razlika...

Sto kaze moj komsija Dane............... Kada kreses neku zensku, a kresu je i jos neki, ali ti nisi ljubomoran. E to je seks i nista vise................. Kada kreses neku, a ne bi voleo i da je drugi kresu, pa postajes ljubomoran. E to je ljubav............... veoma prostacka definicija

Sto kaze moj komsija Dane............... Kada kreses neku zensku, a kresu je i jos neki, ali ti nisi ljubomoran. E to je seks i nista vise................. Kada kreses neku, a ne bi voleo i da je drugi kresu, pa postajes ljubomoran. E to je ljubav............... veoma prostacka definicija

Nije skroz tačna !
Ili se ja ne uklapam u standard ?

I kada imam čisto jebačku kombinaciju, ništa emocije,
ne volim da mi još neko tu brlja....
Volim da sam solo igrač....
Tek kad odem, skroz, neka se mrkači kol'ko 'oće i sa kim 'oće !
Tu sam žešći Turčin...

... između jebbanja i vođenja ljubavi.. ? :think:

Vodjenje ljubavi ukljucuje neku ljubav da postoji izmedju ucesnika.
Hebacina moze ali i ne mora da podrazumeva postojanje ljubavi izmedju dvoje ljudi.

Verovatno se i tehnika razlikuje, nekako mi se cini da se u vodjenju ljubavi zadovoljava i ona potreba za neznoscu, bliskoscu, dodirom, dok kod hebacine zelis da zadovoljis svoje neke potrebe i fetishe.
Nikad tako nisam video vodjenje ljubavi, a da je on cupa za kosu i lupa po hupetu uz dirty talk.

...nema tu razlike
dobar nocni balans
jutro je ukrasioZabica ima filosofiju
da li je to uslovljeni ili
oteti u pogodnom momentu
svejedno je....total
ispravnu
i njen smijeh je kao
Marsalska palica

Negde sam procitala :lol:

Vodjenje ljubavi pocinje svlacenjem, završava cigaretom.
Sex pocinje ulaskom, zavrsava spricanjem.
i ima tu istine
Sex je fizicko zadovoljenje potreba, kao sto je one night stand,a vodjenje ljubavi je i fizicko i emotivno i duhovno zadovoljstvo,..sve ono sto se desava
pre,za vreme i posle sexa u sta spada,osecaj zadovoljstva sto je sex bas sa osobom prema kojoj imate odredjene emocije ,ljubav

Evo kako ces da znas.

Ako te ne bi drzo u kuci, onda te jebbe.
Ako bi, onda vodi ljubav.
Naci , ako te trpa a nece te zeni, onda te jebbe.
A ako oce ali malo sutra, onda isto te jebbe.
ma jok. mozda je drzi kuci da mu cisti i i pegla..osim sto je ****.
nije tako jednostavno.
kao sto ona njega drzi kuci jer joj treba lova..pa ga usput ****.
cisto jer nekog mora, a on joj pri ruci.

Negde sam procitala :lol:

Vodjenje ljubavi pocinje svlacenjem, završava cigaretom.
Sex pocinje ulaskom, zavrsava spricanjem.
i ima tu istine
Sex je fizicko zadovoljenje potreba, kao sto je one night stand,a vodjenje ljubavi je i fizicko i emotivno i duhovno zadovoljstvo,..sve ono sto se desava
pre,za vreme i posle sexa u sta spada,osecaj zadovoljstva sto je sex bas sa osobom prema kojoj imate odredjene emocije ,ljubav
penis u vaginu.ona raširi noge,ona sedne na njega,ona se naguzi,on sa strane.on svrši u nju ili na njen stomak,butine,po njenim sisama ili po guzi.ona mu kaze volim te :lol:

ATa3iCk.png

8hxdom9.png

Tema se bazira na pogrešnom poredjenju.

Kao da pitaš koja je razlika izmedju točkova i auta.

Kao što nema auta bez točkova, tako nema dobrog vodjenja ljubavi bez dobre ebačine.
Ali, kao što ima točkova bez auta - na biciklu, trotinetu itd. tako ima i ebačine koja nema veze sa vodjenjem ljubavi.
Naravno da ima i onih koji će da kažu da ima vodjenja ljubavi bez dobre ebačine. Ima, priznajem, kao što ima i albino slonova - jedan slučaj u milion.

Tema se bazira na pogrešnom poredjenju.

Kao da pitaš koja je razlika izmedju točkova i auta.

Kao što nema auta bez točkova, tako nema dobrog vodjenja ljubavi bez dobre ebačine.
Ali, kao što ima točkova bez auta - na biciklu, trotinetu itd. tako ima i ebačine koja nema veze sa vodjenjem ljubavi.
Naravno da ima i onih koji će da kažu da ima vodjenja ljubavi bez dobre ebačine. Ima, priznajem, kao što ima i albino slonova - jedan slučaj u milion.

Lupaš bez veze.

A ostatak posta. Ma bre ima dobre jebačine kad ga samo turiš onoj koju voliš i gotovo. Dosta je da se gledate samo :hvala: Nije ******* kad je drndaš dva sata i ne svršava ni jedno ni drugo.

Back