Naravno da je moguce, nebitan je stepen obrazovanja, socijalni status, etnicka ili verska pripadnost, boja koze sve dok postoje emocije i ona neka hemija izmedju dve osobe, ono kada osecas da neko emituje pozitivnu energiju, da se osecas prijatno u drustvu te osobe i pritom ti je ta osoba i privlacna i prosto te cini srecnim/srecnom onda sve ostalo pada u vodu i te neke stvari kao sto su stepen obrazovanja, socijalni status, etnicka ili verska pripadnost, neke mozda lose navike te osobe ili mozda neki stavovi sa kojima se ne slazes i slicno postaju skroz nebitne.
Mislim sad razumem da nekoj finoj, obrazovanoj i kulturnoj devojci se verovatno nece svideti neka ono notorna seljacina i neki ono saban bez ikakvog slifa,sarma, ukusa ili sta ja znam , ali sad recimo ona neko joj se svidi i ono sve super i sad kao , eeee ja ipak ne mogu da budem sa njim jer eto nema zavrsen fakultet ili ima samo srednju skolu ili ne znam kao svidja joj se neko bas, ono lik super, sve 5 ali eto kao ju ju ne moze da bude sa njim jer je mozda iz nekog razloga trenutno nezaposlen ili je ne znam obican taksista, kuvar, frizer, prodavac ili ne znam ni ja sta a nije neki ugledni lekar, advokat ili sta vec , e to je vec cisto proseravanje i cist snobizam i malogradjanstina, a i na kraju krajeva to vise nema veze sa ljubavi i emocijama to vec onda postaje cista kalkulacija i interes ili recimo ono kao oboje su uspesni, imaju lovu pa kao misle da ce im biti bolje ako to sve stave na gomilu i ako podele troskove, ono kao da traze poslovnog partnera a ne za emotivnu vezu.
Nazalost ima toga dosta, da su sa nekim ili da se udaju/zene iz interesa i onda se posle cude kako veze ili brakovi tako lako pucaju, pa normalno da pucaju, mislim cim se tu umesa i neki interes i kalkulacije to je odma pisi kuci propalo, od toga nema nista, jer ono 100% ljubavi je 0% interesa, vec ako je samo 10% interesa to je automatski 90% ljubavi i najverovatnije ce i to u nekom momentu puci.
Mislim ipak ono sto definise coveka i nekog kao osobu nije nivo strucne spreme, posao ili socijalni status vec njega licnost, karakter i njegova interesovanja (recimo mnogo je vaznija dokolica od posla ili skole, jer za osobu vaznije je recimo da ima neku sirinu, dijapazon i mnogo je vaznije recimo kako voli da provodi vreme, o cemu voli da prica, kakvu muziku slusa, da li voli da cita i sta, sta voli da gleda na TV-u, neki njegovi stavovi i rezoni, odnos prema drugim ljudima, Bogu, prirodi, zivotinjama,itd nego njegov stepen strucne spreme ili posao koji radi).