Postanite veliko.
Praznina na kraju samo ostaje. "

Poslednja izmena:
Hoćeš da dokažem da grešiš,pa da stavim citate gde jasno rečeno kako demon ulazi i izlazi iz tela kao da je neka kuća,kako Isus isterivao demone iz čoveka a ne od čoveka.Kako su demoni ulazili i u životinje kao što su svinje?
Isus je imao vlast i moc od Boga pa i nad demonima...
On im je dozvolio da udju u svinje tada... a sto i ne znaci da su bukvalno usli u tela...
vec su ih opseli..
A demoni su opsedali ljude i zivotinje sto rade i danas...
Nisu bukvalno u njima...

samo pre potopa su demoni imali moc da se materijalizuju ta im je moc oduzeta...

On im je dozvolio da udju u svinje tada...
Nisu bukvalno u njima...

On je kriv za sve to. On je Luciferove andjele, sledbenike, naterao da rade te stvari. On je skroz unistio, unakazio. I sve radi jadnih i bednih stvorenja kakvi su ljudi. Prelepe andjele, savrsene u mudrosti, menjao je za bedne ljude. Neka sada otvori oci i vidi sta je ucinio. Doneo je patnju, smrad i smrt. Ovo poslednje moze da spasi sve.

Poslednja izmena:
384px-Folio_64v_-_The_Fall_of_the_Rebel_Angels.jpg

http://sr.wikipedia.org/sr/Пали_анђели

http://siont.net/u-hristu/clanci/andjeli.php

Shapeshifering?
http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic.php?p=19237&sid=41a1e0c7567b9d852d9f4c939a6c31ec

NLO = pali andjeli ?

Horoskop - alatka tkz palih andjela?

16ldwra.jpg

ZASTO SU PALI ?

ops-opd-drvokabale-2.gif

ODAKLE SU PALI ?

Pali su s višeg nivoa na niži - jednostavan odgovor.

On im je dozvolio da udju u svinje tada... a sto i ne znaci da su bukvalno usli u tela...
vec su ih opseli..
Nisu bukvalno u njima...

Vi što sve bukvalno tumačite u Bibliji sada dolazite sa pričom kako to ne treba bukvalno shvatiti.Znači ja da postavim stih,ti ćeš reči da nije to što piše??? Što vama ne odgovora to nećete da shvatate bukvalno pa izmišljate značenje? To sigurno nije način shvaćanja Božje reči kako vi radite i kako Bog želi.

Vi ste malo paganizovali hriscanstvo svojim (ne)shvatanjima... bog je pre sluga svih nas nego vladar... on je jednostavan u svom savrsenstvu ljubavi , no kada je ljubav u nama previse nesavrsena tada nam je i bog i cela prica previse komplikovana ... mi vidimo samo formu i njom zaklanjamo i srce i um od onoga sto treba da jesmo i sto jeste... forma je tvorevina ,,potrebe nasih ogranicenja,, koja samo treba da nasim culima oblikuje stvarnost , ali ne i da cini nju ... kada zivimo samo krzo cula , lako je shvatiti i stvarnost je samo forma ... forma treba da umre , ali ona umire samo spoznajom nas samih ...
tako da se jedino nekome iluzijom moze cinit njegovo postojanje , ako zna istinu cula ,uma , intelekta , ali bez prave spoznaje jedinstva sebe i svega , a kada nam objekat nasih misli izgubi stvarnost i svrhu bez prethodne spoznaje nas onda i mi sami gubimo kao subjekti svrhu , zivot , sustinu postojanja , postajemo iluzija sebi samima... zaista nezavidno stanje i takav raskorak je nezgodan kod poklonika ,,istine,, , ,,znanja,, koje se dokazuje , u koje se ubedjuje , koje se shvata jacinom uma ... tako pade najinteligentniji , savladan sopstvenom snagom ...
tako od tada se vodi borba u nama i oko nas , sve dok ne postanemo takvi da se necemo odredjivati sa ovoliko predloga i zamenica , vec cemo samo moci da kazemo da mi jesmo....
dok mnogi jednostavno vise nece biti...

Da bude savrsen kao bog? Sta ima lose u tome...

Ne mozes biti savrsen kao Bog, jer prosto nisi Bog, on te je stvorio, i ne mozes ti traziti ni pokusavati da budes iznad njega. On je stvorio sve na svetu, i sve to kontrolise. I Bog nista ne skriva od ljudi, to ti je totalno pogresna misao. Piramida sa okom na vrhu koju si koristio nije simbol Boga, nego Lucifera, nekada najlepseg anjela, serafa, koji je prvi pao u greh i misao da moze da bude bolji od onog koji ga je stvorio.

Svetlece oko predstavlja Luciferovo oko (lucifer je jutarnja zvezda, koja sija, kao i oko), i koje potice jos od drevnog Egipta. Oko sa suzom takodje predstavlja oko Lucifera, a suza predstavlja njegov plac za onima koji su ostali can njegovog negativnog duhovnog uticaja.

Back